telewizo 30.09.07, 05:52 polecacie ten samochod?... mam okazje go kupic po okazyjnej cenie rok 2007, drogi jest w utrzymaniu? jak myslicie ile mnie wyniesie ubezpieczenie na dwie strony? Link Zgłoś Obserwuj wątek
karakalla Doskonale sformułowane pytanie 30.09.07, 09:35 Jak powszechnie wiadomo Saab produkuje tylko jeden model w jednej wersji silnikowej. Link Zgłoś
przemekthor Re: Doskonale sformułowane pytanie 30.09.07, 14:07 Pomyslmy :) - jak po okazyjnej cenie, to mozna sie domyslac, ze chodzi o wychodzace ze sprzedazy 9-3. Zanim dasz sie nabrac, sprawdz, czy za te sama kase nie kupisz nowego modelu w lepszej wersji, na przyklad w Niemczech. Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Doskonale sformułowane pytanie 30.09.07, 19:06 To jest po prostu bardzo drogi Opel. Jak chcesz drogiego Opla, to kupuj. Link Zgłoś
fiko7 Re: Doskonale sformułowane pytanie 30.09.07, 19:22 Dziwi mnie takie podejście ludzi że Saab to drogi Opel. A Audi to drogi VW, a może VW to droga Skoda? A Alfa to drogi Fiat, sorki nie Ferrari to bardzo drogi Fiat. BMW to pewnie drogie Mini? Podobnych przykładów mogę wymienić jeszcze kilka. Saab owszem ma parę podzespołów z Opla tak jak Audi z VW, ale nie oznacza że jest to drogi Opel. Jest to auto z tradycjami i jeśli się zainteresujesz tą marką to się dowiesz jak wiele uwagi Saab poświęca bezpieczeństwu pasażerów. Uważam że jest to bardzo dobre auto. Link Zgłoś
marekatlanta71 A ja myslalem ze Bugatti Veyron to Polo ???? 01.10.07, 04:48 Jak w temacie. Link Zgłoś
przemekthor Re: Doskonale sformułowane pytanie 30.09.07, 23:26 nautilus.pompilius napisał: > To jest po prostu bardzo drogi Opel. Jak chcesz drogiego Opla, to kupuj. Eeee tam, zaraz "bardzo". Porownaj sobie vectre 1.8 z 9-3 1.8i to wyjdzie, ze jak do vectry dokupisz to, co saab ma w standardzie, to vectra bedzie za tyle samo. Ja bym powiedzial "troche" drozszy opel. Link Zgłoś