iwona-2007 24.02.08, 15:06 Znalazłam stronę ze wzorami, może komuś się przydadzą. stitchfanclub.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolins2 Re: Strona ze wzorami 24.02.08, 18:36 Wzorki bardzo ładne. Niestety coś mi nie wychodzi z zapisaniem ich.Próbowałam ściągnąć, np. tryptyk z motylkami Wyskakuje mi coś takiego " elemnet obsługiwany przez wtyczkę ". Czy może mi ktoś wytłumaczyś co to znaczy ? Odpowiedz Link
jahreshka Re: Strona ze wzorami 24.02.08, 19:40 Ja nie mam żadnych problemów z zapisaniem plików... Ale może to uroda tych, które wybrałam, a Tobie trafił się jakiś felerny? Odpowiedz Link
gata_bonita Re: Strona ze wzorami 25.02.08, 12:32 Może to być spowodowane przeglądarką. Nie wszystko dobrze chodzi w Mozilli Firefox czy Operze. Odpowiedz Link
meririm Re: Strona ze wzorami 25.02.08, 21:13 jak wogóle oglądnąć te wzory?? klika na obrazek ale wyświetla się tylko końcowy efekt... Prosze mi to wytłumaczyć łopatologicznie Odpowiedz Link
jahreshka Re: Strona ze wzorami 25.02.08, 22:01 Rzeczywiście widać końcowy efekt. A w celu ściągnięcia schematów (nie zobaczysz ich na stronce) trzeba kliknąć na dole... Dopiero po zapisaniu na dysku i rozpakowaniu schematy są widoczne Tak przynajmniej jest u mnie Odpowiedz Link