Dodaj do ulubionych

Verso i Urban Cruiser w sprzedaży

IP: *.strong-pc.com 15.05.09, 20:33
nawet te troszkę podwyższone zawieszenie + proste 4x4 bardzo się w naszym kraju przydają!
Obserwuj wątek
    • Gość: :/ Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.05.09, 21:36
      widziałem to na żywo wygląda jak jakiś dodge zmienić kilka elementów przód klamki lusterka i wnętrze takie pierdoły jak kolor felgi i znaczek profilowanie zderzaka i jest wykapany dodge tylko że jakiś śmiesznie mały naprawdę to auto sprawia takie wrażenie nawet szczegóły mi go przypominają takie wykonanie wycieraczki wszystko ;) lepiej widać to na żywca
    • Gość: Demos Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.centertel.pl 16.05.09, 09:26
      Śmieszno i straszno. Auto brzydkie i chyba dlatego takie drogie... Toyota zapewne nie chce, żeby się sprzedawało i przynosiło wstyd.
      Zresztą generalnie w Toyocie ceny ostatnio takie, jakby wogóle zamierzali zrezygnować ze sprzedaży aut...
    • Gość: grzes Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 11:35
      Drogo, wolał bym Suzuki SX4.
    • Gość: Drogo Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 16.05.09, 12:10
      Sedici jest jeszcze tańszy.
    • Gość: Gog Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: 213.156.122.* 16.05.09, 12:47
      Toyotka prezentuje się coraz lepiej.
      --
      ogrodypamieci.pl/profil/jfk
    • Gość: berdys Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.05.09, 13:49
      Ciekawe , kiedy ktoras z firm wyprodukuje miejskie autko pseudoterenowe za 50 tys.. wystarczy naped na 4 kolka, i wzmocnione zawieszenie. Przydalby mi sie taki na wypady w Bieszczady.. drogi- nawet asfaltowe sa tam fatalne. Panda 4x4 nie zdala egzaminu- tlucze w niej niemilosiernie - male kolka... boje sie , ze cos odpadnie ;) Mozze Chevrolet sie za to wezmie ? Ostatnio przetarli szlak Cruze... chociaz ten by nie wytrzymal przejazdu mala i wielka petla bieszczadzka z predkoscia 120km/h :P
    • Gość: Rolio Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.centertel.pl 16.05.09, 15:46
      Masz Kia Soul za niecale 50. Wprawdzie nie ma napędu na wszystkie koła, ale Urban Cruisera bije na głowę. Wszak jest jego udaną podróbką projektowaną kilka lat później.
    • Gość: Gość Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 17:26
      Po co komu taki samochód? Słaby, brzydki, a przede wszystkim - koszmarnie drogi. Zamiast pierwszej opcji (napęd na przód, benzyna) - Kia Soul... Za te pieniądze można mieć nieźle wyposażonego Forda Mondeo, a nie jakieś pierdzikółko. O dieslu 4x4 za prawie 90tys. zł nawet nie wspomnę, bo to jest chyba jakiś żart. To już rejon cenowy Tiguany i jej podobnych.
      Ja rozumiem, że niektórzy muszą się "wyróżnić z tłumu", ale za 70-90tys. zł są na to dużo lepsze sposoby...
    • Gość: grzes Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:20
      @Drogo
      Sedici może i tańszy od Suzuki. Ale za parę lat jaka marka będzie lepiej wyglądać na na ogłoszeniu? Mi się wydaje, że Suzuki :)
    • Gość: gośćjan Re: Verso i Urban Cruiser w sprzedaży IP: *.xdsl.centertel.pl 17.05.09, 08:33
      strasznie drogo a osiągi kiepskie za takie pieniądze można mieć wyższą półkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka