wieslawawie 31.08.08, 17:17 Czy opłaca się kupić samochód testowy z salonu Ma przebiegu 7 tys lub 15 tys,rocznik 2006 cena 1/2 nowego? Link Zgłoś Obserwuj wątek
programistajava Re: samochody testowe 31.08.08, 18:17 Dlaczego NAM zadajesz to pytanie? Sam skalkuluj czy jests gotów podjąć trochę wieksze ryzyko ale za cenę 50% bonusu. Ja bym brał :D Jeśli to silnik wolnossący to w ciemno tak :D Link Zgłoś
macgregor-72 Re: samochody testowe 31.08.08, 20:29 Czy ja wiem czy to taka okazja? 2-letni samochód, możnaby powiedzieć firmowy, może być już mocno wyeksploatowany, chociaż jeśli okres gwarancji jest taki jak w "nowym" nowym samochodzie to czemu nie? Link Zgłoś
programistajava Re: samochody testowe 31.08.08, 20:37 Moment jak ja to rozumiem rozmawiamy o 2ch różnych scenariuszach, Mam tu na myśli auto z salonu mająće zazwyczaj max 1 rok i przebieg kilkanaście tyś kmów. Takie przynajmniej an otomoto się pojawiają :) Choć 50% bonusa to raczej chyba trochę przelatana ta demóka ale nie ma co generalizować. Jeśli auto uturbione to bałbym się tylko tego że nikt o niego nie dbał.... Link Zgłoś
macgregor-72 Re: samochody testowe 01.09.08, 08:34 > Moment jak ja to rozumiem rozmawiamy o 2ch różnych scenariuszach, Mam tu na > myśli auto z salonu mająće zazwyczaj max 1 rok i przebieg kilkanaście tyś kmów. > Takie przynajmniej an otomoto się pojawiają :) Choć 50% bonusa to raczej chyba > trochę przelatana ta demóka ale nie ma co generalizować. Jeśli auto uturbione t > o > bałbym się tylko tego że nikt o niego nie dbał.... było napisane auto z testowe z salonu 2006r - więc ma już 2 lata - przebieg 7 i kilkanaście tys km, więc pewnie są dostępne 2 auta Link Zgłoś
macgregor-72 Re: samochody testowe 01.09.08, 08:40 > było napisane auto z testowe z salonu 2006r - więc ma już 2 lata - przebieg 7 i > kilkanaście tys km, więc pewnie są dostępne 2 auta a ściślej było napisane 7tys lub 15tys Link Zgłoś
plawski Re: samochody testowe 01.09.08, 10:21 macgregor-72 napisał: > > > było napisane auto z testowe z salonu 2006r - więc ma już 2 lata - przebi > eg 7 i > > kilkanaście tys km, więc pewnie są dostępne 2 auta > > a ściślej było napisane 7tys lub 15tys Spoko, po prostu "skorygują" Ci licznik według potrzeb :):) Link Zgłoś
macgregor-72 Re: samochody testowe 01.09.08, 10:32 > > > było napisane auto z testowe z salonu 2006r - więc ma już 2 lata - > przebi > > eg 7 i > > > kilkanaście tys km, więc pewnie są dostępne 2 auta > > > > a ściślej było napisane 7tys lub 15tys > > Spoko, po prostu "skorygują" Ci licznik według potrzeb :):) o ile już nie został "skorygowany" :) Link Zgłoś
zimnokrwisty Re: samochody testowe 01.09.08, 11:25 > Spoko, po prostu "skorygują" Ci licznik według potrzeb :):) Eeetam, po prostu jak się nacisnie taki mały guziczek to raz sie wyświetla 15000 a raz 7000 i pan mechanik z salonu nie wiedział co wpisać w ogłoszeniu. Dobrze, że na tym samym wyświetlaczu nie ma tez zegara, bo by napisał, ze przebieg jest 15 tys lub 7 tys lub 14:30. Link Zgłoś
kodem_pl Re: samochody testowe 01.09.08, 10:22 > bałbym się tylko tego że nikt o niego nie dbał.... Dlaczego? Regeneracja turbiny to jakies 1500zl... Sa kosztowniejsze i delikatniejsze sprawy;-) Link Zgłoś
antyzlom Re: samochody testowe 02.09.08, 10:33 Ja bym raczej nie brał...miał takiego kuzyn i z tego co mówił to nie był najlepszy wybór.Ja też miałem przyjemność jeździć kilkoma testowymi pożyczanymi na weekend i...no cóż samochód testowy jest do testów, z własnym bym tego samego nie robił.... Link Zgłoś