Dodaj do ulubionych

Zalane okazje

• Gość: kkk Re: Zalane okazje IP: *.torun.mm.pl 30.07.09, 21:02
      debilni piesi łażą koło kałuż
    • Gość: Gość Re: Zalane okazje IP: *.tvk.torun.pl 30.07.09, 21:19
      arsen, czy masz naprawdę tak zaawansowany analfabetyzm że nie rozróżniasz liter B od T? Czy tablice toruńskie zaczynają się od litery B tak jak sama nazwa Toruń by to wskazywała? Niektórzy powinni wrócić do przedszkola się poduczyć trochę.
    • Gość: goscUSA Re: Zalane okazje IP: *.itt.com 30.07.09, 21:21
      samochod po zalaniu nadaje sie na zlom, autor chyba jest rabniety mocno w mozg zeby pisac o tym
    • Gość: iutpoiul Re: Zalane okazje IP: 85.222.87.* 30.07.09, 21:51
      Silnik samochodu pracuje do momentu zalania nie jego samego, a dolotu powietrza. Stąd auta terenowe - wyczynowe - mają dolot powietrza montowany nad kabiną, a nie w komrze silnika.
    • Gość: service Re: Zalane okazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:16
      Żeruję na ludzkiej chciwości, ew głupocie. Nigdy i nikogo nie okłamałem. Niska cena auta powinna dać do myślenia. Przesadziłem z tym, że nikt nie zapytał o historię, gdyż jest to minimalny odsetek. Klient, który zapyta o historię auta otrzymuje zgodną z prawdą odpowiedź. Reakcja? - A, utopiony, myślałem, że kradziony - biorę!
      A, kradzionego by Pan kupił -pytam czasem. -Jak z dobrymi papierami - czemu nie.
      Oto przeciętna rozmowa z "modelowym klientem".
      Se la żyźń - i polskie realia. "Bryka" ponad stan - tanio.
      Uprzejmie i bez chamstwa pozdrawiam zbulwersowanych.
    • Gość: handlarz Re: Zalane okazje IP: 195.117.1.* 08.09.10, 23:48
      hwd wszystkim naiwniakom...chcą tańsze auto to muszą się liczyć z konsekwencjami- nie ma nic za darmo. Jak ma się do sprzedania naprawde porządne auto zadbane, super lakier ale za większą kase to ci klient powie że jesteś poj... bo tyle kasy chcesz, więc niech kupują te tanie podpicowane okazje "nawet po zalaniach" bo niestety handlarz nie jest cudotwórcą ani świętym mikołajem że kupi dobry samochód i sprzeda go po kosztach albo jeszcze taniej...coś za coś - taka jest prawda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka