niuniaxxxxx 27.08.07, 21:44 Mam na samochodzie świetne napisy, jednak jeden element musze oddać do blacharza. Wiecie może , czy w sklepie z tuningiem zrobią mi identyczne napisy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: )=) Re: Naklejane napisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 22:49 A niby skad mamy wiedziec czy zrobia czy nie Link Zgłoś
niuniaxxxxx Re: Naklejane napisy 30.08.07, 21:06 To po co się odzywasz jak nie wiesz. To było pytanie było do tych co wiedzą i dzięki im za odpowiedż. Link Zgłoś
kamil.zakrzewski Re: Naklejane napisy 29.08.07, 12:21 Na allegro mozesz sobie zamowic dowolny projekt naklejki - ja tak robilem, fachowa robota. Polecam kontakt ze sprzedawcami napewno sie dogadasz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Naklejane napisy IP: *.nm.e-zet.pl 30.08.07, 20:39 popytaj w agencjach reklamowych na jakiejs pipidówie mają plotery i folie Link Zgłoś
hydromanekin Re: Naklejane napisy 31.08.07, 12:04 A mozesz pochwalic sie co to za 'swietne napisy'? Link Zgłoś
niuniaxxxxx Re: Naklejane napisy 31.08.07, 21:21 Mam Geo Truckera (kanadyjdka wersja vitary). Są na nim napisy - TRUCKER-z tym ,że są one nietypowo naklejane i w nietypowyw formacie jest druk. Są to napisy z każdej strony samochodu i zależy mi żeby dorobić taie same. Nie chwaląc się- widziałm wielw Vitar , ale kupując moją ( powiem szczerze) największe wrażenie zrobiły na mnie te napisy i nigdy na żadnym modelu czegoś takiego nie widziałam - i to jes najlepsze- mieć coś czego nie ma nikt. Jeżeli masz jakieś napisy na swoim aucie przypayrz się ile takich samochodów jeżdzi. A nie fajnie mieć autko na które wszyscy zwracają uwagę? Nawet jeśli w twoim mieście jeżdzi 100 BMW no jeśli Twoje będzie się czym takim wyrużniać, napewno zauważy je nie jeden. COŚ O TYM WIEM. Link Zgłoś
mobilek22 Re: Naklejane napisy 01.09.07, 09:42 Całkowice sie z Tobą zgodzie ponieważ sam mam na drzwiach pod lusterkami klubowe naklejki na moim aucie i kazdego dnia gdy stoje na skrzyżowaniu widze obok mnie wpatrzonych ludzi czytających treść naklejki ;-) Link Zgłoś
Gość: moto Re: Naklejane napisy IP: *.centertel.pl 22.09.07, 20:40 Spokojnie możesz go dać. Pokarzesz mu tylko ją a on ją ściągnie i wykona z tego samego materiału. Link Zgłoś