Dodaj do ulubionych

Mercedes klasy E Coupe - godny następca?

IP: *.chello.pl 17.02.09, 17:58
spoko
Obserwuj wątek
    • Gość: bart Re: Mercedes klasy E Coupe - godny następca? IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.09, 18:25
      linia piękna, ale te koreanskie lampy z tylu... No i skoro mieli taka czasowa przewage chociazby na BMW to mogli bardziej postarac sie o moc silnikow. Tymczasem sa one bardzo porownywalne z kilkuletnimi motorami BMW
    • glaubeliebetod Re: Mercedes klasy E Coupe - godny następca? 17.02.09, 18:36
      tego można się było spodziewać, pierwsza klasa
    • Gość: Gość Wlad Re: Mercedes klasy E Coupe - godny następca? IP: *.telkonet.pl 17.02.09, 19:45
      Prawdziwy Merol.
    • Gość: purify Re: Mercedes klasy E Coupe - godny następca? IP: *.chello.pl 17.02.09, 21:37
      troche hyundai z tylu
    • Gość: un Re: Mercedes klasy E Coupe - godny następca? IP: *.toya.net.pl 18.02.09, 02:55
      bardzo męska linia, przynajmniej jak sie patrzy z przodu ...
      swietne wnetrze
    • Gość: observ Re: Mercedes klasy E Coupe - godny następca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 09:22
      5 litrów 200 konny silnik, ladnie robią wodę z mozgu, v6 5 litrów ropy <lol2> sie usmialem, jak tam ktos napisal z tymi wiekowymi silnikami, racja BMW mialo podbne pare lat temu, mercedes teraz to tylko znaczek, reszta to kupa .... złomu. potwierdza to znajomy mechanik który pracuje w serwisie MB w Rzeszowie, ludzie przyjeżdżają i płaczą ze wydali po 300 tys za kupę złomu na kołach :) pozdro dla uzytkowników prawdziwych mercedesów, znaczy sie 190, i w124.
    • Gość: gt Re: Mercedes klasy E Coupe - godny następca? IP: 217.153.131.* 18.02.09, 09:37
      merole na przełomie wieków to faktycznie kupa złomu, ale od wymainy zarządu firmy, rozwodu z chryslerem i zmiany podejscia do kosztów produkcji jakość znacznie się porprawiła. nie potrzebuję do tego opinii pana z serwisu z rzeszowie, sam miałem W203 a teraz nowe W204. faktycznie jest duża poprawa. jest szansa, że kolejne modele będą już prawdziwymi mercami :)
    • Gość: KM Re: Mercedes klasy E Coupe - godny następca? IP: *.agora.pl 18.02.09, 10:24
      Intryguje mnie stały trójkącik w tylnej części bocznej szyby. Ciekaw jestem, czy stylista to przewidział, czy przyszedł inż. Hans i powiedział: das sziben niśt arbait! must ciąć! das wlew paliwa hijer :-) Poza tym autko podoba mi sie bardziej niż ostatni CLK.
    • Gość: Alex Re: Mercedes klasy E Coupe - godny następca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:39
      Nie podoba mi sie to auto...
      Takie dziwne te samochody zaczal robic mercedes....Zwroccie uwage,ze kola sa smiesznie male w porownaniu do bryly auta....kto za to odpowiada?!Koszmar...
      Do tego w miejscu halogenow....tylko na to stac MERCEDESA?????
      Na kopie diod od Audi...niech sami cos wymysla....zenada...BMW ma ringi,Audi diody,a Mercedes...probuje ich nasladowac....:/A przod to juz ladniejszy ma R...

KASZANA!!!!
    • Gość: Ewka Re: Mercedes klasy E Coupe - godny następca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 17:53
      Cudo
    • Gość: gość Re: Mercedes klasy E Coupe - godny następca? IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.10, 20:18
      ładny samochód zaprojektowany jak pocisk ale tylne nadkole tak jakos dla mnie zrobione wystajace i kwadratowe..bleee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka