Dodaj do ulubionych

Camaro przyjedzie do Europy

IP: *.strong-pc.com 03.07.09, 22:01
na rynek niemiecki? to radze popracowac nad tym wielkim blokiem plastiku jaki kierowca ma przed oczami siedzac za kierownicą... i chodzi tu o materiały, bo design jest nawet fajny.
Obserwuj wątek
    • Gość: stanczyk ernwopr.w Camaro przyjedzie do Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 22:09
      nie sadze zeby przyklad Aveo byl dobry:)

rzeczywiscie cos przebąkiwało sie ze Camaro trafi do Europy - to bylby sukces:
      Camaro jest najbardziej cywilizowanym autem (szeczgolnie v6) posrod wspolczesnych Pony..GM zrobilo na poly auto sportowe na poły Muscla..

na pewno skandynawia sie załapie, hollandia..ja mysle ze w warszawie nie bedzie brakowalo amatorow,
      z drugiej strony kto chce sprowadzi sobie ze stanów..jezeli obejdzie 48% Wat to salon Chevroleta nie bedzie w stanie przebic oferty improtera..

modern muscle debate
      ernwopr@wp.pl

dziwne ze Ford nie wprowadzil Mustanga do Euopy.. - to moze dawac do myslenia,
      bo Challanger jest juz typowo amerykanski :)czarne SS Camaro , badz czarne R/T - to auta to auta za ktorre wielu fanów Muscle da sie pokroić !
    • Gość: uu Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 11:50
      przestańcie ćwoki pisać o tych materiałach, rz... się chce od was
    • Gość: Motofan Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.promax.media.pl 04.07.09, 19:08
      Amerykańskie samochody są tak tandetnie wykonane, że woła to o pomstę do nieba... Wewnątrz jest jeden wielki plastik... Jak może to nie przeszkadzać?!? Nie potrafię pojąć, dlaczego Amerykanom nie zależy na jakości? Oczywistym jest, że na rynku motoryzacyjnym Stanów Zjednoczonych panuje gigantyczna konkurencja, samochody są o wiele tańsze niż w Europie, ale to nie powód, aby produkować taki chłam... Powinno być wręcz odwrotnie: producenci aut powinni się wręcz bić o klientów, oferując im produkty coraz wyższej jakości... Nie rozumiem, jak można nie patrzeć na wykonanie, nowoczesną technologię, technikę i jakość wnętrza przy zakupie auta? (klient ma prawo tego wymagać nawet od najtańszych samochodów, na których produkcji producenci i tak zarabiają bardzo dużo). To winna amerykańskiej klienteli, która da sobie wcisnąć nawet największy bubel... Muscle cars mogą się podobać, ale wygląd to nie wszystko (podstawowe silniki szału nie robią). Po sprowadzeniu takiego auta do Europy jego cena nie jest już tak atrakcyjna... Dziwię się Europejczykom, że to "kupują"...
    • Gość: ehehehehe Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 22:04
      @motofan
      Bo dla Amerykanów nie liczy się czy plastik trzeszczy czy jest idealnie spasowany, dla nich liczy się radość z jazdy a takiej nie znajdziesz w europejskich czy japońskich autach ;)
    • popijajac_piwo Re: Camaro przyjedzie do Europy 05.07.09, 18:19
      następne amerykańskie cudo, co to tylko prosto potrafi jeździć...
    • Gość: Author Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.bethere.co.uk 05.07.09, 19:01
      Clarkson twierdzi,ze wnetrza amerykanow sa zrobione ze zuzytych torebek po chipsach :-)
    • pensj0nariusz Re: Camaro przyjedzie do Europy 05.07.09, 20:09
      70 % ceny tego szrota to sa emerytury dla amerykanskich grubych, leniwych tepych jak but obibokow
    • Gość: ih8diesel Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 20:21
      DRODZY WŁAŚCICIELE WSPANIAŁYCH NIEMIECKICH DIESLI!

JEŚLI NIGDY NIE JECHALIŚCIE AMERYKAŃSKIM AUTEM ,TO LEPIEJ NIC NIE PISZCIE!

BYĆ MOŻE AMERYKAŃSKIE AUTA Z LAT 80 I 90 BYŁY SŁABO WYKOŃCZONE, ALE TE NAJNOWSZE SĄ W CAŁKIEM INNYM STYLU.

JA TEŻ NIE MOGĘ JUŻ SŁUCHAĆ O TYCH PLASTIKACH. TU LICZY SIĘ TO CO POD MASKĄ... NIE JAKIŚ DIESELEK SPALAJĄCY 4 LITRY, TYLKO POTĘŻNE V8.

JEŚLI KOGOŚ NIE STAĆ NA TAKIE AUTA, TO NIECH NIE ODRADZA CHOCIAŻ INNYM.

CAMARO JEST PIĘKNE! CHALLENGER I MUSTANG TEŻ!

• Gość: Motofan Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.promax.media.pl 05.07.09, 21:09
      Potężne silniki V8 można mieć również w pięknych, europejskich samochodach. Oczywiście ceny to zupełnie inna bajka, ale kupujący ma przynajmniej pewność, że wszystko jest dopracowane praktycznie w najmniejszym szczególe... Co do wnętrz amerykańskich aut, to nawet fakt, że mamy XXI wiek nie powoduje ogromnych zmian w ich jakości. Morze plastiku "niebywale szumi"...
    • Gość: HA! Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.elk.net.pl 05.07.09, 21:33
      dobre:) polaczki jeżdżący truchłami po niemcach krytykują trzystukonne cacko:) za plastiki:))
    • Gość: Plastik Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.07.09, 21:56
      Plastik nie rdzewieje ;)
    • Gość: edgar Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 23:42
      Boże co za ćwoki co powysiadali ze skód, tak się składa, że mieszkam od urodzenia w USA i jakoś jak ostatnio jak byłem w Polsce nie widziałem zbyt wielu świetnie wykonanych aut, lepszych od Camaro. Co tylko potwierdza gó...arską mentalność dresiwa produkującego się na polskich forach internetowych. 'Moje bmw jest de best, wyrywam na nie wszystkie najlepsze lachony na dysce, uprawiam dryft i jestem trendy, amerykańce to gó..., w głębi żałuję że nie jestem niemcem, marzę o tym by być jak ci ludzie sukcesu pokazywani w tvnie, ale wiem w głebi że nigdy do tego nie dojde, przynajmniej mam bmw najlepsze auto na świecie i super materiały w środku, wiem bo tak mówi sam dzeremy klarkson, wiem bo ściągnąłem ostatnio se najnowszego top gyra z torrenta'
    • Gość: alpio78 Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 00:13
      taaa, łyse chłopaczyny obrośnięte tłuszczem i mięśniami pędzonymi koksem, których spotykam tysiące na ulicach, w sytuacjach typu wyprzedanie na piątego, przejeżdżanie między zamkniętymi szlabanami kolejowymi, wypisują takie bzdury w internecie. Ich problem polega na tym, że na używany model piątki mogą zarobić na budowie, lub stojąc na bramce, a na nowe Camaro, które po wszystkich opłatach kosztuje ponad 200tys już nie. Piszcie sobie dalej o plastikach, i tak was nikt nie słucha drechulce. To samo tyczy się gimnazjalnych fanów top gear.
    • Gość: Uczyciel Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.07.09, 01:27
      Qva Polskie malolaty to jednak mentalnie i technicznie zacofana podrzeszowska wiocha lat 70tych, wychowana na drabiniastych wozach, ktorych idealem jest stary rzech z reichu, czy jakas inna europejska popierdulka o pojemnosci az 900 cm, stojaca wiecej w warsztacie niz jezdzaca. Na dzwiek klekota zwanego w Polsce dizlem podniecenie u nich wzrasta, co sie przejawia wysypem pryszczy na pysku jak grzybow we wschodniej Polsce po Czarnobylu. Tych durnych "plastikowych" fantazji pryszczatej gawiedzi, normalny czlowiek nie jest w stanie czytac. Do nauki wsioki, pomimo ze wakacje. Wakacje sa dla ludzi nie dla was.
    • Gość: Ferduś Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.acn.waw.pl 06.07.09, 03:00
      Camaro jest cudne. Chciałbym mieć Camaro, Challengera i Rama - trzy cudne samochodziki :) Bulgot ich silników brzmi jak najpiękniejsza muzyka(pod warunkiem że silniczek jest słusznych rozmiarów a nie jakiś pypeć z Rama 1500 :)). Obejrzyjcie sobie ten filmik, Dodge Ram to cudeńko tinyurl.com/l4p6w2
    • sselrats Re: Camaro przyjedzie do Europy 06.07.09, 06:24
      1. Silnik wysokoprezny to naped odpowiedni dla traktora albo walca drogowego.

2. Camaro to bardzo dobry samochod dla Amerykanow, ktorzy nie zdejmuja czapki bejsbolowj gdy siadaja do jedzenia przy stole, nie umieja jaesc nozem i widelcem i nie ukonczyli studiow. Dobry bo tani. Jeden z cudownych produktow bankruta GM.

3. Camaro mozna bylo w Polsce sie podniecac za komuny, teraz jest wybor przyzwoitych samochodow gdzie moc nie musi byc oplacana wsteczniactwem technologicznym. Coupe 300+ KM? Audi S5, BMW 650i, Infiniti G37 Coupe, Mercedes-Benz CLK 550, Nissan 370Z, Porsche 911 Carrrera. 400+ KM? BMW M3 Coupe, Porsche 911 Carrera Turbo. I jeszcze nie musisz sluchac niedotlumionego warkotu, ktory chyba jest dla gluchych.

4. Chyba ze kogos nie stac na jak wyzej. Ale nawet wtedy nie jest skazany na kaszne w stylu Camaro. Nawet taki Hyundai Genesis Coupe jest lepiej zbudowany od tego Camaro z mniejszym silnikiem.
    • blue911 Re: Camaro przyjedzie do Europy 06.07.09, 07:05
      Smieszne to ,co piszecie tutaj:
      1.nikomu w Stanach nie zalezy zeby robic auta trwale,bo inaczej by sie biznes nie krecil. Oni maja inna filozofie niz Niemcy,ktorzy specjalizuja sie w robieniu niemal niezniszcalnych pojazdow.
      2.widac,ze niemal zaden z Was w Stanach nie byl ,bo tu V-8 silniki to przestaly sie sprzedawac ok. 2-3 lata temu! Sa wyjatki oczywicie ale to potwierdza regule.
      Era "Dynasty" i Reagana minela ok. 20 lat temu wiec obudzcie sie troche,bo ciagle sie z Waszej "swiatlosci" smieja tu nawet Murzyni,a o bialych ze skonczonym college nie wspomne. Znaja nas z ukladania dachow i sprzataczek. Ani Rosjanie,ani inne narody z tzw. Europy Wschodniej sie tak nie osmieszaja jak Wy. Pora sobie nowe glowy sprawic i to koniecznie,jesli jako narod mamy przetrwac. I nie kompromitujcie nielicznej garstki ludzi myslacych ,ktorzy dbaja o to zeby obraz Polaka nie byl zawsze ten najgorszy!
    • Gość: rollo_tomassi Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.pgi.waw.pl 06.07.09, 07:56
      te Geigery są drogie bo firma Geiger nie jest importerem tylko tunerem i silnik v6 304 km mocy to jednostka po tuningu. Oprócz silników Geiger robi body kit-y i zmiany delikatne we wnętrzu dlatego cena jest wysoka.
    • Gość: dziadek Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: 213.17.144.* 06.07.09, 08:46
      ale kupa -jak wszystko co amerykańskie.
    • Gość: Grzegorz Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: 151.193.120.* 06.07.09, 08:56
      :) Ale wysyp trolli :)
    • Gość: takyeden Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 09:55
      Fajnie że Camaro będzie oficjalnie w EU ,trochę innych aut będzie na drogach a co do cen Camaro w euro ............. na bank będą wysokie ,muszą być wysokie bo niemieccy producenci się po prostu załamią :) Wolny rynek w Europie to mit
    • Gość: hura! Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.09, 15:09
      Nie będąc 'aroganckim' i nie ubliżając fanom BMW i tego typu ludziom, którzy krytykują dresiarstwo etc, powiem, że Camaro, głównie ze względu na 'ugładzony' charakter american muscle będzie trzecim auteczkiem w moim garażu. Na razie mam tam audi RX8 i H2. Trzeba się skusić, koniecznie na żółte (H2 jest szary, a RX8 czarna - trochę koloru się przyda). Jak synek tylko trochę dorośnie to od razu będzie miał radochę z zadbanej fury.

W Polsce są ludzie, których stać na hobby kolekcjonowania droższych samochodów. Mają nawet swój klub. Chociaż blisko im pod tym względem do dresiarstwa, to zazwyczaj 'swoim' autkiem po mieście nie jeżdżą, a wybierają taksówki.

Mnie niestety nie stać na aston martina i veyrona, chociaż na pewno marzą mi się te auteczka.
    • qbazaw Re: Camaro przyjedzie do Europy 06.07.09, 15:15
      @ih8diesel
      Popieram w 100%

Sam jeżdżę co prawda dieselkiem ale za to z dusza bo włoskim i nowoczesnym Fiatem Bravo.
      Natomiast amerykański muscle car jak Mustang czy Camaro to nic więcej jak czysta przyjemność z posiadania samochodu i jazdy. Są absolutnie przepiękne i choćby dlatego warto je posiadać.
      Więc popieram przedmówcę - jak wozicie dupska ekonomicznymi, brzydkimi, blaszakami bez charakteru to nie zabierajcie głosu w dyskusji o czymś więcej co można podziwiać i kochać w Swoim aucie.
      Ja nie wyobrażam sobie jeździć Oplem czy VW czy czymkolwiek podobnym bo te samochody właśnie tego 'czegoś' tej duszy, charakteru i piękna które mają samochody włoskie i muscle cars, nie posiadają.
      I nie mydlcie nikomu oczu bzdurami o awaryjności - te samochody nie mają już nic wspólnego ze złomem produkowanym 20 lat temu podobnie jak wasze VW, Ople itp. z legendarną niemiecką niezawodnością.
    • Gość: Motofan Re: Camaro przyjedzie do Europy IP: *.promax.media.pl 06.07.09, 16:04
      Do "edgara": "mieszkam od urodzenia w USA..." i co jesteś z tego dumny?... Nie generalizuj, nie każdy jest dresem... A tak przy okazji: to Amerykanie ciągle jeszcze myślą, że Rosja weszła do ich stanu Georgii (Gruzji)?... :)
      Do "sselrats": Bzdura z tym silnikiem wysokoprężnym... A co powiesz na V12 TDI w Audi Q7 lub 535d w BMW? Te silniki oferują świetne osiągi z umiarkowanym apetytem na paliwo. Do reszty to zgadzam się z Tobą w 100%. Wolę nowego VW Scirocco - samochód dopracowany niemalże w każdym calu niż to Camaro z tandetnym wnętrzem (klocki Lego to przy nim majstersztyk).
      Do "blue911": odezwał się wielki Polaczek zza oceanu... Jak jesteś taki mądry, to przyjedź do Polski i zrób coś, aby było tu lepiej. Gadasz farmazony, jakbyś był co najmniej prawą ręką Billa Gates'a. Polska to nie Rosja, to nie Europa Wschodnia, ale to nie ważne, bo większość Amerykanów nie wie nawet, że Francja to państwo...
      Do "hura!'' Idź spać po dobranocce, skończ opowiadać bajeczki!... Audi RX8 ,(napisane dwa razy) haha...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka