corky1 14.09.07, 12:18 Zastanawiam sie nad kupnem nowego BMW 320d. Po jezdzie probnej spodobal mi sie oferowany silnik i sposob prowadzenia. Jedyne co mnie powstrzymuje to "image" marki i duza podatnosc na kradzieze. Mimo tego warto kupic, czy nie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
karakalla Re: BMW 320d - warto? 14.09.07, 12:42 Jeżeli stać na nowe 320d, to stać i na pakiet ubezpieczeń, więc problem nr 2 traci wyrazistość. „Imidż” dotyczy raczej E30, względnie E34, którym trafiło się nieszczęście bycia dojeżdżanymi ku uciesze blachar przez ruralne i blokowiskowe elity anabolikowe, a nie nówek z salonu. Na opnie internetowych frustratów na temat BMW nie ma co zwracać uwagi... Link Zgłoś
corky1 Re: BMW 320d - warto? 14.09.07, 13:44 Dzieki za rade:) Co do ubezpieczenia to masz racje, tyle ze nie chodzi tu tylko o pieniadze, ale wszelkie problemy zwiazane ze zgloszeniem kradziezy, wyplata odszkodowania etc., o braku samochodu przez jaki czas nie wspomne:( Po prostu teraz mam samochod, ktorego zostawiam spokojnie na ulicy nie zastanawiajac sie, czy tam jeszcze bedzie po powrocie. Ale moze przesadzam... Link Zgłoś
al9 wiesz jakie auta sa najczęściej kradzione? 14.09.07, 14:49 fiaty cc, kiedys maluchy statystyki nabija gó..ażeria która Twje auto obejdzie z daleka.. kupuj! al Link Zgłoś