Gość: :/ Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.multimo.pl 23.07.09, 10:28 przecież croma i bravo mają podobne pyszczki a fiat idea i multipla po FL tez były podobne z przodu Link Zgłoś
Gość: chicken. Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 10:40 Mała pomyłka Panie redaktorze: w Fiacie podobne są do siebie Grande Punto, Linea, Bravo oraz Croma. Faktem jest, że Panda i 500 nie zgadzają się stylizacyjnie z resztą, ale Panda to model jeszcze z 2004 roku a 500 miało nawiązywać do starego modelu, a nie do nowych tendencji marki. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Pozdrawiam :) Link Zgłoś
Gość: szymonbr Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.net.inotel.pl 23.07.09, 10:54 ten sls całkiem milutki :) Jeśli można tak pieszczotliwie :P A poważnie to, nie podobał mi się żaden mercedes ale wygląda na to, że SLS będzie miał u mnie szanse :) Link Zgłoś
Gość: login Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: 80.50.35.* 23.07.09, 11:16 bravo i croma maja te same światła, panda jest już stara , a nowa będzie iść w kierunku 500. Link Zgłoś
Gość: j_k Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: 193.113.48.* 23.07.09, 11:19 tylko trzy i pol minuty? :( Ale za to wreszcie ladna koszula! ;) Link Zgłoś
Gość: BaldBear Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 11:52 Fajny odcinek :D Krótki ale treściwy hehe. I niech jakis moderator wypierniczy komentarze "heheha" bo to naprawde jest irytujące. Dzieci neo jednak potrafią wkur.. wszędzie. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.net.inotel.pl 23.07.09, 12:23 tak ciężko zrobić ban na ip ? Link Zgłoś
Gość: tj Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 12:38 ciekawy "Motodzinnik" :-) Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: misiaczeq Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.adsl.cybercity.dk 23.07.09, 12:49 Który dzisiaj jestem, no pytam się, który? Link Zgłoś
Gość: gen. Italia Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 13:44 Tylko załamać ręce nad poziomem nauczania fizyki. Moment w Nm sam z siebie nic nie znaczy. Można silnikowi kaszluna zaaplikować przekładnię redukującą obroty 20 razy - i będzie miał "kosmiczny" moment 940Nm przy 150rpm. Link Zgłoś
Gość: :) Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.multimo.pl 23.07.09, 14:11 ''Motodzinnik'' he he he wczoraj pisało żeby samochód w razie powodzi schować pod mostem dzisiaj jest ''motodzinnik'' zamiast motodziennika a tak na marginesie nigdzie nie mogę znaleźć zdjęcia wnętrza tego mercedesa Link Zgłoś
Gość: BTK Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:27 proponuje wpowadzić ograniczenie długości komentarzy albo w ostateczności pozbawić możliwości komentowania... :/ bo banowanie po ip niewiele da, zwłaszcza dla dzieci neo... Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.zchpolice.com 23.07.09, 14:27 Czy nie można zablokować wpisów pana "ehehehehe". Występują prawie w wszystkich komentarzach do waszych artykułów. Człowiek ma jakieś kompleksy? Link Zgłoś
Gość: BaldBear Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:37 *Michał niektórych poprostu rajcuje fakt, że moga wku...rzyć znaczną część użytkowników i nie dostać po główce z racji tego. Link Zgłoś
Gość: ehehehehe Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 17:58 aaaaach ale zapierpapierdziście znalazł się ktoś na moim poziomie i w dodatku też jest filozofem cudownie!!! :)))))))) Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.ip.netia.com.pl 23.07.09, 19:28 ...ehehehehe wystepuje juz pod dwoma nikami... zbanować dziada... ale to :".... i w dodatku też jest filozofem cudownie!!! :))))))))" jest bystre stwierdzenie.. ehehee uprawiaj ynteligentny huliganizm to cie tu nawet polubią... damy sznse eheheheheMU? ehehehehEMO? ....................................................................................................................................................... SLS najbardziej wyczekiwane retro - możemy byc nieco rozczarowani designem coś czuje w kościach....ładne to auto , ale chyba można było lepiej(komentuję na podstawie tych "zdjęć-wycieków") - co do napędu to się nie ma co czepiać, kolejny plus to brzmienie motoru a'la American Muscle car (AMG właśnie brzmią bardzo "po amerykańsku").. ino nie bardzo obczajam patentu z autem elektrycznym....to tak pasuje jak silniki diesla w M-powered BMW.... myśle że Big 3 prędzej zabiją swoje Pony Muscle Cars niż wpakują tam silnik od Volta.... Retro i Electro jakoś gryzą sie dla mnie z definicji... ......................................................................................................................................................... ja chcę do Ameryki po Ruski karabin ! a nowego Saaba 9-5 widzieliscie?...z v6-tka od Camaro bedzie wypas...:) Link Zgłoś
Gość: turkish Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.hsd1.il.comcast.net 23.07.09, 19:43 pick-up truck + kierowca z grubym, czerwonym karkiem + ak 47 w zasiegu reki, rany boskie - south park! Link Zgłoś
Gość: kwahoo Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.xdsl.centertel.pl 23.07.09, 20:02 @gen Italia Zgadzam się... W sumie to Fiat 126p ma już taką przekładnię: 1 - bieg = 3,25 przekładnia główna = 4,87 I na kołach wychodzi 47 Nm * 3,25 * 4,87 = 744 Nm :) Sama wiadomość o tych iluś Nm elektroSLS o niczym nie świadczy - przełożenie może być na tyle długie, że na kołach będzie miał mniej momentu od spalinowego... Link Zgłoś
Gość: żal mi was (tych e Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: 213.199.238.* 23.07.09, 22:42 żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . żal Link Zgłoś
Gość: ala Re: Motodzinnik: Elektryczny SLS? IP: *.202.116.195.easy-com.pl 24.07.09, 11:35 czy dziś będzie nowy odcinek bo jest 11:35 :D Link Zgłoś