Dodaj do ulubionych

Dlaczego warto kupic Fabie

IP: 66.98.170.* 29.12.03, 23:37
Stalem sie dzisiaj szczesliwym posiadaczem Skody Fabii 1.2 HTP. Wczesniej myslalem kupic cos innego, moze Lanos,
moze Thalia, ale chyba wspaniale zrealizowane reklamy Skody zdecydowaly, tak mysle.
Pojezdzilem dzisiaj z rodzinka (zona, syn, corka) po okolicy i mam kilka uwag na goraca. Wiem, ze dopiero poczatek
przygody z tym autem, wiec bede sie dzialil z wami wrazeniami na goraca w miare mozliwosci.
A wiec, moje pierwsze spostrzezenia.
Auto jest nieslychanie przestronne jak na kompakt. Jechalem kiedys Cordoba sasiada i musze powiedziec, ze tam jest
o wiele mniej miejsca. Poza tym, apicrka jest bardzo przyjemna no i ta deska rozdzielcza wykonana z takiego milego
w dotyku czarnego plastkiku. Jesli chodzi o wnetrze Skoda zwycieza na kazdej linii. SIlnik jest droche glosny, to fakt,
ale i tak wyprzedam wiekszosc kierowcow w moim miescie, co po 15-letniej jedzie polonezem jest bardzo przyjemne.
Inne zakety Fabii, ktore mi sie nasunely na goraca to:
- bardzo gustowny srebrny kolor, poza tym gdzies czytalem, ze srebrne samochody sa najbezpieczniejsze
- przede wszystkim jej cena, za ktora dostaje sie niemiecka jakosc i czeska finezje
- bardzo ciekawy wzor tapicerki na siedzeniach
- kolpaki zaprojektowane specjalnie do Fabii, a nie jakies uniwersalne kulfony
- autoalarm z pilotem, w polonezie go nie mialem, bardzo sprytne urzadzenie
- wysoka bezawaryjnosc
- dogodny kredyt na 5 lat, tak, ze po oplaceniu raty odloze w tym roku na wymarzone wczasy
nad Baltykiem dla calej rodziny
- wysoka cena na rynku wtornym, za 10 lat sprzedam ja z minimalna strata
- niepowtarzalny charakter i sylwetka, a przy tym anonimowosc, zazdrosny sasiad z bloku nie bedzie
wiedzial ktora to moja Fabia, jak bedzie chcial porysowac ja gwozdzim
- duzo uchwytow, schowkow i wieszakow, nareszcie moja zona moze trzymac sie uchwytu nad glowa
bez obawy, ze jej sie urwie. No i mam gdzie trzymac moja czapke, a dzieci kubki z Coca-cola.
- na pasach wreszcie moge ruszyc tak, zeby nikt na mnie nie trabil, zauwazam czasem spojrzenia pelne
zazdrosci
- duzy bagaznik, super rzecz jak sie wozi duzo towaru, a ja czesto jezdze do rodziny na wsi po swierze wazywa
i owoce
Moglbym tak dalej wymieniac, ale musze uciekac, bo wlasnie wyjrzalem przez okno i widze, ze w srebrnej
Fabii wlaczyl sie alarm. Nie wiem tylko czy to moja, wiec zejde.

Obserwuj wątek
    • Gość: dharmata Niezła kryptoreklama IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 07:46
      hahaha, ostatnio się tak nieuśmiałem, takiej kryptoreklamy jeszcze niewidziałem.
      • h.i.p Re: Niezła kryptoreklama 30.12.03, 08:24
        Gość portalu: dharmata napisał(a):

> hahaha, ostatnio się tak nieuśmiałem, takiej kryptoreklamy jeszcze
        niewidziałem
        > .

hip: Poczytaj więcej takich tekstów produkowanych na tony przez fabiofobów i
        innych antyskodowych frustratów, a wtedy przekonasz się o prawdziwej wartości
        tej "kryptoreklamy".
        • Gość: Braził Re: Niezła kryptoreklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:33
          A mnie to pachnie prowokacją !
          PZDR
    • Gość: mng ui Śmieszene wypociny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 08:14
      Jak sie przesiada z 15 letniego poloneza w nowy somochód to i kazde nowe
      dziadostwo wydaje się piękne.
      A jak za 10 lat sprzedasz te badziewie z minimalną stratą, to będe ...
      A że szkoda jest tak przestronna to chyba ci się coś pomieszało(może miałes
      malucha) no i z rodziną jedziecie do babci na wieś, a w bagżniku 2 połowki
      świniaka, 2 skrzynki gruszek no i bagaże.
      Miła tapicerka w dotyku - mowa o zboczeńcach skodowych już byłą
      >SIlnik jest droche glosny, to fakt,
      > ale i tak wyprzedam wiekszosc kierowcow w moim miescie, co po 15-letniej
      >jedzie
      > polonezem jest bardzo przyjemne
      Chyba wreszcie innych kierowców polonezów
      > - bardzo gustowny srebrny kolor, poza tym gdzies czytalem, ze srebrne
      samochody
      > sa najbezpieczniejsze
      a ja słyszałem że czerwone
      i dalej niema co komentować, wypociny, o śmiesznym samochodzie z czeską finezją
      • Gość: mng ui Re: Śmieszene wypociny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 08:17
        A tą czeska finezje to wszyscy znają, przynajmiej Ci którzy widzieli czeski film
        • h.i.p Re: Śmieszene wypociny 31.12.03, 08:30
          Gość portalu: mng ui napisał(a):

> A tą czeska finezje to wszyscy znają, przynajmiej Ci którzy widzieli czeski
          fil
          > m

hip: Jasne, nie ma to jak olsztyńska finezja, którą musi gonić policja:
          pierdzidło na wydechu, worki na śmieci na szybach i...polska finezja w postaci
          poloneza :)
          • Gość: mng ui Co masz do Olsztyna IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 09:06
            pierdzidło na wydechu, worki na śmieci na szybach i...polska finezja w postaci
            > poloneza :)
            Tak to jest może u ciebie
            • h.i.p Re: Co masz do Olsztyna 31.12.03, 10:21
              Gość portalu: mng ui napisał(a):

> Tak to jest może u ciebie

hip: Pewnie, że jest. W Olsztynie też jest. Latem była tam akcja policyjna
              przeciw tej hołocie. A do Olsztyna nie mam nic. Sympatyczne miasto, pięknie
              położone. Szkoda tylko, że w regionie duże bezrobocie.
        • h.i.p Jeszcze a propos czeskiej finezji i fabii 31.12.03, 08:45
          Fabię zaprojektował belgijski projektant.
          • Gość: znow ja Re: Jeszcze a propos czeskiej finezji i fabii IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 09:08
            A o czeskiej finezji pisał twój kumpel od zafycania się skodą Zdzisław.
            • h.i.p Re: Jeszcze a propos czeskiej finezji i fabii 31.12.03, 10:28
              Gość portalu: znow ja napisał(a):

> A o czeskiej finezji pisał twój kumpel od zafycania się skodą Zdzisław.

hip: 1. Nie zachwycam się skodą.
              2. Nie mam kumpla Zdzisława.
              3. Może słowa te kierujesz do kogoś innego.
    • bonzo-gonzo Re: Dlaczego warto kupic Fabie 02.04.04, 12:46
      Hehehe!!! Nowiutenka fabieda a juz sie sam alarmik bez powodu wlaczyl.Smiechu
      warte!!!Zobaczymy co bedzie dalej...silnik sam odpadnie,czy co??
    • Gość: dr. Re: Dlaczego warto kupic Fabie IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.04.04, 22:43
      W Szkodzie nie ma kołpaków, tylko osłony na koła. Aha, i według
      miejscowych skodziarzy Fabka to nie żaden kompakt, tylko klasa średnia
      niższa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka