Gość: iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 19:43 Czy był ktoś w Willi Maja na Ciovo miejscowość Slatina i na wyspie Brac willa Polonia proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: prosze o opinie IP: *.radomsko.vectranet.pl 07.02.11, 20:29 Witam . Ja z rodzinką byłam w tej willi w 2009. Jeżeli chodzi o willę nie mam absolutnie żadnych zastrzezeń. Bardzo miło , sympatycznie. czyściutko. Apartamenty dość duże i dobrze wyposażone. Parking zadaszony na podwórku ogrodzonym.Bardzo bezpiecznie. Gospodarze bardzo mili , dyskretni , nie narzucający się. Pani Bożenka ,która nam tę willę wynajmowała była tylko raz po naszym przyjeździe w celu załatwienia spraw meldunkowo finansowych. Przez cały pobyt byli na miejscu chorwacko niemieccy gospodarze. Willę polecam . Miejscowości niestety nie. Plaże może nie były bardzo zatłoczone , ale miejscowość bez klimatu. Nie ma nawet chodnika po którym można iść do sklepu, portu czy kośćioła, a niestety trzeba drałować dość daleko ok. 2 km / może trochę mniej/ między samochodami. Średnia przyjemność. Popołudniami jeździlśmy do Trogiru / ok. 8 km/ Niestety muśiał być zawsze samochód w ruchu. Trogir piękny, ale zwiedzić można go też z innych miejscowości. Ciovo nie polecam , ale to jest moje zdanie . Komuś może się podobać i ja tego nie kwestionuje. Według mnie do Riwiery Makarskiej Ciovo się nie umywa. Tam byliśmy dwa razy. W tym roku Peljesac. Mam nadzieję,że będzie jeszcze piękniej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: prosze o opinie IP: *.radomsko.vectranet.pl 07.02.11, 20:31 Zapomniałam dodać ,że chodziło o willę Maja w Slatine. Na wyspie Brac nie byliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 20:54 A mogłby mi ktoś dać namiary na sprawdzone kwatery(najlepiej takie gdzie porozumiem się po polsku z właścicielem) w Makarskiej,BaskaVoda,Triogir.DZIEKUJĘ Z GÓRY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: prosze o opinie IP: *.radomsko.vectranet.pl 07.02.11, 23:10 Jeżeli chcesz podaj email prześlę ci namiary na kwatery w których my byliśmy w Makarskiej i Baśka Voda / porozumiewaliśmy sie właśnie po polsku/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 19:47 bardzo proszę o namiary na te kwatery moj mail izabela605@WP.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: prosze o opinie IP: *.radomsko.vectranet.pl 08.02.11, 22:00 Poszło. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś