marus40 27.02.09, 12:25 Witam Mysle o zakupie tego samochodu prosze o opinie na temat tego samochodu i silniku diesla pow 100KM przewoże cięzary około 1tony Link Zgłoś Obserwuj wątek
walek_z_lasu Re: Opinie na temat Renault 27.02.09, 12:54 Proszę zapisać swą prośbę z użyciem zasad interpunkcji - znacznie ułatwi to percepcję Pańskiego przekazu. Walek Link Zgłoś
marus40 Re: Opinie na temat Renault 27.02.09, 13:11 Faktycznie głupio napisałem:) Chodzi o opinie na temat Renult Trafik, Silnik Diesla coś ponad 100KM. Pozdrawiam Link Zgłoś
profhenry Re: Opinie na temat Renault 27.02.09, 13:26 A może pan by dodał czy chodzi o auto używane czy auto nowe !!??? Link Zgłoś
profhenry Re: Opinie na temat Renault 27.02.09, 13:32 O to jest problem. Znam gościa który w 3 lata zrobi takim samochodem 300 tyś Jak znasz gościa i ufasz mu to możesz kupić ten samochód. Trafic jest spólnym dziełem Nissan i Renault otomoto.pl/renault-trafic-C7365833.html otomoto.pl/nissan-primastar-1-9-dci-klima-zarejestrowany-C7642279.html Silnik Dci mam w samochodzie ten tym silnika są bardzo nowoczesne i mało palą. Link Zgłoś
frequentflyer Re: Opinie na temat Renault 27.02.09, 14:42 a może spólne dzieło z oplem? otomoto.pl/opel-vivaro-2-0-cdti-bus-115km-T912801.html chyba jednak dzieło Renault, reszta to tzw. badge engineering, czyli zmiana znaczka. choć vivaro ma chyba oplowskiego diesla. Link Zgłoś
andsin Re: Opinie na temat Renault 27.02.09, 14:47 Wbrew złej opinii o samochodach na literę "F" uważam to za samochody udane i mało awaryjne. Link Zgłoś
chris62 Re: Opinie na temat Renault 27.02.09, 16:28 andsin napisał: > Wbrew złej opinii o samochodach na literę "F" Ferrari, "folksfagen" , FIAT, a tu Renault? To jak w tym kabarecie Ani Mru mru miasto na "L" - Frankfurt:) Link Zgłoś
loyezoo Re: Opinie na temat Renault 27.02.09, 19:16 chris62 napisał: > andsin napisał: > > > Wbrew złej opinii o samochodach na literę "F" > > Ferrari, "folksfagen" , FIAT, a tu Renault? > To jak w tym kabarecie Ani Mru mru miasto na "L" - Frankfurt:) Nie.Dokładnej chodzi Fiatów,Fordów i francuskich:P Co do meritum,bardzo dobre samochody,bezawaryjne.Vw przy nich to porażka.Wiem,bo mam porównanie m.in Trafica do T5 (mojej życiowej pomyłki) Pzdr. Link Zgłoś
trypel Re: Opinie na temat Renault 27.02.09, 16:51 ten nissan/opel/renault to bardzo udany samochód wg mojej opinii. Od paru lat zawsze bierzemy taki samochód do przewozu gosci, nie wiem nic na temat serwisu, awaryjnosci ale jesli chodzi o prowadzenie, osiagi i spalanie to piatka z plusem. Jak raz dostalismy zamiast niego vito to jakby porównywać auta z dwóch różnych epok. Tragedia. Link Zgłoś