jul-kaa 15.03.10, 23:09 Były już dwa wątki o muminkach, ale są zarchiwizowane, a linki w nich nie działają. Jeśli macie jakieś wzory, to wyślijcie mi - bardzo proszę - na gazetową Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izetta Re: Muminki :) 16.03.10, 13:03 wysłałam ryjka oraz małą mi z panną migotką, bo tylko takie mam. sprawdźcie czy doszły. może ktoś ma resztę to ja też poproszę Odpowiedz Link
jul-kaa Re: Muminki :) 16.03.10, 13:10 Dostałam, ślicznie dziękuję Wysłałam Wam co miałam. Odpowiedz Link
olensia Re: Muminki :) 16.03.10, 15:03 Dziekuje bardzo. Jesli kiedys cos znajde z tej tematyki to napewno o Was nie zapomne Odpowiedz Link
wojtas.m Re: Muminki :) 16.03.10, 18:58 Jeśli mogłabym prosić jeszcze i ja o wysłanie na adres wojtas.m@gazeta.pl Jak tylko znajdę to podeślę Wam chyba tatę muminka, będę szukać w zbiorach,Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link
piegucha Re: Muminki :) 16.03.10, 22:28 Czy ja też mogę prosić o wzory? To moja ulubiona dobranocka Odpowiedz Link
wojtas.m Re: Muminki :) 17.03.10, 18:52 KOchane dziewczyny chętnie podzielę, się z Wami, ale niestety nie potrafię wysyłać na gazetową pocztę( wracają listy ) dlatego podajcie swoje mejle to zaraz je wyślę mój adres wojtas.m@gazeta.pl Pozdrawiam cieplutko i czekam na wiadomości. Maria Odpowiedz Link
elishafciarka Re: Muminki :) 18.03.10, 16:11 To i ja poproszę na renata.cz.p@gmail.com Odpowiedz Link
agnikkk Re: Muminki :) 24.03.10, 18:44 Ja tez bylabym wdzieczna za przeslanie wzorow: agnikkk@gazeta.pl Odpowiedz Link