Gość: verte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:49 Czy zauważyliście,że rejestracje policyjne zmieniły się z dotychczasowego MO-Milicja Obywatelska na HP.Tylko co ten skrót mógłby oznaczać?Macie jakieś propozycje? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: karburatorek Re: MO na HP. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 21:41 Ja mam , ale się wstydzę, bo jest bardzo niecenzuralna.... ;P Link Zgłoś
Gość: verte Re: MO na HP. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 21:49 Gość portalu: karburatorek napisał(a): > Ja mam , ale się wstydzę, bo jest bardzo niecenzuralna.... ;P Ale prawidłowo powinno być przez "ch". Link Zgłoś
cactus Re: MO na HP. 21.10.03, 12:23 A ja widziałem Superb'a na rej zaczynającej się od HW... Czy to przypadkiem nasza dzielna armia ma takie oznaczenia ? ps. please, nie przenosic mojego wpisu do wątku o Skodach :) Link Zgłoś
Gość: Odin Re: MO na HP. IP: *.telia.com 21.10.03, 12:28 To nie zaden brzydki skrot, HP ostrzega kierowcow = hamulce padly .Pzdr. ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: zenon77 Re: MO na HP. IP: *.man.polbox.pl 21.10.03, 12:52 HW - na pewno nie armia (tam rej. zaczynają się od U), może Żandarmeria Wojskowa? Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: MO na HP. IP: 5.3.1R* / *.pg.com 21.10.03, 12:47 Opcjonalnie, wersja angielskojęzyczna: High Power ;-) Pzdr Niknejm Link Zgłoś