Dodaj do ulubionych

Naklejka rejestracyjna, a wymiana szyby

02.07.03, 08:26
Ano się stało i idzie jak burza. Oberwałem siakimś kamieniem i leci pęknięcie
jak malina. Wymienię szybę i teraz nie wiem co z naklejką z nr
rejestracyjnym? Oderwać i wykorzystać wtórnie raczej się nie da. Zgłosić w
WK? Jeśli tak, to jak długo się czeka, ile mnie to będzie kosztowało i czemu
tak drogo?
Obserwuj wątek
    • Gość: kosz Re: Naklejka rejestracyjna, a wymiana szyby IP: *.zab.zigzag.pl 02.07.03, 08:32
      Nie pamiętam ile to kosztowało, ale nie były to duże pieniądze. W Zabrzu kilka
      miesięcy temu czekałem 3-4 dni.
      Pozdrawiam.
      • remo29 Re: Naklejka rejestracyjna, a wymiana szyby 02.07.03, 08:43
        Ale to jest naklejka z takim samym numerem, czy trzeba zmieniać wszystko. Może
        brzmi to absurdalnie, ale w tym kraju żadna odpowiedź mnie nie zdziwi...
        • bar-tech Re: Naklejka rejestracyjna, a wymiana szyby 02.07.03, 09:25
          naklejka jest z tym samym numerem rejestracyjnym co stara, kosztuje o ile
          dobrze pamiętam 25 złotych.

pozdrawiam
          • Gość: czesław numery rejestracyjne a mapa Polski IP: *.*.*.* 02.07.03, 10:37
            cześć, słuchajcie czy gdzieś w Necie znajdę mapę kraju z informacją o numerze
            rejestracyjnym dla danego regionu. miasta ? Widziałem taką mapę ale tylko w
            formie "namacalnej".
            • Gość: Jolab Re: numery rejestracyjne a mapa Polski IP: *.wodgik.katowice.pl 02.07.03, 11:07
              Wykaz według powiatów :
              www.gwardak.com/powiaty.xls
    • fox Re: Naklejka rejestracyjna, a wymiana szyby 02.07.03, 10:44
      A ja miałem wymienianą szybę i mi naklejkę przekleili. Prawie nie widac że była
      odrywana. Zresztą wszedzie gdzie dzwoniłęm w sprawie szyby proponowali taki
      układ.
      Zastanawiam się tylko czy w razie kontroli albo przeglądu rejestracyjnego nie
      będzie z tym problemów - ma ktoś doświadczenia w tym względzie ?
    • Gość: TRUSKAVA Re: Naklejka rejestracyjna, a wymiana szyby IP: 195.94.197.* 02.07.03, 10:58
      remo29 napisał:

> Ano się stało i idzie jak burza. Oberwałem siakimś kamieniem i leci pęknięcie
      > jak malina. Wymienię szybę i teraz nie wiem co z naklejką z nr
      > rejestracyjnym? Oderwać i wykorzystać wtórnie raczej się nie da. Zgłosić w
      > WK? Jeśli tak, to jak długo się czeka, ile mnie to będzie kosztowało i czemu
      > tak drogo?

Naklejke dostajesz "od ręki" w wydziale komunikacji (oczywiście musisz odstać
      swoje w kolejce). Wypełniasz wniseczek o wydanie wtórnika takowej naklejki,
      dołączasz znaczek skarbowy ( 5,- zł ). Do tego opłata za naklejke 16,50 zł.

Pozdr@wiam

TRUSKAVA
    • remo29 Re: Naklejka rejestracyjna, a wymiana szyby 02.07.03, 11:40
      Dzięki za pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka