Gość: slomka IP: 81.21.197.* 01.10.03, 10:38 Chcialabym kupic nowa Lade Nive, szukalam w sieci, ale nie znalazlam zadnego aktualnego adresu Link Zgłoś Obserwuj wątek
mrzagi01 Re: Lada Niva - czy w PL jest jakis dealer Lady?? 01.10.03, 10:43 swego czasu lada handlowalo Mateo w Swidnicy, ale chyba sie przerzucili na Suzuki Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Lada Niva - czy w PL jest jakis dealer Lady?? IP: *.lukowa7.waw.pl 01.10.03, 10:49 Jest taki salon Lady...W Warszawie, na Stegnach, ulica Sobieskiego róg bodajże Limanowskiego, naprzeciw ulicy Mangalia i 3 słynnych hoteli robotniczych Atos, Portos i Aramis :)no i koło stacji CPN... Na str. www.korkonet.pl są w-wskie mapy. Link Zgłoś
Gość: slomka dziekuje IP: 81.21.197.* 01.10.03, 11:04 to czeka mnie wycieczka do wawy jak ktos zna jakis adres w malopolsce to bardzo chetnie skorzystam Link Zgłoś
Gość: cc Re: dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 11:39 Lady w Polsce będzie sprzedawać inny importer niż dotąd. W poprzednim AŚ coś pisali. Musiałabyś dotrzeć do tej nowej firmy i niech podadzą namiary. PS A dlaczego Niva? Link Zgłoś
letalin Re: dziekuje 02.10.03, 00:06 Gość portalu: cc napisał(a): > A dlaczego Niva? Dodam tylko : A dlaczego nowa? Ryzyko kupienia używanego auta jest niewielkie. Części i remonty bajecznie tanie. Wielu uważa, że jest to auto twarde i dzielne terenowo. Bez zbędnych ozdób i gadżetów, prostota i lekkość , krótkie zwisy, mały rozstaw osi, wszystko to czyni z łady całkiem dobrą terenówkę np. dla myśliwego. Oczywiście sa lepsze samochody, ale nie za taką cenę. Link Zgłoś
remo29 Re: Lada Niva - czy w PL jest jakis dealer Lady?? 02.10.03, 09:19 Masz drogi kolego, tylko nie całuj :) www.autolada.hg.pl/index_m.html Link Zgłoś
Gość: slomka kolezanka nie pocaluje, bo ta strone znalazlam juz IP: 81.21.197.* 03.10.03, 18:22 dawno ale moze masz racje faceci ktory naprawiaja te autka powinni wiedziec kto je sprzedaje wiec chyba tam napisze z pytaniem dlaczego nowe autko bo to chyba jak z psem lepiej miec od szczeniaka i wiedziec czego mozna sie spodziewac dlaczego lada niva... na to pytanie za mnie odpowiedzial chlopak pytajacy po co mi nowa... :) dzieki za zainteresowanie i wszystkie informacje, zwlaszcza ta ze zmiana firmy wiele wyjasnia ale bede szukac dalej ostatnio mam malo czasu a ta sprawa mnie nie goni, ale zawsze dopinam swego ;) wiec jak juz mi sie uda to napisze co gdzie i dlaczego, ale licze na dalsza owocna wspolprace panowie :) i nie tylko ;) Link Zgłoś
Gość: Odin Re: Lada Niva - czy w PL jest jakis dealer Lady?? IP: *.telia.com 03.10.03, 21:30 remo29 ,ladna ta nowa Lada z obrazka ,ile kosztuje takie terenowe autko?, czy spelnia euroklase 2005 ?. Link Zgłoś