Dodaj do ulubionych

Czy to fajans czy mogą być - LINK do strony

IP: 80.51.120.* 07.11.03, 22:52
proszę o odpowiedz firma PROFIL,
Tu jest link
moto.allegro.pl/show_item.php?item=17346556&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych
Obserwuj wątek
    • Gość: ARAFAT Re: Czy to fajans czy mogą być - LINK do strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 10:03
      Ciezko powiedziec. Za znanej marki opone trzeba dac w granicach 180 - 190 za
      sztuke w tym jak dla mnie dziwnym rozmiarze - jakie masz auto? Ja bym nie
      ryzykowal aczkolwiek moze sie okazac ze opona jest dobra. Pachnie mi to jakims
      starym rodzajem bieznika poza tym po wygladzie trudno ocenic bo nawet moze byc
      ten sam bieznik ale (np. jest sporo bieznika naslodowcow P6000) ale nie maja
      takich samych skladnikow gumy co powoduje istotne roznice w zachowaniu opony
      oraz jej trwalosci i jakosci
      • a-ndrzej Re: Czy to fajans czy mogą być - LINK do strony 08.11.03, 13:02
        Zawsze mnie wlasnie zastanawia to nasladowanie bieznika P6000. Dla mnie P6000
        to kiepsciutkie opony.
      • Gość: crx Re: Czy to fajans czy mogą być - LINK do strony IP: *.kghm.pl 08.11.03, 13:24
        Gość portalu: ARAFAT napisał(a):

> starym rodzajem bieznika poza tym po wygladzie trudno ocenic bo nawet moze
        byc
        > ten sam bieznik ale (np. jest sporo bieznika naslodowcow P6000) ale nie maja
        > takich samych skladnikow gumy co powoduje istotne roznice w zachowaniu opony
        > oraz jej trwalosci i jakosci

he he ;)
        to jak z kondomami, na wyglad wszystkie jednakowe :D

kleber, barum kupisz w tym rozmiarze za 150-180zł za sztukę
        Profil hmmm... no kurcze tez tylko z kondomami mi sie kojarzy ;)
        choc na zdjęciu to wyglądają jak Pirellki snowcontrol tyle ze nawet na dwa
        orginały pieniedzy by nie wystarczyło
      • Gość: guest_of_honour wcale nie dziwny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 15:34
        "w tym jak dla mnie dziwnym rozmiarze - jakie masz auto? "

Punto II, Clio II i inne tych gabarytów. To węższy odpowiednik 175/65R14 a to
        już raczej b. popularny rozmiar
        • Gość: ARAFAT Re: wcale nie dziwny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 18:15
          Oddaje honor to faktycznie zamiennik. Tylko po co kupowac na zime wezsze tego
          nie rozumiem. Kiedys takie opinie chodzily ze wezsza opona lepiej zachowuje sie
          na sniegu ale podobno hamowanie ma lepsza szersza bo wiecej sniegu sie zbiera
          przed kolem - tak gdzies kiedys przeczytalem
          • Gość: ARAFAT Re: wcale nie dziwny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 18:19
            Wcale ten rozmiar nie jest tanszy zatem ekonomiczny aspekt odpada a walory na
            suchym szersza opona ma niezaprzeczalnie lepsze. tyle tylko ze mozna ja
            wyhaczyc w indeksie do 160 co robi cene faktycznie okolo 160 ale w T trudno
            jest dostac po tej cenie - chyba ze tak jak ja masz cene hurtowa
            • bar-tech Re: wcale nie dziwny 08.11.03, 19:23
              witam!

przecież te opony są BIEŻNIKOWANE!
              Na www.baloon.pl zimówki sava eskimo kosztują 150zł za sztukę. Ja mając
              wybierać między bieżnikowanymi oponami i nawet najtańszymi "niebieżnikowanymi"
              nie wahałbym się ani chwili (oczywiścei wybierając zwykłe opony).

podrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka