Gość: Wojnar IP: *.bmj.net.pl / 10.4.0.* 01.08.03, 12:13 http://www.ebaumsworld.com/pimpride.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
qrakki999 Re: Wirtualny tuning 01.08.03, 12:58 Buahahahahahahahahahahahahahahahahaha Dobre - koszmar senny 'hipa'. Powinno byc na stronie www.mojdres.pl:) Najlepszy jest dzwiek gdy sie naciska strzałki - 'ymc':) Zrobiłem sobie czarnego Civica na 22 calowych chyba kołach z ogromnymi latarniami z przodu i beczką na smołe zamiast tłumika oraz tzw. pługo - kitem:) i właczyłem tło gdzie uciekam policji:) Czułem się jak prawdziwy kierowca:) buhahahahahahaha buhhahahaa Natomiast rozczarował mnie tylny spojler - cóz za minimalizm nie było nic od Boeinga 767???? No i nie ma diod na spryskiwacze:( Ale za to szyby miałem w kolorze nadwozia - choc przedniej nie da sie zamalowac: ( Dla jednych koszmar senny dla innych senne marzenie a dla jeszcze innych codzienna rzeczywistość. pzdr. Q Link Zgłoś
Gość: hip Re: Wirtualny tuning IP: *.pgi.waw.pl 01.08.03, 13:12 qrakki999 napisał: > Dobre - koszmar senny 'hipa'. > Dla jednych koszmar senny dla innych senne marzenie a dla jeszcze innych > codzienna rzeczywistość. hip: Bo to cały ten tuning właśnie... Czyli - jak oszpecić sobie samochód. O zgrozo! pozdr Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Wirtualny tuning 01.08.03, 15:44 Mnie tez wyszedl niezly - czerwono-niebieski (ognie na masce :-) ) i z czerwonymi szybami. A najpiekniejsze sa blyskajace na niebiesko diody (?) z przodu i z tylu. Szkoda tylko tego spoilera z tylu - wg mnie przydalby sie jeszcze drugi na krawedzi dachu, a ten nizej - co najmniej o 3 rozmiary za maly. Aha - nie ma naklejki "Remus" Poscig policji bedzie mi sie snil po nocach - tam nawet byl helikopter. Poczulem sie bez mala jak gwiazda :-))) Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Wirtualny tuning 01.08.03, 15:48 Mialem jeszcze problem z wielkoscia kol i wysokoscia nadwozia :-) Przy najwiekszych kolach przeswit byl zdecydowanie za duzy. W koncu udalo mi sie wyposrodkowac i samochod (?) lezy na asfalcie. Jutro jade na wies na disco, wszystkie laski moje :-))) I oczywisice zaraz wysle koledze, posiadaczowi Passata B5, ktory juz zaciemnil szyby, wsadzil 17-calowe felgi o 5 szprychach cienkich jak olowki. Teraz wsadza wielki wydech (puszka tlumika chromowana - szczegolnie przydatne na ulicy) i spoiler na tylnej klapie. Na szczescie nie zmusza mnie do testowania wszystkich wynalazkow, samochod trzyma w garazu, wiec nie musze ogladac DZIELA SZTUKI za kazdym razem gdy u niego jestem :-) Link Zgłoś