Gość: gość IP: *.strong-pc.com 15.05.09, 20:33 nawet te troszkę podwyższone zawieszenie + proste 4x4 bardzo się w naszym kraju przydają! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: :/ Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.05.09, 21:36 widziałem to na żywo wygląda jak jakiś dodge zmienić kilka elementów przód klamki lusterka i wnętrze takie pierdoły jak kolor felgi i znaczek profilowanie zderzaka i jest wykapany dodge tylko że jakiś śmiesznie mały naprawdę to auto sprawia takie wrażenie nawet szczegóły mi go przypominają takie wykonanie wycieraczki wszystko ;) lepiej widać to na żywca Link Zgłoś
Gość: Demos Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.centertel.pl 16.05.09, 09:26 Śmieszno i straszno. Auto brzydkie i chyba dlatego takie drogie... Toyota zapewne nie chce, żeby się sprzedawało i przynosiło wstyd. Zresztą generalnie w Toyocie ceny ostatnio takie, jakby wogóle zamierzali zrezygnować ze sprzedaży aut... Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 11:35 Drogo, wolał bym Suzuki SX4. Link Zgłoś
Gość: Drogo Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 16.05.09, 12:10 Sedici jest jeszcze tańszy. Link Zgłoś
Gość: Gog Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: 213.156.122.* 16.05.09, 12:47 Toyotka prezentuje się coraz lepiej. -- ogrodypamieci.pl/profil/jfk Link Zgłoś
Gość: berdys Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.05.09, 13:49 Ciekawe , kiedy ktoras z firm wyprodukuje miejskie autko pseudoterenowe za 50 tys.. wystarczy naped na 4 kolka, i wzmocnione zawieszenie. Przydalby mi sie taki na wypady w Bieszczady.. drogi- nawet asfaltowe sa tam fatalne. Panda 4x4 nie zdala egzaminu- tlucze w niej niemilosiernie - male kolka... boje sie , ze cos odpadnie ;) Mozze Chevrolet sie za to wezmie ? Ostatnio przetarli szlak Cruze... chociaz ten by nie wytrzymal przejazdu mala i wielka petla bieszczadzka z predkoscia 120km/h :P Link Zgłoś
Gość: Rolio Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.centertel.pl 16.05.09, 15:46 Masz Kia Soul za niecale 50. Wprawdzie nie ma napędu na wszystkie koła, ale Urban Cruisera bije na głowę. Wszak jest jego udaną podróbką projektowaną kilka lat później. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 17:26 Po co komu taki samochód? Słaby, brzydki, a przede wszystkim - koszmarnie drogi. Zamiast pierwszej opcji (napęd na przód, benzyna) - Kia Soul... Za te pieniądze można mieć nieźle wyposażonego Forda Mondeo, a nie jakieś pierdzikółko. O dieslu 4x4 za prawie 90tys. zł nawet nie wspomnę, bo to jest chyba jakiś żart. To już rejon cenowy Tiguany i jej podobnych. Ja rozumiem, że niektórzy muszą się "wyróżnić z tłumu", ale za 70-90tys. zł są na to dużo lepsze sposoby... Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:20 @Drogo Sedici może i tańszy od Suzuki. Ale za parę lat jaka marka będzie lepiej wyglądać na na ogłoszeniu? Mi się wydaje, że Suzuki :) Link Zgłoś
Gość: gośćjan Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.xdsl.centertel.pl 17.05.09, 08:33 strasznie drogo a osiągi kiepskie za takie pieniądze można mieć wyższą półkę. Link Zgłoś