Dodaj do ulubionych

Kreta-hotel Amnissos

28.01.04, 10:26
Czy ktoś był w hotelu Amnissos w miejscowości Pigianos Kampos z Itaką? Będę
wdzięczna za wszelkie informacje o hotelu i okolicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Kreta-hotel Amnissos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.04, 21:36
      Mieszkałam przez dwa tygodnie tuż obok tego hotelu. Ładnie położony, w sporym
      ogrodzie, przyjemne bungalowy, basen, dobre wyżywienie. Minusy: położenie
      między dwiema drogami (autostradą i drogą lokalną) i hałaśliwa międzynarodowa
      animacja z wykorzystaniem ogromnych głośników - chyba, że ktoś lubi. Samo
      Pigianos Kampos to nawet nie miejscowość, ale rodzaj dzielnicy hotelowej,
      składającej się z kilku kompleksów. Na plażę blisko - około 150 m (nie należy
      wierzyć katalogowi Itaki, hotel nie jest położony przy plaży). Przystanek
      autobusowy, którym można dojechać do Rethymnonu tuż obok hotelu. W samym
      Pigianos to numer 1 (nie licząc potężnego i drogiego El Greco - w ofercie TUI).
      Zdecydowanie lepszy, niż Alkion, w którym mieszkałam.
      • Gość: kiki Re: Kreta-hotel Amnissos IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 14:30
        ja byłam na krecie w amnisos ale4 w prince of lilies
        pozdr....
      • ajaroszewska Re: Kreta-hotel Amnissos 02.02.04, 08:17
        Czy mam rozumiec ze bede słyszec ciągły hałas ulicy!!!
        • Gość: JJ Re: Kreta-hotel Amnissos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:00
          Witam hotel Amnissos jest to hotel jak ktos juz napisal pomiedzi dwiema
          drogami moze byc tam glosno, ale tak to juz jest kiedy hotel jest obok drogi
          narodowej-autostrady. jest tam sporo zieleni ale hotel nie byl remontowany juz
          kilka dobrych lat, pokoje sa ciemne i sprawiaja wraenie troche brudnych, ale
          ogolnie jest okey. Jedzenie tak jak w tanim hotelu all inclusive, czyli nie
          nalezy spodziewac sie wiele. jesli chodzi o plaze, to nie jest piaszczyst, ale
          piaszczysto-kamienista, wejscie do wody jest mocno kamieniste, polecam buty...
          natomiast zdjecie w katalogu Itaki, gdzie widac bar i plaze...ten bar nie jest
          w ofercie all inclusive, znow Itaka troche sie pomylila, a do plazy jest okolo
          150 metrow i strome zejscie na sama plaze. owszem jest zagospodarowana plaza
          hotelu El Greco, ale nie wejdzie tam nikt kto nie jest gosciem tego hotelu.
          Pozdrawiam
          JJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka