Gość: bocian za szybki jestes IP: 213.76.133.* 25.07.03, 14:00 a mi sie cos enter za szybko wcisnął. Link Zgłoś
Gość: bocian Re: ;-)))))))))))))))))))))) IP: 213.76.133.* 25.07.03, 13:59 Jedzie dziadek maluchem, zgarbiony, ręce mu się trzęsą na kierownicy Nagle wyprzedził do Mercedes, dziadek się wystraszył Mercedes zatrzymał się na światłach, dziadek z tego strachu nie dał rady, przyjebał w tył. Z Mercedesa wysiada dwóch byków: -i co dziadek przyjebałeś? -tak (cieńkim wystraszonym głosem) -masz kasę? -nie -a ubezpieczenie? -nie -a syna? -mam -to masz tu komóreczkę, dzwoń po synka to odrobi u mnie bo ty się do roboty nie nadajesz. Dziadek zadzwonił, podjeżdzają 3 Mercedesy S-klasa, wysiada kilku byków i jeden z nich mówi: -i co tatuś???? Przypierdolił jak cofał? Link Zgłoś
Gość: KajTan ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 15:54 Wchodzi dwoch murzynow i jeden mulat do sklepu. Sprzedawca spojrzal na nich i mowi: -Slucham Najjasniejszego Pana? pozdroowka KajTan Link Zgłoś
krakus.mp BABA! 25.07.03, 22:08 Witam. Walnęła baba samochodem w drzewo.Poobijana wygramoliła się z auta i zdziwiona chodzi ,oglądając samochód.Nagle zatrzymuje się radiowóz i wysiada Policjant.Jak to się stało,pyta. Baba odpowiada- naprawdę nie wiem.Przecież trąbiłam! Pozdrawiam. Link Zgłoś
wamal Re: BABA! 28.07.03, 14:36 Zderzyły się dwa walce drogowe(te do wyrównywania asfaltu). Policjant próbuje ustalić, jak do tego doszło. Jeden z kierowców opowiada: Panie, to był moment.. Link Zgłoś
skolmi :) 28.07.03, 14:40 Dwóch ludzi jedzie maluchem, nagle pasażer pyta się kierowcy: -Co to za mur obok którego jedziemy? -To nie mur, to krawężnik! Link Zgłoś
Gość: ron Re: ;-)))))))))))))))))))))) IP: proxy / 10.101.1.* 28.07.03, 15:05 Most Jedzie ciężarówka załadowana maksymalnie wysoko towarem. Kierowca chciał przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz chodzi dookoła, patrzy, drapie się po głowie i mówi: - No i co? Zaklinował się pan? Na to kierowca: - Nie! Wiozłem, kurwa, most i mi się paliwo skończyło! Link Zgłoś
Gość: Pawlx Re: ;-)))))))))))))))))))))) IP: *.toya.net.pl 28.07.03, 15:15 Dobre A jak nazywa się samochód Dzika ?? Fordzik:0 Pozdro Link Zgłoś