Gość: Zenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 21:32 Tego napewno jeszcze nie widzieliście - jaja jak berety!!! www.samochodyswiata.pl/index.php?re=842&op=czytnews Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: Podróba Mercedesa! 03.10.03, 21:49 A z tyłu nawet trochę przypomina nową 7. A co powiesz na to?: www.samochodyswiata.pl/index.php?re=278&op=czytnews Ten mi bardziej przypomina Mercedesa. Możecie się śmiać, ale oba te samochody mają więcej klasy niż Jaguar z dieslem i przednim napędem. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Podróba Mercedesa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 21:58 Hhehehehehehe! Dobrze tam napisali... "Lincoln, Buick, Lancia" normalnie pomieszane wszystkie marki ;)) a tak btw: to jakoś tego nie wyklikałem :( Link Zgłoś
Gość: Gabriel Re: Podróba Mercedesa! IP: *.ipt.aol.com 03.10.03, 21:57 Zloty medal i gratulacje. www.samochodyswiata.pl/index.php?re=527&op=czytnewsPzdr. Link Zgłoś
Gość: Gabriel Re: Podróba Mercedesa! IP: *.ipt.aol.com 03.10.03, 22:00 Sorry, www.samochodyswiata.pl/?re=527&op=czytnews. Mam na mysli Mercedesa SLR pana Furtaka z Krakowa. Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Podróba Mercedesa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 22:04 www.samochodyswiata.pl/?re=527&op=czytnews ...po co ta kropka na koniec!!! Auto Pana Furtaka jest po prostu ZEAJEBISTE i cena "przystępna" w porównaniu do takiego byle jakiego - standardowego - i na dodatek wykonanego w ilości HURTOWEJ SLR'A!!! ;))))) Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Podróba Mercedesa! IP: *.sympatico.ca 04.10.03, 02:58 Gos´c´ portalu: Zenek napisa?(a): > Tego napewno jeszcze nie widzielis´cie - jaja jak berety!!! Jaja albo i nie jaja, hehe! FSO pada, a ludziom dalej do smiechu? A czemu to Daimler z FSO nie wspolpacuje, he? Nawet Daewoo olewa tego Chrystusa Narodow ... to dopiero som jaja! Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Podróba Mercedesa! IP: *.fastres.net 04.10.03, 03:03 Bo FSO to bankrut.............. Moge nie pisac dalej ale wiem ze te slowo w Polsce nic nie znaczy........ Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Podróba Mercedesa! IP: *.sympatico.ca 04.10.03, 03:13 FSO to trybik w maszynie, ktora nazywa sie III RP - pierwsze panstwo na swiecie, ktore sie przeistoczylo z ruskiej satelity w Chrystusa Narodow! Zeby bylo smieszniej sprzedano przy tym wszystko poza urzendami, a tam pracujom dalej wytwory stalinizmu, hehe ... Co mnie smieszy, to ze ktos w Pomrocznej ma czelnosc siem smiac z produktow Daewoo ... no pewnie, Syrenka byla lepsza, hehe! Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Podróba Mercedesa! IP: *.fastres.net 04.10.03, 03:26 Kazdy produkt ma swojego wyznawce....... Nie smiej sie bo ci syrenkowiec sprzeda kose miedzy ........a ktores zebro.. Zemsta Gomulki........ ...p.s....Najsmieszniejsze ze nie mam tyle lat i komuchow prawie wcale nie pamientam.... Ale obserwujac starych wiele mozna sie nauczyc.......co jest popierdolone...... Link Zgłoś
Gość: Henio Made in Pomroczna! IP: *.sympatico.ca 04.10.03, 04:57 Gos´c´ portalu: kuzyn napisa?(a): > Zemsta Gomulki........ > > ...p.s....Najsmieszniejsze ze nie mam tyle lat i komuchow prawie wcale nie > pamientam.... > Ale obserwujac starych wiele mozna sie nauczyc.......co jest popierdolone...... Koham ten kray! Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Podróba Mercedesa! IP: *.telia.com 04.10.03, 13:57 Ssang Yong juz od wielu lat wspolpracowal z MB ,poczatkowo byly dostarczane silniki MB do produktow SY ,puzniej licencyjna produkcja Gelende Wagen ,- nic dziwnego ze po tylu latach wspolpraca miedzy tymi dwoma producentami umocnila sie. Kilka lat temu SY mial ekonomiczne problemy,pomoc przyszla z MB. SY ma taki sam status w swoim kraju i krajach osciennych jak MB w Europie.Pzdr. ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Podróba Mercedesa! ,, cd IP: *.telia.com 04.10.03, 14:02 .. zapomnialem dodac,przez kilka lat karoserie SY ktore byly sprzedawane w Europie montowal Karman z BRD. Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Podróba Mercedesa! IP: *.sympatico.ca 04.10.03, 15:51 Gos´c´ portalu: Henry napisa?(a): > nic dziwnego ze po tylu latach wspolpraca miedzy tymi dwoma > producentami umocnila sie. A czemu w Pomrocznej taki numer nie przejdzie? Zawsze tylko kaszana i przepychanki, a to przeciez Chrystus Narodow! Link Zgłoś
greenblack Henio, a co z Kanadą, kundlem narodów? 04.10.03, 15:53 Słyszałem, że Ford i Chrysler zamykają tam swoje fabryki. Przypomnij mi, jakie są kanadyjskie marki samochodów? Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Henio, a co z Kanada˛, kundlem narodów? IP: *.sympatico.ca 04.10.03, 16:43 Co z Kanadom? Stare dzieje, hehe ... dalej Mistrz Olimpijski w hokeju na lodzie, wedlug "rajtingu" UNHDC przez ostatnich 6 (!) lat najlepszy kraj do zycia na swiecie ... kaszlamy tu nikt nie jezdzi, nie ma "parkingow strzezonych" i gwozdziamy nikt "auta" nie rysuje, hehe ... k-mac nuda! Link Zgłoś
greenblack Re: Henio, a co z Kanada˛, kundlem narodów? 04.10.03, 16:45 Ale w ramach walki z tą nudą zafundowaliście sobie SARS. Słyszałem, że w tym roku powtórka z rozrywki. No i jak wspomniałem, Ford i Chrysler uciekają z tej ziemi obiecanej. Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Henio, a co z Kanada˛, kundlem narodów? IP: *.sympatico.ca 04.10.03, 16:51 greenblack napisa?: > No i jak wspomnia?em, Ford i Chrysler uciekaja˛ z tej ziemi obiecanej. Tak, uciekajom do ojczyzny Reymonta, hehe ... Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Podróba Mercedesa! IP: *.telia.com 04.10.03, 16:03 Czemu w pomrocznej zamykaja ?,chyba dlatego ze pomroczna . Nie martw sie Henio,bedzie lepiej ,chyba ze by bylo gorzej w tej Unitets Stats of Europe . Pzdr. Link Zgłoś
greenblank Re: Podróba Mercedesa! 04.10.03, 16:14 Fajnba bryczka i az dziw bierze czemu Koreanczycy nie skladali tego w Polszie! Lanosy to moze i sa dobre dla Rumunow, ale Polcy zasluguja (!!!) na cos lepszego ... Panda Forever! Link Zgłoś