tohvri8 29.01.08, 15:41 Więcej pięknych reklam znajdziesz tu: spoty.blox.pl/html Link Zgłoś Obserwuj wątek
paw_os Carla Bruni & Lancia Musa 02.02.08, 19:30 a ja chciałbym wiedziec kto wykonuje podklad muzyczny do tej reklamy?:) bo zaje... mi sie podoba ta piosenka:) i chce ja miec:) wiec jak wie ktos??? prosze o jakies info:) dzieki z gory Link Zgłoś
cisowskibartek Carla Bruni & Lancia Musa 06.01.09, 11:38 Lancia robiła w ostatnim roku ładne reklamy, często zaangażowane społecznie, czy politycznie. Dość przypomnieć reklamę Lancii Delty, gdzie zarówno Richard Gere oraz Wałęsa zwracali uwagę na ważne problemy dzisiejszego świata - Richard na problem niezależności Tybetu, a Wałęsa na sytuację birmańskiej opozycjonistki. Wolę oglądać reklamy mające jakieś tło, niż puste kolorowe obrazki... Link Zgłoś
oootttooo1 Re: Carla Bruni & Lancia Musa 08.01.09, 14:44 proszę państwa! proszę państwa! ogłaszam wszem i wobec że lancia nie tylko robi ładne reklamy ale jest super marką. najładniejsza lancia thesis a jaki wypas w środku-że nie pogadasz normalnie Link Zgłoś