Dodaj do ulubionych

Kocham Fabie!

IP: *.crowley.pl 18.07.03, 22:05
Mimo wszystkich ataków na ten samochód, oszczerstw
rzucanych na jego
właścicieli przez szpacze guano i jemu podobnych kocham
ten samochód. Jest
piekny. Mam oprawione w ramki rozkladowki z Auto Swiatu.
Samochód to nie filozofia
życia, to obiekt pozadania.
Może mając Porsche, czy Ferrari dokładałbym do
tego filozofię. Pozdrawiam i czekam atak bezmózgowców.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Kocham Fabie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 12:44
      Co na to Twoja żona (narzeczona, dziewczyna)?
      • Gość: hornic Re: Kocham Fabie! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 13:26
        A JA KOCHAM KOBIETY !!!!!!!!!!!
    • Gość: lexus Re: Kocham Fabie! IP: *.trzebinia.net / 192.168.70.* 19.07.03, 17:53
      ...ja tak jak hornic też kocham kobiety a samochody to tylko kupy złomu - droższego im większe, ale kapelusza nie nosisz? :))
      pzdr.

PS. Nie mam nic przeciwko Fabii ale mieć jej bym nie chciał sorry.
      • Gość: Mariusz Re: Kocham Fabie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 18:07
        "...ale kapelusza nie nosisz?" Nie jestem pewien czy pytanie było adresowane
        do mnie ale na wszelki wypadek odpowiem. Kapelusza nigdy nie nosiłem. Lubię
        ubierać się "na sportowo" aczkolwiek w pracy bardziej oficjalnie. Nie wiem
        jaki jest wiek kapelusznika ale chyba jeszcze mi daleko. Oczywiście nie mam
        nic przeciwko kapelusznikom (serdecznie pozdrawiam) tak samo jak i posiadaczom
        różowych kubraczków. Trochę niepokoją mnie niektórzy "forumowi krzykacze" ale
        trudno. Fabia z zewnątrz niezbyt podoba mi się ale gdy wsiadłem do środka to
        jak na segment B zupełnie nieźle. Pozdrawiam. Oczywiście kobiety mają
        pierwszeństwo przed samochodami.
    • Gość: ejpi Re: Kocham Fabie! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.07.03, 18:06
      ... no to kochasz "inaczej" ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka