veryvery Re: Muminki zgłosiły veto Godek 26.10.20, 23:35 Hehe miałam właśnie posta na ten temat napisac Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Muminki zgłosiły veto Godek 26.10.20, 23:39 m.demotywatory.pl/5030969 Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 00:09 Tove była biseksualna. Poza tym - świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 00:55 Hmmm ... jak by to tak comment ...? Decalogue sie klania, eh: #2 Nie będziesz wzywał imienia Moomin nadaremno! Life. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 01:28 hahaha, hahaha, w rzeczywistości to jest żałosne i żenujące. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 08:10 j***ć kler! j***ć PiS! j***ć Kaję Godek! Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 09:39 Odwal się od Muminków i "muminków", OK? Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 08:28 Przecież ten wpis pochodzi z jej fejkowego konta na Facebooku. Dopiero był o tym wątek, zresztąmój. Emati takie światłe i się na to łapią? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 08:35 Dowiedziałaś sie już co robił Geremek z kim tuż przed śmiercią? Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 09:53 Każdy to wie przecież. Co go tak bronisz? To Twój dziadek, czy ojciec był? Bo wtedy ok, rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 10:06 Pokazuję tylko jak działają "bystrzaki" Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 10:11 Wow! Ale wiesz, to Ty za mną chodzisz i to Tobie należy się miano PSYCHOFANKI. A wiesz co to oznacza? Miliony kompleksów się za tym kryje , smuteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 10:20 Nie, po prostu zszokował mnie twój skasowany wątek o Geremku - tego nie da się zapomnieć. Twoje kolejne wpisy np w tym wątku pokazują jak osobiste 'zainteresowania" cudzą prywtanoscią przekładają się na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 10:24 NO musisz to jakoś przeżyć, a jak nie, to proponuję iść na psychoterapię. Tam Ci znajdą odpowiedną drogę do wyjścia z traumy. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 10:43 "Każdy to wie przecież" I ty coś piszesz o fejkach? Ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 08:42 te, w którym skarży się, że czuje się zagrożona, bo demonstracje sa pod jej oknami - to też fejkowe konto? Bo z tego samego wysyłane. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 09:38 To jest fejkowe konto? www.facebook.com/Kaja-Urszula-Godek-102563917763918/?hc_ref=ARQ4lVYA04KtyQt2E7Spp7WjyfdxD8Sldsz-GCUxD-kh4L-3hFwlRmx0HaW6isMMXHY&fref=nf&__tn__=kC-R Bo jakoś wygląda na prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 09:55 A nie - ok, to jest jej prawdziwe. Przyznaję sie do pomyłki. Fejkowe to to drugie z dopiskiem Oficjal. Byłam przekonana , ze wątkodajka odniosła sie do fejkowego, bo tam też podobny post był jako komentarz do muminków. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 10:39 gdybyś weszła na jej konto, to byś zauważyła, że komentarz był i szybciutko znikł. Myślisz, że na fejkowym by usunięto? Odpowiedz Link Zgłoś
helka.pentelka Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 09:51 Niech mi ktoś to wytłumaczy. Może psychiatra? Ma kobita niepełnosprawne do końca życia dziecko i pewne zaplecze polityczne, dzięki któremu można by zawalczyć o naprawdę godne życie dla dzieci i DOROSŁYCH niepełnosprawnych. O prawdziwe wsparcie materialne, o realny dostęp do lekarzy. O solidne i monitorowane ośrodki, które przejmą opiekę, gdy rodziców już nie będzie lub nie będą w stanie podjąć się opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
helka.pentelka Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 09:56 Czemu poszła inną drogą? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 10:13 helka.pentelka napisała: > Czemu poszła inną drogą? Żeby na swój obłąkany sposób uprawomocnić swoje nieszczęście bycia matką niepełnosprawnego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 13:57 Bo to jej się bardziej opłacało, w końcu raz już była w radzie nadzorczej i nie sądzę, żeby to był koniec jej kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 10:02 Jak sie jej pytali w czasie strajku rodziców dzieci niepełnosprawnych w sejmie, czemu jej tam nie ma - powiedziała z dumą ze ona walczy tylko!!!! o zycie poczęte. Ta kobieta nie chce lepszego życia dla chorych na ZD ani dla ich rodzin...ona sie odgrywa na świecie, ze ma takie dziecko. Ja to usłyszałam od matki dziecka z ZD. W osrodku w którym pomagam jednogłosnie uważaja, ze Pani Godek nie przepracowała swojej traumy. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 10:07 To akurat widoczne jest nawet dla ludzi, którzy nie mają z nią bezpośredniego kontaktu. Babka chce udupić wszystkie inne kobiety, bo dokonała wyboru i urodziła dziecko z zd. Jak widać - nie ma dla niego zbyt wiele czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 13:02 Skladam zamowienie. Na koszulke/maseczke/inne akcesoria z muminkiem i koniecznie mala Mi rzucajaca slowem sugerujacym jak najspieszniejsze oddalenie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 13:20 Myślę że da się zrobić Są strony internetowe gdzie możesz zaprojektować własna koszulkę i dodać swoją grafikę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Muminki zgłosiły veto Godek 27.10.20, 14:12 Ten cały Wojtek to to jej upośledzone dziecko, którego się wstydzi i przez które chce, by i inne kobiety miały przesrane, jak ona? Odpowiedz Link Zgłoś