ths 20.09.07, 07:51 www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3438568 wystarczy spojrzeć na przód :) <lol> Link Zgłoś Obserwuj wątek
michall2 Re: bezwypadkowy ?? hit :) 20.09.07, 08:35 bo to nie wypadek tylko stłuczka;) siedzenie trochę zmęczone jak na 120tyś km. jak wiadomo Niemcy kupują diesle, żeby nimi jezdzić do kościoła. a handlarz jest pierwszym właścicielem. azjatycki handel samochodami :\ Link Zgłoś
tiges_wiz Re: bezwypadkowy ?? hit :) 20.09.07, 09:10 nie bede komentowal stanu siedzen i przebiegu, ale takie otarcie to nie wypadek. Kazdy moze przyhaczyc w slupek w czasie manewrow i co? Wypadkowy bo ma male wgniecenie? Link Zgłoś
michall2 Re: bezwypadkowy ?? hit :) 20.09.07, 09:21 bezwypadkowy to bezwypadkowy. czarne albo białe. idąc dalej uznamy że ejsli auto zostawia dwa ślady to miało stłuczkę więc się nie liczy:) Link Zgłoś
tiges_wiz Re: bezwypadkowy ?? hit :) 20.09.07, 09:36 zderzak czy lampa to czesc wymienna taka jak wahacz czy polos. Jaka jest wiec roznica miedzy wymiana zepsutego kierunkowskazu czy wahacza? Czym rożni sie wymiana lampy od wymiany wahacza uszkodzonego na wysokiej studzience? Ja mialem auto, gdzie nawet blotnik byl przykręcany na kilkanaście śrub. Drobna stłuczka to nie wypadek i tyle. Link Zgłoś
rraaddeekk Re: bezwypadkowy ?? hit :) 20.09.07, 10:01 Sprzedałem ostatnio samochód bezwypadkowy. Miał wgniecione drzwii. Specjalnie nie naprawiałem, aby nabywca widział, że to tylko drobna stłuczka parkingowa. Szpachla i nowy lakier mogłyby go wystraszyć. W tym przypadku także klient sprawdzający lakier mógłby mysleć, że był jakis poważny wypadek, a nie stłuczka, która nie ma wpływu na geometrię. Link Zgłoś
lestat99 Re: bezwypadkowy ?? hit :) 21.09.07, 11:43 Mnie zawsze interesowało kryterium bezwypadkowości. Czy rysa na drzwiach lub wgniecny zderzak to już wypadek? Moje auto będą na gwarancji zostało stuknięte na parkingu. Uszkodził się zderzak i lampa przednia oraz było minimalne zagięcie błotnika przy lampie. Skoro auto było na gwarancji te trzy elementy zostały wymienione na fabrycznie nowe. Czy to już jest auto wypadkowe czy jeszcze nie? Link Zgłoś