Dodaj do ulubionych

Lada Niva - czy w PL jest jakis dealer Lady??

IP: 81.21.197.* 01.10.03, 10:38
Chcialabym kupic nowa Lade Nive, szukalam w sieci, ale nie znalazlam zadnego
aktualnego adresu
Obserwuj wątek
    • mrzagi01 Re: Lada Niva - czy w PL jest jakis dealer Lady?? 01.10.03, 10:43
      swego czasu lada handlowalo Mateo w Swidnicy, ale chyba sie przerzucili na
      Suzuki
    • Gość: martynka Re: Lada Niva - czy w PL jest jakis dealer Lady?? IP: *.lukowa7.waw.pl 01.10.03, 10:49
      Jest taki salon Lady...W Warszawie, na Stegnach, ulica Sobieskiego róg bodajże
      Limanowskiego, naprzeciw ulicy Mangalia i 3 słynnych hoteli robotniczych Atos,
      Portos i Aramis :)no i koło stacji CPN...
      Na str. www.korkonet.pl są w-wskie mapy.
      • Gość: slomka dziekuje IP: 81.21.197.* 01.10.03, 11:04
        to czeka mnie wycieczka do wawy
        jak ktos zna jakis adres w malopolsce to bardzo chetnie skorzystam
        • Gość: cc Re: dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 11:39
          Lady w Polsce będzie sprzedawać inny importer niż dotąd. W poprzednim AŚ coś
          pisali. Musiałabyś dotrzeć do tej nowej firmy i niech podadzą namiary.

PS
          A dlaczego Niva?
          • letalin Re: dziekuje 02.10.03, 00:06
            Gość portalu: cc napisał(a):
            > A dlaczego Niva?

Dodam tylko : A dlaczego nowa? Ryzyko kupienia używanego auta jest
            niewielkie. Części i remonty bajecznie tanie.
            Wielu uważa, że jest to auto twarde i dzielne terenowo. Bez zbędnych ozdób i
            gadżetów, prostota i lekkość , krótkie zwisy, mały rozstaw osi, wszystko to
            czyni z łady całkiem dobrą terenówkę np. dla myśliwego. Oczywiście sa lepsze
            samochody, ale nie za taką cenę.
    • remo29 Re: Lada Niva - czy w PL jest jakis dealer Lady?? 02.10.03, 09:19
      Masz drogi kolego, tylko nie całuj :)
      www.autolada.hg.pl/index_m.html
      • Gość: slomka kolezanka nie pocaluje, bo ta strone znalazlam juz IP: 81.21.197.* 03.10.03, 18:22
        dawno ale moze masz racje faceci ktory naprawiaja te autka powinni wiedziec kto
        je sprzedaje wiec chyba tam napisze z pytaniem

dlaczego nowe autko bo to chyba jak z psem lepiej miec od szczeniaka i wiedziec
        czego mozna sie spodziewac

dlaczego lada niva... na to pytanie za mnie odpowiedzial chlopak pytajacy po co
        mi nowa... :)

dzieki za zainteresowanie i wszystkie informacje, zwlaszcza ta ze zmiana firmy
        wiele wyjasnia

ale bede szukac dalej ostatnio mam malo czasu a ta sprawa mnie nie goni, ale
        zawsze dopinam swego ;)

wiec jak juz mi sie uda to napisze co gdzie i dlaczego, ale licze na dalsza
        owocna wspolprace panowie :) i nie tylko ;)
      • Gość: Odin Re: Lada Niva - czy w PL jest jakis dealer Lady?? IP: *.telia.com 03.10.03, 21:30
        remo29 ,ladna ta nowa Lada z obrazka ,ile kosztuje takie terenowe autko?,
        czy spelnia euroklase 2005 ?.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka