martaqba 19.08.09, 14:38 Dziewczyny, własnie odebrałam przesyłkę z "Kokardki". Zamówiłam m.in. poduszkę z tygrysem, którą chciał mój synek do pokoju - jest boska. Wymiary 50x50, gruba nić akrylowa, już nie moge sie doczekać kiedy to skończę Haftowałyście cos tego typu ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiamulinka2 Re: Kokarda - Orchidea - poduszki 19.08.09, 19:03 Ja jeszcze nigdy nie haftowałam poduszki z zestawu kupionego w sklepie internetowym.Raz próbowałam sama "coś"sklecić z resztek różnych włóczek ,ale mocno to mi się naciągnęło i zniekształciło.Nie mam się czym chwalić.Skoro Ty mówisz, że Twój zestaw jest super może kiedyś kupię. Odpowiedz Link
martaqba Re: Kokarda - Orchidea - poduszki 26.08.09, 09:47 Mam już ponad połowę poduszki i coraz bardziej mi się podoba, na pewno lada dzien zamówię kolejną Tym razem motywy egipskie i coś ze stylu afrykańskiego safari Odpowiedz Link
domatorka-4 Re: Kokarda - Orchidea - poduszki 20.08.09, 22:24 Ja haftowałam już poduszkę dużego kota wyszedł bardzo ładnie. Warto można to zobaczyć w moich pracach w poduszkach. Odpowiedz Link