emago1 05.01.06, 12:52 www.sava-stitch.narod.ru/janlynn.htm www.sava-stitch.narod.ru/anchor.htm klikamy na napisy po obrazkami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libretka1 Re: Wzory Anchor i Janlyann 05.01.06, 19:46 u mnie nie dziala ( napisy nie wyswietlaja sie jako linki. ktos tam chyba majstrowal z administracji Odpowiedz Link
ewka.haft Re: Wzory Anchor i Janlyann 05.01.06, 19:53 u mnie wyświetla się Anachor, ale Janlyann nie chce nie wiem dlaczego Odpowiedz Link
ziutka1980 Re: Wzory Anchor i Janlyann 05.01.06, 19:54 rano jak zaglądałam, to wszystko było w porządku, tylko że ja nie miałam wtedy czasu ściągać Odpowiedz Link
emago1 Re: Wzory Anchor i Janlyann 05.01.06, 19:57 Ta strona pojawiła się dopiero dzisiaj w sieci; załozyła ja dziewczyna, która przed poludniem napisała o tym na forum Melissa. Napisała, że zaczyna wrzucać tam wzory i bedzie rzozszerzać zasoby. Byc może cos tam akurat teraz robi, może cos nie działać - bądźmy cierpliwe i zapiszmy sobie ten adres do ulubionych, a za kilka dni zobaczymy. Rano było tam troche wzorów i wszystko było O.K. poczekamy, zobaczymy. Odpowiedz Link
agazem Re: Wzory Anchor i Janlyann 05.01.06, 23:00 fajne, ale u nie sie napisy nie chca otworzyc, jesli ktoras z was sciagnie prosze o schemat na meila gazetowego, prosze ... aga forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28719741&v=2&s=0 Odpowiedz Link
emago1 Re: Wzory Anchor i Janlyann 05.01.06, 23:32 Dziewczyny, zajrzalam jeszcze raz na forum Melissy i ta dziewczyna, która dzisiaj załozyła stronkę ze wzorami, do których podalam link, pisze tam, że: chce zalożyc hasła - tam ją proszą żeby nie zakładała, pisze też, że schematy będą wysyłane na prośby - na skrzynkę ( o ile dobrze rozumiem język rosyjski - tak napisała);pisze, że wszystko jest w fazie przygotowań; to wszystko jest tutaj na Melissie: www.melissa.ru/forums/index.php?showtopic=9124&st=0 (dwie strony - jak na razie) Odpowiedz Link