Dodaj do ulubionych

Motodziennik: wieści zza Atlantyku

IP: *.zchpolice.com 08.09.09, 10:51
Jejku jak to wyglada - ALFA suvem ;)
beznadzieja
Obserwuj wątek
    • Gość: B.(M)W. Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.centertel.pl 08.09.09, 10:55
      Alfa i Cayenne... taa
    • Gość: kuzni Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.09.09, 10:57
      ciekawe ile kosztuje taki jacht od porsche ?? 10 mln euro??
    • tb1 Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku 08.09.09, 11:03
      Napompowane Mito.... Bleh.
    • Gość: wer Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 11:05
      tysiące osób w Polsce pracuje dopiero po obejrzeniu motodziennika, kiedyś był o 8:00 i wszyscy pracowali, teraz o 11:00 i dopiero teraz wszyscy zaczynają pracę MOTODZIENNIK- TO PRZEZ WAS JEST KRYZYS W GOSPODARCE W TYM W MOTORYZACJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mateusz Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 11:06
      porsche designe robi jachty i butelki od tigera ;D
    • Gość: mrcl Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: 149.156.57.* 08.09.09, 11:10
      Może się w końcu Opel pozbiera - Insignia podobno dobrze się sprzedaje, Astra IV wygląda przyzwoicie, choć stylistyka wnętrza jak dla mnie nieco krzykliwa - są szanse na większą sprzedaż i spłatę długów.
    • Gość: majagoda Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.zchpolice.com 08.09.09, 11:12
      A tu wiecej zdjec LADNEJ.... lanci ;)

a fakt - MOTODZIENNIK powinien byc wczesniej!
    • Gość: kwahoo Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.xdsl.centertel.pl 08.09.09, 11:13
      To są cwaniaki w tym GM. Opla nie chcą się pozbyć, wolą szukać rządowej pomocy finansowej. Szkoda, bo pewnie Opel jest jedynym rentownym elementem koncernu...
    • Gość: majagoda Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.zchpolice.com 08.09.09, 11:13
      linka mialem dodac:
      www.motorcities.com/vehicle/09I3H294822203.html
    • a4_capone Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku 08.09.09, 11:18
      No to można zacząć wreszcie pracować
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 11:41
      GM ma niezły pasztet z Oplem i nie chodzi tylko o ewentualny o transfer technologii do Rosji. GM potrzebuje potencjału Opla, a 300 milionów $ (za połowę akcji od RHJ), to w skali koncernu tracącego milairdy co kwartał nie jest aż tak dużo. Z drugiej strony GM zatrzymując zabawki dla siebie nie ma skąd zdobyć pieniędzy na rozwój Opla, bo bankrutowi Angela nie da. Na ratowaniu miejsc pracy w Europie kolegom z Detroit raczej specjalnie nie zależy, więc tym się nie będą kierować, ale skoro trzeba zdobyć pieniądze, to oferta RHJ z opcją odkupienia ma najwięcej sensu, jeśli da się do niej przekonać Niemców, którzy dopłacą parę miliardów do tej zabawy.
    • Gość: misieaczeq Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.efif.dk 08.09.09, 12:10
      Dobra... moja refleksja na dzisiejszy odcinek... najlepsza to była... laska z 3 min. Jacek, mnie jakoś nie kręci to pomieszanie (motocykle) z poplątaniem (łódki). O ile samochodami się interesuję... o tyle łodzie luksusowe obchodzą mnie jak zeszłoroczny śnieg... Wiem, że jesteś użytkownikiem jednośladu i znam Twój pogląd na temat społeczności motocyklistów... ale na miłość boską... skup się Panie na 4 kółkach.
      PS równie dobrze możesz mówić o nowościach w budownictwie (typy, rodzaje i modele taczek) czy w świecie rowerzystów... LITOŚCI
    • Gość: gosciu Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 12:27
      nie dosc ze fryzjer, to jeszcze fetyszysta :P
    • Gość: Aragorn Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.bas.roche.com 08.09.09, 12:28
      Panie Jacku - znowu te nieszczęsne motocykle ?!? Dobrze, że sezon się kończy, może nareszcie motodziennik powróci na właściwe tory.

Pozdrawiam
    • Gość: BTK Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 15:41
      dla mnie to jest Motodziennik: więc równie dobrze (p.) Jacek może omówić nowe traktory Lamborghini, jak i quady, ale taaak, żeby nie zabrakło typowych samochodowych informacji. Tyle. A porshe design to już niedługo zaprojektuje super duper opakowanie czteropaku do Danio...

Zgadzam się - Alfa SUV "całkiem, całkiem" :) Wg mnie auto dla ludzi z poczuciem humoru - wjechać takim na parking pod marketem szukając małej MiTo i zaparkować obok :)
    • Gość: ja Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 18:06
      alfa bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 18:36
      Zdaje się, żę powoli koncerny spostrzegły światełko nadzieji na przyszłośc i przestają myśleć o wyprzedawaniu majątku (zupełni inaczej niż np. rząd polski:)...
      Jeżeli GM pozbedzie sie Opla to na jakch platformach bedą jeździć Saaby, Buicki i Chevrolety..?
      Najlepiej jakby jeździły na swoich konstrukcjach , ale przecie GM jest znane z "handlu częśćiami" pomiędzy swoimi dywizjami...

Coś mnie się wydaje , że nieporadny Chrysler da się wycyckać cwanemu Fiatowi...
      Kilka aut bedzie testem na to czy Fiat daje oddychać amerykańskiemu producentowi, czy dusi pomysły w zarodku (nowe odmiany Challangera, nowy 300C, "Cziroki"..czy fenomenalny Dodge EV Circuit)...
      Taka Alfa byłaby dobrym rywalem Infinii FX - podobny ,"sporty" design , a i cenowo pewnie by się zgadzało (premium)

........................
      hehe ale Panie Redaktor przeginasz : łódki i motory w jednym odcinku?:)

Łódki świetne (Porshe niedługo sedesy będzie robić:)...a jak motory to tylko Boss Hoss..:)

ehh..cool te Harleye nie ma co, ...chociaż na granicy kiczu , trzeba przyznać ,
      a ta CBR-ka czano-srebrna ładna indeed...
      Z kolei te nowe kolory Hondy?...troche jak Harleye w zeszlym roku..

to może jeszcze cool-bicykle ? - też pojazd drogowy , nie? :)
      www.fixiefiend.com/wp-content/uploads/2008/09/obey-fixed-gear.jpg
      ..jakby miał silnik , chocby elektryczny to by sie kwalifikował?:)
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 18:48
      Jestem absolutnie za tematami "około 4- kółkowymi"!
      wypadałoby jednak Motodziennik wydłużyc wtedy, zeby zadośćuczynić moto-purystom -marudom...

do Fiata jeszcze:
      jak myslicie beda sie w stanach sprzedawały "fiatowskie maluchy" : 500-tka i MiTO?
      wczoraj sobie przypomniałem świetny fragment z ostatniej serii TOP Geara - jak sie panowie słusznie wyżywają na chciwcach z "London City"
      i koronują Fiata 500 jako najfajniejszego , taniego auta miejskiego...
      www.youtube.com/watch?v=Zb829dZBIVU&feature=related

..............................................................................................................
      Apropos : "tysiące osób w Polsce pracuje dopiero po obejrzeniu motodziennika" - a jaka jest ogladalnosc Motodziennika na dzien dzisiejszy, wie ktoś?
      liczba komentarzy jakby sie zmniejszała :)...
    • Gość: lolek Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.tktelekom.pl 08.09.09, 18:56
      w koncu jakas odskocznia, łodzie , motocykle:)
    • Gość: majkel Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 19:27
      Alfa ostatnio straszna kaplica. Jedynie brera ratuje honor firmy. Reszta to takie brzydactwa, że szok.

Ciekawa odmiana o tych łódkach. Bardzo ciekawa, aż się człowiek rozmarzył. Ale, że znowu o motorach... ble.
    • Gość: Please Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.09.09, 19:32
      Jacek, mam do Ciebie jako czlowieka inteligentnego calkiem serio prosbe. Czy wykorzystujac swoje kontakty w Gazecie moglbys zwrocic uwage temu matolowi Andrzejowi Kublikowi, jako swemu redakcyjnemu koledze, ze Magna to kanadyjska firma? Bo jak tak dalej pojdzie, to ten duren jeszcze gotow napisac w jakims kolejnym pseudo artykule, ze Chryslera kupila Polsko-wloska firma FIAT
    • Gość: luk Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 21:11
      ....motocykle?.....tak.....łodzie?.....tak, w tej ilości to naprawdę miła odskocznia. liczę, że sie motodziennik "rozrosnie", spoteżnieje, i rozmnoży - na ten samochodowy i motocyklowy. 3mam kciuki!!!!
    • Gość: luk Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 08:52
      i jestem jak najbardziej za stałą emisja motodziennika o 8.00!!! ....no oczywiscie mozna obejrzec po powrocie z pracy, ale po co czekac tyle godzin skoro mozna "rano". i tak do pracy coraz pozniej, PKB spada i recesja gotowa, jak juz ktos z forumowiczow zauwazyl. i pomyslec, ze to wszystko z pana reki Panie Jacku!.....
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: wieści zza Atlantyku IP: *.globalconnect.pl 09.09.09, 11:38
      Taki jacht to 35 milonow ? - czyli ze 160 mln PLN
      www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/transport/6155133/Porsche-design-35m-yacht.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka