Dodaj do ulubionych

Gdzie montować instalacje gazową??

06.01.06, 01:17
Czy opłaca się jechać do Siedlec? Jeśli tak to gdzie dokładnie? Jakie są ceny
montażu w Waszych regionach? Jestem z podlaskiego, interesuje mnie instalacja
do opla vectry B 1,8. Z góry dzięki za odzew. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zubek73 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 06.01.06, 09:14
      Czy się opłaca to musisz sam zadecydować. Pomyśl tylko, że dostaniesz gwarancję
      na 2 lata i wszystko w tym okresie będziesz musiał robić w tym zakładzie w
      którym zakładałeś. Poza tym nie napisałeś jaką instalację chcesz założyć
      (którą generację ) a co za tym idzie ile wydać kasy.
      Popytaj lepiej znajomych, którzy jeżdżą na LPG i nie mają problemów gdzie
      zakładali i tam załóż. Tylko przy tym silniku to albo IV generacja albo (jeśli
      chcesz II to) bardzo dobry zakład.
      Więcej o vectrach na gazie znajdziesz tu: forum.vectraklub.pl/
    • andrzej1971 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 10.01.06, 14:22
      znane zakłady np. z reklam nie zawsze są właściwe
      faktycznie popytaj kumpli

niektóre warsztaty zakładają instalacje dobrze, lecz gubią się przy niektórych
      modelach aut
      • motywator28 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 15.12.15, 14:47
        Też uważam, ze zawsze warto zapytać o zdanie innych, bo to oni zawsze wystawią najlepszą ocenę. Sam zdecydowałem się, że idealna będzie dla mnie instalacja gazowa Toyota Gliwice okazała się najlepsza, bo miała właśnie najlepsze opinie www.serwistoyoty.pl/samochod-gotowy-na-mrozy to też zależy od modelu, do jakiego wkładasz. Ja akurat mam yaris.
    • diana2003 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 17.01.06, 08:24
      witam, ja mam zalozona instalacje do opla astra clasic i jezdze juz ponad 100
      tys. km na gazie bez zadnych niespodzianek, oprocz oczywiscie na wstepie
      natuarlnych obaw. instalacje zakladalam w Grochowie na tylach HoteluFeniks tel:
      0-22/813-51-75 lub 612-04-66. Znajomi zakladali w Siedlcach, Jablonnej (500 zl
      taniej), a wynik byl taki, ze gaz sie ulatnial a samochod trzeba bylo szybko
      sie pozbywac, chociaz to nie jest regula, ale z czystym sumieniem polecam ten
      warsztat; jak cos nie dziala lub po przegladzie gasnie samochod na mniejszych
      obrotach robia regulacje bezplatnie i bez kolejki. przeglady nie sa drogie
      najdrozszy to chyba 120 zl, ale jezdze ponad 5 lat. zycze dobrej decyzji,
      pozdrawiam;
    • addamaszek Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 28.08.14, 13:50
      w Łukowie jest instal-gaz, montowałem tam do swojego auta zestaw, zenit pro, reduktor artic, wtryski hana :) jeździ, działa :)
    • d-car Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 25.01.15, 11:08
      cena od 1800zł za najtańsze graty do 2500.
      do vectry zakładałbym sterownik compact , reduktor silver i wtryski hana - cena 2200zł
      zdjęcia z montaży podobnego silnika masz na stronie
      www.d-car.pl/galeria/Osobowe/Opel/Zafira%201.8%202003/index.html
      www.d-car.pl/
    • ania.mala256 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 25.04.18, 10:05
      Korzystne warunki mają w instal auto gaz w Poznnaiu. Kolega u nich robił i mówił ze całkiem spoko. Szybko poszło i zadowolony z użytkowania
    • on-line23 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 13.07.18, 15:34
      Gaz najbezpieczniej montować w warsztacie autoryzowanym przez któregoś z producentów - tu np. można znaleźć wyszukiwarkę warsztatów z całej polski montujących instalacje optima optimagas.com/znajdz-najblizszy-warsztat
    • olek.tom Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 25.11.20, 14:55
      Mi instalację gazową w aucie montował Serwis Niedźwiedź-Lock. Instalacja została wykonana dokładnie, działa prawidłowo. Jestem zadowolony z serwisu. Polecam ich usługi.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka