greenblack 30.07.03, 15:52 "Nieoficjalnie mówi się jednak, że do sedana trafi także 10- cylindrowa jednostka wysokoprężna dostarczana przez VW w ramach współpracy obu marek." Że co????????????!!!!!!!!!!!!!!!????????????? Link Zgłoś Obserwuj wątek
rumburaak Re: Maserati Quattroporte 30.07.03, 16:00 greenblack napisał: > hop! Co ty z tym "hopem"? ;) Diesel VW w Maserati.....nie no już są chyba jakieś jaja.Pzdr Link Zgłoś
greenblack Re: Maserati Quattroporte 30.07.03, 16:03 rumburaak napisał: > Co ty z tym "hopem"? ;) Widziałeś reklamy?;) > Diesel VW w Maserati.....nie no już są chyba jakieś > jaja. Prawie zemdlałem, ale to chyba kaczka dziennikarska. Żadne poważne źródło nie wspomina o dieslu w Quattroporte, a tym bardziej, że ma to być silnik Ludowozu. Pozdrawiam Link Zgłoś
rumburaak Re: Maserati Quattroporte 30.07.03, 16:08 greenblack napisał: > rumburaak napisał: > > > Co ty z tym "hopem"? ;) > > Widziałeś reklamy?;) > > > Diesel VW w Maserati.....nie no już są chyba jakieś > > jaja. > > Prawie zemdlałem, ale to chyba kaczka dziennikarska. Żadne poważne źródło nie > wspomina o dieslu w Quattroporte, a tym bardziej, że ma to być silnik Ludowozu. > > > Pozdrawiam Kiedyś (chyba 1 .04) ktoś podał info o dieslu w Murciealgo albo Gallardo.Tak teraz patrząc (diesel w Porsche, Maserati) to ropniak w Lamborghini to nie musi być wcale żart....:( Pzdr Link Zgłoś
Gość: selim95 Moim zdaniemten samochód jest dziełem sztuki... IP: *.bater.net.pl / 192.168.1.* 02.08.03, 00:50 Bez komentarza... Link Zgłoś
Gość: robert Re: Moim zdaniemten samochód jest dziełem sztuki. IP: *.acn.pl 02.08.03, 13:20 z dyzlem to będzie dopiero Śtuka przez duże Ś. Stworzona przez tfurce przez duże Tfuuuuu:-)))) Link Zgłoś
Gość: Wlodek z Poznania tym co maja watpliwosci... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.08.03, 21:07 tym co maja watpliwosci co do diesli, polecam przejazdzke Alfa Romeo 147 z 1.9 JTD. Wystarczy 115 KM, nie musi byc ta 140 konna. Jest bomba, szczegolnie na szosy. A nawet sound potrafi byc taki jak nalezy. A to Maserati? Perelka. Niektorym nie podobaja sie jego tylne swiatla, ale mnie tak. Polecam www.italiaspeed.com Link Zgłoś
Gość: jarek Re: tym co maja watpliwosci... IP: *.fastres.net 02.08.03, 21:40 Czy przypadkiem marke Maserati nie kupil Ferrari, a co do diesla, to Jaguar nie ma jednego modelu z silnikiem diesla. Link Zgłoś
greenblack Re: tym co maja watpliwosci... 02.08.03, 22:02 Gość portalu: jarek napisał(a): > Czy przypadkiem marke Maserati nie kupil Ferrari Tak, w Fiat kupił Ferrari i jeszcze kilka innych marek. , a co do diesla, to Jaguar nie > ma jednego modelu z silnikiem diesla. :)))))) A X-Type 2.0d z silnikiem z Mondeo, to co? S-Type 2.7 już w drodze. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Maserati Quattroporte IP: *.fastres.net 02.08.03, 21:56 greenblack napisał: > "Nieoficjalnie mówi się jednak, że do sedana trafi także 10- > cylindrowa jednostka wysokoprężna dostarczana przez VW w ramach > współpracy obu marek." > > Że co????????????!!!!!!!!!!!!!!!????????????? .........Polska wioska............ Klepali syrenke i malego Fiata przez dziesiatki lat a teraz nosem kreca na disla w Maserati........A tak na marginesie to chcialbym jeszcze zobaczyc tych ludzi co chca kupic Quattroporte!(jeszcze pare lat temu symbol partactwa i zacofania technologicznego)........ Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Maserati Quattroporte IP: *.fastres.net 02.08.03, 22:15 Byl symbolem partactwa ( moze nie zacofania) jak dlugo jego wlascicielem byl Argentynczyk De Tomasso, ktory nigdy nie powiedzial w swoim zyciu, dobrego slowa o swoich pracownikach, zniszczyl tez Moto Guzzi, Innocenti i chyba duzo innych marek, jak kiedys zrobiono z nim wywiad to sie chwalil, ze mieszka w Hotelu ,bo on to wszystko praca, nic rozrywki, ale zapomnial dodac ,ze hotel ( Palac szlachecki z duzym parkiem niedaleko Modena) byl jego wlasnoscia, a hotelem chyba tylko byl, aby wykazac straty finansowe. Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Maserati Quattroporte IP: *.fastres.net 02.08.03, 22:57 Gość portalu: jarek napisał(a): > Byl symbolem partactwa ( moze nie zacofania) jak dlugo jego wlascicielem byl Ar > gentynczyk De Tomasso, ktory nigdy nie powiedzial w swoim zyciu, dobrego slowa > o swoich pracownikach, zniszczyl tez Moto Guzzi, Innocenti i chyba duzo innych > marek, jak kiedys zrobiono z nim wywiad to sie chwalil, ze mieszka w Hotelu ,bo > on to wszystko praca, nic rozrywki, ale zapomnial dodac ,ze hotel ( Palac szla > checki z duzym parkiem niedaleko Modena) byl jego wlasnoscia, a hotelem chyba t > ylko byl, aby wykazac straty finansowe. _______________________ ...I oczywiscie jak go kupil G.Agnelli(swietej pamieci)to juz jest cacy i ok. Nawet dziecko wie ze FIAT to bankrut i ze zniszczyl wiele firm(AR i Lancia np.) Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Maserati Quattroporte IP: *.student.pw.edu.pl / 10.4.9.* 13.08.03, 20:08 nie wiem jak było z de tomaso,ale wiem że po wykupieniu przez fiata ferrari syuacja tej firmy sie poprawila.a ferrari i tak ma duzo swobody w dzialaniu-wlasciwie to robi co chce a co do Maserati Quattroporte to nie wyobrarzam sobie w samochodzie sportowym tej marki,,nawet wyglondajoncym jak limuzyna,diesla fiat nie jest bankrutem ,jest tylko w dolku finansowym-wyjdzie z tego taka jest moja opinia Link Zgłoś