inna57
28.09.16, 15:03
Witam Was koleżanki hafciarki i koledzy hafciarze. Od dziś będę opiekowała się tym forum. Postaram się aby nie panoszyli nam się spamerzy i reklamiarze. Umówmy się reklam na forum umieszczać nie wolno. Oczywiście nie jest reklamą umieszczenie nazwy sklepu w którym najchętniej kupujecie, w Waszym mieście czy w necie, akcesoria i materiały do haftu.
Forum nadal będzie służyć głównie Wam do dzielenia się własnymi zbiorami i doświadczeniami.
Ja ze swej strony proszę Was o aktywne zgłaszanie uwag do funkcjonowania forum, mój gazetowy adres e-mail jest do Waszej dyspozycji inna57@gazeta.pl chętnie zapoznam się i w miarę możliwości wdrożę Wasze propozycje.
Mam do Was jedną ogromną prośbę. Chwalcie się bezpośrednio tu na forum swoimi pracami. Bez trudu można tu publikować zdjęcia więc nie obawiajcie się wszystkie Wasze prace są piękne i warte pokazania światu. Mnie oglądanie Waszych prac osobiście sprawia wielką przyjemność. Aby każda z Was mogła się zaprezentować proponuję aby każda założyła swój wątek z tytułem - "Galeria .....(i tu wpiszcie swój nick)"
Forum przejęłam na prawach założyciela ale moją jedyną intencją było opiekowanie się nim przez aktywną moderację. Pamiętajcie, mam nożyczki i nie zawaham się ich użyć, chociaż w wielu przypadkach mam wyrzuty sumienia i kontaktuję się z autorem usuniętego wpisu.
Na początek proszę Was o pomoc. Jeśli wpadnie Wam w oko post czy wpis który należy usunąć zgłoście to do mnie. Będę się starała wyszukać takie wpisy sama ale forum ma już swoje lata i dużo wpisów więc trochę to potrwa.