Dodaj do ulubionych

kobieta w BMW

IP: *.*.*.* 24.07.03, 13:33
weekend - wracam znad morza jadę, 150 na godzinę ( akurat szeroko i mały
ruch) wyprzedza mnie auto, które dochodziło mnie ( widziałem w lusterku).
Zajebista laseczka, BMW 3 na luksemburskich znakach. Jechała okolo 190 km/h
bez pasów i UWAGA - Podtrzymywała brodą i ramieniem TELEFON KOMÓRKOWY, przez
który sobie gawędziła fajnie co ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hiszpan Re: kobieta w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 13:37
      Fajnie to by wyglądała gdyby przy tej prędkości wjechała w dziure w jezdni. Na
      100% trzymając kierownice jedną ręką opanowała by auto! :)

PZDR!
      • qrakki999 Re: kobieta w BMW 24.07.03, 13:38
        Zostałyby po niej fajne luksemburskie blachy.

pzdr.
        Q
        • merro Re: kobieta w BMW 24.07.03, 13:39
          e pewnie jakiś transwestyta, takich kobiet nie ma :)
          • Gość: czesław Re: kobieta w BMW IP: *.*.*.* 24.07.03, 13:43
            to jest okazja do poruszenia tematu ( nie wiem czy już pisaliście o tym)
            kobiet w służbowych lub sportowych autach ZGROZA one niosą śmierć a naewt
            śmierdź
    • truskava Re: kobieta w BMW 24.07.03, 13:40
      Gość portalu: czesław napisał(a):

> weekend - wracam znad morza jadę, 150 na godzinę ( akurat szeroko i mały
      > ruch) wyprzedza mnie auto, które dochodziło mnie ( widziałem w lusterku).
      > Zajebista laseczka, BMW 3 na luksemburskich znakach. Jechała okolo 190 km/h
      > bez pasów i UWAGA - Podtrzymywała brodą i ramieniem TELEFON KOMÓRKOWY, przez
      > który sobie gawędziła fajnie co ?

Gdyby miała trzymać telefon ręką, to przez nieuwagę mogła by upuścić
      puderniczkę, a ta mogła by wpaśc do kubka z kawą między jej nogami i wtedy bogu
      ducha winna kobieta mogłaby się oparzyć.

Pozdr@wiam

TRUSKAVA
    • Gość: zbig Re: kobieta w BMW IP: 212.160.128.* 24.07.03, 13:52
      Gość portalu: czesław napisał(a):

> weekend - wracam znad morza jadę, 150 na godzinę ( akurat szeroko i mały
      > ruch) wyprzedza mnie auto, które dochodziło mnie ( widziałem w lusterku).
      > Zajebista laseczka, BMW 3 na luksemburskich znakach. Jechała okolo 190 km/h
      > bez pasów i UWAGA - Podtrzymywała brodą i ramieniem TELEFON KOMÓRKOWY, przez
      > który sobie gawędziła fajnie co ?
      Jechała w Polsce łamiąc zdecydowanie przynajmniej kilka przepisów jednocześnie.
      Jak wjedzie do swojego kraju to:telefonik do schowka,nózia z gazu do max.130 na
      autostradzie,włoski w kucyk.Pełna skromność i poszanowanie prawa.Bo u siebie
      jest porządną obywatelką.Ponadto nie opłaca się.Bo jak du..ą mandat to trzeba
      czasem dużo zapłacić.A polska to Polska.Tu przecież po drogach chadzają białe
      niedzwiedzie.
      Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka