Dodaj do ulubionych

PZU chce ci pomóc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 08:04
"Jedyną podstawą takich działań jest założenie, że kto jest w trudnej sytuacji, będzie w stanie zapłacić wiele, byle tylko szybko uporać się z problemem. "
"(...)kosztować będzie zawsze 183 zł brutto. "
Hahahaha :D Przecież prywatne firmy holują po 100zł za pierwsze 25km ;] Niezła oferta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adrian Re: PZU chce ci pomóc IP: *.warszawa.mm.pl 28.04.09, 11:40
      A czego innego można było się spodziewać po narodowym zdzieraczu pieniędzy, czyli PZU...
    • Gość: gość Re: PZU chce ci pomóc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 09:46
      są sytuacje kiedy pomoc drogowa ściąga za 20 km około 400-500 stówek wiec mi nie mow ze za 100 zł (no chyba ze na lince) :)
    • Gość: iwonkaa Re: PZU chce ci pomóc IP: *.aster.pl 21.05.10, 20:19
      Kurcze- to przeciez wszystko zalezy od tego w jakim miejscu jestes i jakiej potrzebujesz pomocy.Ale przeciez ta karta ma za zadanie zabezpieczać nas własnei w momencie kiedy tej pomocy na drodze potrzebujemy.
      • white_mouse Re: PZU chce ci pomóc 23.05.10, 00:24
        Ten artykuł to stary jest, przecież teraz warunki mają o niebo korzystniejsze,
        właśnie na tej karcie
    • airjanek82 Re: PZU chce ci pomóc 28.05.10, 15:45
      Zdecydowanie ten zakres pomocy jest o wiele szerszy wystarczy wejśc na stronę i poczytac, już przy tej opcji na 60 dni dostajemy bardzo dużo opcji pomocy a przy karcie na rok ten zakres jest już niemalże kompletny, z transportem na nocleg czy samochodem zastepczym chociażby.
      • white_mouse Re: PZU chce ci pomóc 29.05.10, 20:01
        Fakt ta karta pokazuje takie nowe oblicze PZU, bop troszczą się właściwie o
        wszystko, nawet dziećmi się zaopiekują jak trzeba
    • Gość: JacobK Re: PZU chce ci pomóc IP: *.net.pulawy.pl 28.05.10, 19:05
      Myślę że PZU to jedna z lepszych firm ubezpieczeniowych. Od bardzo
      dawna ubezpieczam u nich swoje samochody, dom i rodzinę. Można
      wynegocjować bardzo korzystne warunki polisy!!! a na dodatek nie
      trzeba ruszać się z domu bo wszystko można zalatwić u nich przez
      internet.
      • Gość: fero Re: PZU chce ci pomóc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 13:43
        Cóż lepiej czasem zapłacić więcej za ubezpieczenie ale potem nie mieć problemów z likwidacją szkody.

Pzu Wrocław
    • jacobk Re: PZU chce ci pomóc 28.05.10, 19:17
      Myślę że to kolejne dobre rozwiązanie ze strony PZU! od zawsze
      wszystko mam ubezpieczone u nich i nie narzekam. Wogóle nie musowo
      wychodzić z domu wszystko można załatwić u nich on line. Na początku
      roku miałem małą kolizję w skutek której uciepiało lusterko w moim
      aucie:( nie mając wiecznie czasu postanowiłem zgłosić szkodę przez
      internet wypełniając odpowiednie formularze na stronie PZU, i co się
      okazało po 3 dniach na moim koncie miałem już pieniążki z polisy!!!
      • tretka Re: PZU chce ci pomóc 31.05.10, 21:30
        łał, niezłe tempo :) To niezłą markę sobie teraz PZU buduje na rynku. W dodatku
        przez internet można zgłaszać... Dla mnie to wazne żeby można było szybko
        wszystko załatwić, a nie czekać sto lat aż się zainteresuje ktoś
    • Gość: kropla Re: PZU chce ci pomóc IP: 109.231.37.* 04.06.10, 08:57
      Podobno nissany przyjeżdzają do pomocy bardzo szybko, także jak nam coś w lesie się nie przyjemnego wydarzy to nawet nawigacje mają coby nas znaleźć, dobre nie powiem. Warto wydać te 40 zł, ale mieć spokojna głowę.
    • Gość: white_mouse Re: PZU chce ci pomóc IP: *.nat.student.pw.edu.pl 09.06.10, 18:21
      No ta pomoc to rzeczywiście bardzo dobra sprawa, mała kwota a wiele problemów można za nią rozwiązać, transport medyczny załatwią, a nawet dziećmi się zajmą jak będzie trzeba
      • algerr Re: PZU chce ci pomóc 03.07.10, 21:48
        Dla mnie pzu to solidna, doświadczona firma. Myślę, że warto się u nich
        ubezpieczać. Mają tez ciekawe rozwiązania jak np. karta Pzu Pomoc.
    • mary_sue PZU chce ci pomóc 09.07.10, 23:33
      też nie mogę złego słowa powiedzieć na PZU.
      Korzystałam ze wspomnianego już formularza internetowego.
      Nie spodziewałam się, że tak szybko i sprawnie to ogarną,
      nie minął tydzień od zgłoszenia i już miałam kasę na koncie.
      • miriam.7 Re: PZU chce ci pomóc 12.07.10, 07:49
        Jeśli np. twoja szkoda należy do tych niewielkich i możesz sprawę załatwić bez
        wizyty rzeczoznawcy, tylko za pomocą formularza internetowego w PZU to pieniążki
        z pewnością zostaną Ci przesłane szybciej na konto, no bo rzecz jasna internet
        przyśpiesza sprawę i to znacznie.
        • algerr Re: PZU chce ci pomóc 12.07.10, 21:19
          formularz internetowy to dobre i usprawniające rozwiązanie. To już powinna być
          norma w ubezpieczeniach,
          • Gość: miriam.7 Re: PZU chce ci pomóc IP: 91.209.141.* 22.07.10, 11:49
            Rzeczywiście formularz internetowy jako alternatywa zgłaszania szkody przez
            internet powinien być normą jednak patrząc na polską rzeczywistość niestety tak
            nie jest, oprócz pzu mało TU oferuje taką możliwość, a o urzędach i usługach
            on-line już nie wspomnę
            • al-loroc Re: PZU chce ci pomóc 23.07.10, 00:32
              co racja to racja... ja sam wybieram firmy i organizacje które mają dostęp
              on-line, już niedługo, moim zdaniem, większość operacji bankowych (jeśli już nie
              jest) będzie załatwiane przez internet... Co do PZU to korzystałem z ich
              formularza i oszczędziło mi to sporo czasu bo auto było leasingowane więc
              papierów kupę...
              • Gość: miriam.7 Re: PZU chce ci pomóc IP: 91.209.141.* 23.07.10, 11:20
                Pozostaje tylko czekać na e-administracje która również powinna nam również
                ułatwić, życie ale z tym chyba nam przyjdzie jeszcze poczekać, póki co trzeba
                się cieszyć że szczęśliwcy ubezpieczeni w pzu mogą korzystać z przywilejów jakie
                daje im ubezpieczyciel, a usługi internetowe niestety nie wszędzie są łatwo
                dostępne, a ludzie nawet nie wiedzą jak to oszczędność czasu.
              • Gość: langusta Re: PZU chce ci pomóc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.10, 00:29
                też zgłaszałam auto leasingowane, wiem jak to jest.
                W sumie z tym formularzem łatwo poszło,
                na spokojnie przygotowałam sobie dokumenty, w międzyczasie
                robiłam fotki, bałam się, że mi zjadło dane z formularza,
                ale na szczęście nie, zgłaszałam to z przerwami kilka godzin.
                Wypłacili mi po kilu dniach kasę.
                • airjanek82 Re: PZU chce ci pomóc 26.07.10, 12:26
                  Standardem to powinno byc we wszystkich firmach, szybkie zgłoszenie
                  szkody i szybka bezpreblemowa wypłata odszkodowania.
                  • Gość: mary_sue Re: PZU chce ci pomóc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.10, 00:53
                    no ja się dziwię, czemu inni ubezpieczyciele
                    nie idą śladem PZU
                    taki formularz ułatwia życie, nie trzeba brać wolnego z pracy,
                    można wypełnić o dowolnej prze-same korzyści!
                    • gostek01 Re: PZU chce ci pomóc 21.08.10, 20:36
                      Dla mnie pzu to dobra firma z tradycją. Ostatnio wpadła mi w oko karta pzu
                      pomoc, ciekawa propozycja dla kierowców.
    • airjanek82 Re: PZU chce ci pomóc 24.08.10, 14:16
      Jesli chodzi o ich oferte to warta uwagi jest opcja all-risks przy
      ac wreszcie z mozliwie najszerszym zakresem ubezpieczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka