forumowicz 06.01.06, 01:17 Czy opłaca się jechać do Siedlec? Jeśli tak to gdzie dokładnie? Jakie są ceny montażu w Waszych regionach? Jestem z podlaskiego, interesuje mnie instalacja do opla vectry B 1,8. Z góry dzięki za odzew. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zubek73 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 06.01.06, 09:14 Czy się opłaca to musisz sam zadecydować. Pomyśl tylko, że dostaniesz gwarancję na 2 lata i wszystko w tym okresie będziesz musiał robić w tym zakładzie w którym zakładałeś. Poza tym nie napisałeś jaką instalację chcesz założyć (którą generację ) a co za tym idzie ile wydać kasy. Popytaj lepiej znajomych, którzy jeżdżą na LPG i nie mają problemów gdzie zakładali i tam załóż. Tylko przy tym silniku to albo IV generacja albo (jeśli chcesz II to) bardzo dobry zakład. Więcej o vectrach na gazie znajdziesz tu: forum.vectraklub.pl/ Odpowiedz Link
andrzej1971 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 10.01.06, 14:22 znane zakłady np. z reklam nie zawsze są właściwe faktycznie popytaj kumpli niektóre warsztaty zakładają instalacje dobrze, lecz gubią się przy niektórych modelach aut Odpowiedz Link
motywator28 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 15.12.15, 14:47 Też uważam, ze zawsze warto zapytać o zdanie innych, bo to oni zawsze wystawią najlepszą ocenę. Sam zdecydowałem się, że idealna będzie dla mnie instalacja gazowa Toyota Gliwice okazała się najlepsza, bo miała właśnie najlepsze opinie www.serwistoyoty.pl/samochod-gotowy-na-mrozy to też zależy od modelu, do jakiego wkładasz. Ja akurat mam yaris. Odpowiedz Link
diana2003 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 17.01.06, 08:24 witam, ja mam zalozona instalacje do opla astra clasic i jezdze juz ponad 100 tys. km na gazie bez zadnych niespodzianek, oprocz oczywiscie na wstepie natuarlnych obaw. instalacje zakladalam w Grochowie na tylach HoteluFeniks tel: 0-22/813-51-75 lub 612-04-66. Znajomi zakladali w Siedlcach, Jablonnej (500 zl taniej), a wynik byl taki, ze gaz sie ulatnial a samochod trzeba bylo szybko sie pozbywac, chociaz to nie jest regula, ale z czystym sumieniem polecam ten warsztat; jak cos nie dziala lub po przegladzie gasnie samochod na mniejszych obrotach robia regulacje bezplatnie i bez kolejki. przeglady nie sa drogie najdrozszy to chyba 120 zl, ale jezdze ponad 5 lat. zycze dobrej decyzji, pozdrawiam; Odpowiedz Link
addamaszek Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 28.08.14, 13:50 w Łukowie jest instal-gaz, montowałem tam do swojego auta zestaw, zenit pro, reduktor artic, wtryski hana :) jeździ, działa :) Odpowiedz Link
d-car Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 25.01.15, 11:08 cena od 1800zł za najtańsze graty do 2500. do vectry zakładałbym sterownik compact , reduktor silver i wtryski hana - cena 2200zł zdjęcia z montaży podobnego silnika masz na stronie www.d-car.pl/galeria/Osobowe/Opel/Zafira%201.8%202003/index.html www.d-car.pl/ Odpowiedz Link
ania.mala256 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 25.04.18, 10:05 Korzystne warunki mają w instal auto gaz w Poznnaiu. Kolega u nich robił i mówił ze całkiem spoko. Szybko poszło i zadowolony z użytkowania Odpowiedz Link
on-line23 Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 13.07.18, 15:34 Gaz najbezpieczniej montować w warsztacie autoryzowanym przez któregoś z producentów - tu np. można znaleźć wyszukiwarkę warsztatów z całej polski montujących instalacje optima optimagas.com/znajdz-najblizszy-warsztat Odpowiedz Link
olek.tom Re: Gdzie montować instalacje gazową?? 25.11.20, 14:55 Mi instalację gazową w aucie montował Serwis Niedźwiedź-Lock. Instalacja została wykonana dokładnie, działa prawidłowo. Jestem zadowolony z serwisu. Polecam ich usługi. Odpowiedz Link