Gość: f Re: Fiat Punto Evo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 14:21 efekt masturbacji licealisty z plastyka przed zdjęciem Astona Martina Link Zgłoś
Gość: misio Re: Fiat Punto Evo IP: *.ip.netia.com.pl 31.08.09, 14:29 łał....no już gorzej się nie dało normalnie wiejski tuning...łehe....chyba jakiś hindus się czepił deski kleślarskiej, bo na włoski samochód to juz nie wygląda... Link Zgłoś
toreon Re: Fiat Punto Evo 31.08.09, 15:04 Już się zaczyna nagonka. Jasne, wasza fabia to dopiero cudo Link Zgłoś
Gość: aa Re: Fiat Punto Evo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:17 masz rację co do fabii, nawet ta maszkara jest od tego punto lepsza Link Zgłoś
Gość: berdys Re: Fiat Punto Evo IP: *.multimo.pl 31.08.09, 15:23 zderzak nie do przyjecia. Nie podobaja mi sie takze lusterka- wyglada jak kłapouchy. Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Fiat Punto Evo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:54 Zepsuli przód :-( Przekombinowany jest teraz... Link Zgłoś
Gość: fajneee Re: Fiat Punto Evo IP: 188.33.41.* 31.08.09, 16:03 a wlasnei jest fajnyy nie macie gustu :) poprzedni to byl obles jak żaba a ten to do 500 jest dopobny i te swiala z tylu w koncu jakeis na ulice mozna tym wyjechac Link Zgłoś
Gość: misio Re: Fiat Punto Evo IP: *.ip.netia.com.pl 31.08.09, 16:57 podobny do 500? w którym miejscu, bo mi się to w oczy raczej nie rzuca.... Link Zgłoś
Gość: Bald Bear Re: Fiat Punto Evo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 17:46 no EVO w wersi fiata wygląda gożej od poprzednika, "f" zobrazował to genialnie. w pierwszym Grande wszyscy odrazu doszukali sie podobieństw do maserati a tutaj dup@ Link Zgłoś
Gość: dew Re: Fiat Punto Evo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 18:12 pamiętacie tego gościa z Indii, który "robił" sobie 206, ten sam gościu miał grande punto i chciał zrobić ASTONA MARTINA DB9 Link Zgłoś
Gość: pierdzixt Re: Fiat Punto Evo IP: *.zvid.net 31.08.09, 19:09 poczekam jak będzie wyglądał na żywo, na tych pierwszych fotach faktycznie szału nie robi. No i ciekawe jak abarth będzie wyglądał Link Zgłoś
Gość: Gość. hihi Re: Fiat Punto Evo IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 31.08.09, 20:40 Wiem dla czego tak wygląda, po prostu próbował połknąć okrągły plastikowy stolik ogrodowy i mu stanął między lampami. Link Zgłoś
Gość: LeonFR Re: Fiat Punto Evo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 15:02 Nie mówię że jest ładny, ale jak dla mnie ładniejszy od poprzednika, chociaż akurat GP niezbyt mi się podoba, czy przed czy po lifcie (lubię agresywności a nie obłości) @berdys a stare lusterka ci się podobały? bo akurat lusterek nie zmienili @misio jak nie widzisz podobieństwa do 500 to odwiedź okulistę forum jak zwykle służy żałosnemu frajerstwu wypowiedzieć się "byle coś napisać", nawet jak się pojęcia o czymś nie ma i pisze bzdury, nie wiem, może to działa jak wspomniana przez "f" masturbacja, orgazm przynosi... Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fiat Punto Evo IP: *.cable.ubr03.donc.blueyonder.co.uk 01.09.09, 19:54 Włosi mają niezwykłą zdolność do psucia tego co dobre-patrz PUNTO 2 po zmianach-teraz powtórka z rozrywki:/ Link Zgłoś
Gość: LeonFR Re: Fiat Punto Evo IP: 85.202.104.* 01.09.09, 21:01 A tu się z przedmówcą zgodzę Agresywny przód Punto II zj...ali aż żal patrzeć Przejdźcie się do najbliższego salonu i zobaczcie jak w obecnie sprzedawanej wersji Classic pomalowali na srebrno przedni grill i panel środkowy z pokrętłami nawiewów i przyciskami sterowania szyb - niby że będzie elegancko, prawie aluminium, a wyszedł wiejski tuning :) Link Zgłoś
Gość: mask Re: Fiat Punto Evo IP: *.met.pl 01.09.09, 22:50 Nie czytałem wszystkich Waszych opinii. Samochodzik wygląda zarąbiście, ale pamiętajcie , że to -ma być- "tylko" Punto. To nie jest Lancia. mam wrażenie, że połaczono tu pomysły z różnych projektów Fiata (Lancia i Alfa incl.), ale tych najfajniejszych - zwł. z 500. Jęsli taki będzie produkowany - najładniejszy tani samochód EU. Jak zwykle od Włochów. Tylko, ż szybko się nudzi, taki letni przebój Italo, trudno nie nucić... Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fiat Punto Evo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.09.09, 09:01 Ale najważniejsze!!! fabryczna instalacja LPG Link Zgłoś
Gość: sibi Re: Fiat Punto Evo IP: *.4web.pl 02.09.09, 16:16 W sam raz dal bywalców podmiejskich dyskotek. Link Zgłoś
Gość: LeonFR Re: Fiat Punto Evo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 08:46 Jak czytam komentarze to zastanawiam się ilu z was stać na nowe auto za ponad 45 tys zł? Typowe polskie buractwo - przyciągnąć limuzynę z przekręconym licznikiem z 340tys na 140tys, polepić rozbity przód i w drogę. Połowa rzeczy nie działa jak powinna, ale radocha jest - ja mam Merca a sąsiad jakimś Fiatem jeździ. Nic że ten Fiat od tego Merca droższy i rzadziej stoi w warsztacie Link Zgłoś
Gość: LeonFR Re: Fiat Punto Evo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 08:48 Mam znajomego który połamawszy zderzak przedni w BMW związał go sznurkiem bo nie stać go było na nowy! A ostatnio mi małolat zaparkował na skrzyżowaniu w tył mojego Leonka i szpachla na masce w Audi odskoczyła! Mnożyć można takie przykłady bez końca.... Link Zgłoś
Gość: Grande Re: Fiat Punto Evo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 18:26 Spodziewalem sie jak kupowalismy z zonka GP, ze lifta wypuszcza w bliskim czasie. Kropka 2 po lifcie byla zmaszczona, zobaczymy co zrobia z duza kropka. Ale Blue&Me jest fajnym gadzetem, bardzo mi sie przydaje pani, ktora mi czyta sms-ki przychodzace podczas jazdy oraz bluetooth stereo bez dziadostwa w uszach. Troche mulowaty motorek 1.4, 77PS ale za to wygodne autko.Zobaczymy jak z awaryjnoscia, moj Kropek II byl tani w eksploatacji a awarii zmuszajacych do postoju nie bylo. Link Zgłoś
Gość: kk Re: Fiat Punto Evo IP: *.152.157.169.dsl.dynamic.eranet.pl 29.10.09, 19:21 Mnie zawsze podobało sie GP. GP Evo troche wydaje mi się jest przekombinowane z przodu. Uważam, że lampy zespolone są ładniejsze niż te nowe z kierunkowskazami w zderzakach, ale cóż, kwestia gustu, przecież coś konstruktorzy musieli zmienić. Środek Evo to przeciez Bravo, więc żadnych rewolucji. Link Zgłoś
judkael Re: Fiat Punto Evo 17.11.09, 19:51 Zauważyłam, że niektórzy z Was są zadowoleni z nowej produkcji Fiata. W dniach 16 - 22 listopada są dni otwarte Fiata, na których można się nim przejechać oraz wziąć udział w konkursie. Główną nagrodą w konkursie jest Punto Evo z silnikiem MultiAir (większa moc do 12% oraz oszczędność spalania do 16%). Jednocześnie Fiat ma w swojej ofercie kredyt na zakup tego i innych modeli: 2 lata 0%. Więcej informacji można przeczytać na stronie www.fiat.pl. Link Zgłoś
judkael Re: Fiat Punto Evo 17.11.09, 20:37 Zauważyłam, że niektórzy z Was są zadowoleni z nowej produkcji Fiata. W dniach 23 listopada 16 grudnia są dni otwarte Fiata, na których można się nim przejechać oraz wziąć udział w konkursie. Główną nagrodą w konkursie jest Punto Evo z silnikiem MultiAir (większa moc do 12% oraz oszczędność spalania do 16%). Jednocześnie Fiat ma w swojej ofercie kredyt na zakup tego i innych modeli: 2 lata 0%. Więcej informacji można przeczytać na stronie www.fiat.pl. Link Zgłoś