legend3.2 02.09.09, 09:03 Warto wybrać się na giełdę samochodową w Lubiniu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
mameluch Re: Giełda samoch. LUBIN 02.09.09, 09:11 > w Lubiniu? a cóż to takiego ten Lubiń? chyba że chodzi o ten obok Kościana, ale nie wiem czy tam jest giełda. Link Zgłoś
legend3.2 Re: Giełda samoch. LUBIN 02.09.09, 09:33 Nie Lubiń ale Lubin:)Kolega się chyba nawet piłka nożną nie interesuje. Jest to jedna z większych giełd na dolnym śląsku:) Link Zgłoś
jpy1 Re: Giełda samoch. LUBIN 02.09.09, 09:40 Jak to na giełdzie. 95% aut to auta sprowadzane. Bez historii, z mniejszymi lub większymi "stłuczkami", przekręcanymi licznikami itd. Generalnie strata czasu. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Giełda samoch. LUBIN 02.09.09, 11:13 nie można tak generalizować. ja mój krajowy samochód wystawiałem w internecie i nic się nie działo. Sprzedałem go właśnie na giełdzie Link Zgłoś
legend3.2 Re: Giełda samoch. LUBIN 02.09.09, 12:17 Właśnie, mnie nie interesuje czy bedzie z niemiec czy z francji. Wazne zeby bylo w czym przebierac a czy samochod bedzie wart zakupu oceni mechanik:) Link Zgłoś
jpy1 Re: Giełda samoch. LUBIN 02.09.09, 13:29 Pewnie że nie można. Dlatego napisałem o tych 5% :-). Akurat Lubin to moje rodzinne miasto :-) więc nie powinienem narzekać. O giełdzie jedno co mogę napewno powiedzieć to że jest spory wybór ( w końcu to giełda) tylko jakość nie idzie w parze. Są ludzie którzy tam kupują (sam sprzedałeś), ja tam nigdy nie mogłem znaleźć niczego sensownego. Kupno od handlarza mnie po prostu nie interesowało. Link Zgłoś
josner Re: Giełda samoch. LUBIN 03.09.09, 07:50 wujaszek_joe napisał: > nie można tak generalizować. > ja mój krajowy samochód wystawiałem w internecie i nic się nie działo. > Sprzedałem go właśnie na giełdzie Pewnie za dużo chciałeś. W dodatku w necie miałeś konkurencję w postaci "bezwypadkowych" sprowadzonych. Ja kolejny wóz sprzedałem przez net, jeden salonowy został sprzedany w ciągu 24 godzin od wystawienia, drugi sprowadzony w ciągu 1,5 tygodnia. Wystarczyło zejść z ceny o 5% poniżej średniej i zaczęły się telefony. A na giełdzie fajne są te teksty handlarzyn - tu tylko lekko prawy błotnik był uderzony (przecież nie powie że lewy, bo z lewej jest komputer). Albo wkładają najpodlejsze reflektory, przed giełdą jadą na myjkę, a na drugi dzień mają te reflektory zaparowane . Link Zgłoś
willx Re: Giełda samoch. LUBIN 02.09.09, 15:04 > Nie Lubiń ale Lubin:)Kolega się chyba nawet piłka nożną nie > interesuje. Jest to jedna z większych giełd na dolnym śląsku:) Kolega za to chyba mało interesuje się językiem polskim i deklinacją. Link Zgłoś