Gość: Rozpruwacz IP: *.chello.pl 07.04.09, 19:49 Drogi - Podobnie jak IQ! Suzuki ma podobne gabarytowo SX4 w najdroższej wersji z wysokoprężnym z 4x4 za 68 tys. (20 tysięcy różnicy!), a benzynę 1.6 za 51 tys. (13 tysięcy różnicy)! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: turkish Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.hsd1.il.comcast.net 07.04.09, 20:45 w us of a jest to scion xd, jedyny silnik oferowany ma pojemnosc 1.8 L, 128 koni. ceny zaczynaja sie od $15,300. Link Zgłoś
Gość: Yaa Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.centertel.pl 07.04.09, 20:47 Toyota oderwała się od rzeczywistości. Produkują coraz brzydsze auta, które przestały być bezawaryjne i chcą za to nie wiadomo ile. A tymczasem dawne płotki takie jak Kia rosną... Urban Cruiser w porównaniu z Soulem jest jak kapeć obok dobrego włoskiego obuwia. Szpetna, silniki źle dopasowane (słabe) a kosztuje jak ecco ;-( Lubiłem Toyotę za jej solidność, ale ... czas sie przesiąść. Najpierw do koreana, a potem pewnie do chińczyka. Japońce połapią się w tym co się dzieje, jak będą w kondycji GM. Wiem, że to jeszcze daleko, ale nie tak znów bardzo. Link Zgłoś
Gość: mmkl Re: Urban Cruiser wyceniony IP: 89.108.222.* 07.04.09, 21:38 to chyba kpina z tymi cenami , wersja podstawoea od 64 tys.??? powinni przestawić cyferki na 46.to chore za takie pudło tyle żadać. w USA to najtańszy scion, auto dla studentów i bezrobotnych żyjących z zasiłku. toyota schodzi na psy...komentarz Yaa bardzo trafny, kia soul przy tym mozna nazwać księżniczką, atoyotę obrzydła ropuchą i do tego abstrakcyjnie drogą.. Link Zgłoś
Gość: kk Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:58 to jest kopia Scion xD, czytaj na www.scion.pl Link Zgłoś
Gość: karol Re: Urban Cruiser wyceniony IP: 82.160.17.* 07.04.09, 22:19 drogie i nie wiadono co.... za ta cene wole chyba skode octawie albo kilkuletnie auto klasy wyzszej... Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.rect.uni.torun.pl 08.04.09, 07:38 Wszyscy tak narzekają, jakby wcześniej Toyota była ładna albo tania. Zawsze mnie zadziwiała popularność tej marki w Polsce. W stanach to jeszcze rozumiem, tam wyjątkowa brzydota i brak właściwości jezdnych jest w cenie. Link Zgłoś
Gość: janek Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 09:12 to juz wiemy ze ten model w Polsce się nie sprzeda, wole kupic roczną RAV-4 niż takie cos:), albo 3-4 letniego lexusa GS300, cena ok. 50 tys mogłaby okazać się sukcesem, ale nie 64, ludzie którzy wycenili to auto powinni się juz pakować,bo znając zycie parę osób to kupi (żeby miec auto, którego nikt nie ma), ale parafrazując jeden kabaret "szału nie ma". żeby chociaż jakość materiałów była na wysokim poziomie bo cena na to wskazuje. Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.strong-pc.com 08.04.09, 09:39 to pojechali po bandzie. Link Zgłoś
Gość: Śmiecho Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.centertel.pl 08.04.09, 11:35 Zdaniem importera Toyota należy do tego samego segmentu co BMW, Audi i Mercedes, więc cena jest dobrze skalkulowana. Tylko patrzeć a osiągną podobną co ww. marki sprzedaż. Powodzenia... Link Zgłoś
Gość: juventino Re: Urban Cruiser wyceniony IP: 82.160.200.* 08.04.09, 23:13 pelna wersja LC 300 tysiecy wiecej takze widac firma konsekwentnie realizuje swoja polityke... a potem wciskaja jakies "fantastyczne" promocje Link Zgłoś
Gość: aj Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 08:00 powiem tak ta toyota mi sie podobała, innym nie mi tak i tyle , ale cena mnie dobiła oni chyba nie mają wszystkich w domu. To auto segmentu BBBBB a nie inna klasa, taki większy yaris.Mam nadzieje, że nie będzie wielkiego poytu, i ktoś się tam zastanowi dlaczego. To auto nie jest nowoscia w usa , jest na rynku od wielu lat tylko pod inna nazwa. Link Zgłoś
Gość: rko Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.mofnet.gov.pl 09.04.09, 09:03 zastanawiam się kto to kupi, toyota chce sprzedać na polskim rynku 400 sztuk do końca roku "AMBITNY CEL" haha,no i sprzeda ale niemcom, którzy przyjdą do polskich salonów z dopłatą 2,5 tys euro, toyota ogłosi sukces a my się wszyscy posmiejemy...toyota robi się droga i plastikowa, chyba lepiej wybrać hondę mazdę, mitsubishi a nawet kia. Link Zgłoś
Gość: mish Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.tvk.torun.pl 09.04.09, 17:17 A ja mam KIĘ Soul XL z silnikiem 1,6 CRDi i jestem zadowolony :) Link Zgłoś
Gość: fmskdfm Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 21:26 paskudne g... Cene wyjsciowa mozna by i ustalic 160,000zl, czemu nie? Link Zgłoś
Gość: pracownik serwisu Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 08:42 Czym wy sie podniecacie Toyota?-to kupa zlomu.Wszystkie ,,Zoltki" maja kompleks Niemca.A to chca sie porownywac z Mercem a to z Volkswagenem,Audi czy BMW.Ale niestety-mysl techniczna motoryzacji to tylko Nimiecka technologia.Kto wymyslil silnik TDI?-kopie Japonskie czy Koreanskie zawsze pozostana tylko kopiami.A usterki i awarie w Toyocie o czym nam nie wolno glosno mowic to inny temat.Skad te MITY o niezawodnosci aut produkowanych przez skosnookich to naprawde nie wiem.Poczytajcie historie motoryzacji.Juz podczas 2 wojny swiatowej samochody Niemieckie byly najlepsze-Zoltki pozniej rozbierali na czesci i kopiowali.Kopia czy orginal??? Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Urban Cruiser wyceniony IP: *.subscribers.sferia.net 11.04.09, 12:50 pracownik serwisu : tez mam niemca i go sobie cenie, ale od Twego bełkotu rzygać mi się chce:) Link Zgłoś