Dodaj do ulubionych

Ok Services - Alonissos 2011

08.04.11, 14:31
Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z biura by oznajmić, że biuro podróży Ok Services, u którego już w listopadzie wykupiliśmy wczasy na Alonissos, zrezygnowało z tego kierunku z powodu braku chętnych. Miał to być nasz drugi wyjazd w to miejsce, bo pomimo ciężkich przepraw z samym organizatorem, wyspa ta warta jest tego, by się męczyć nawet 40-godzinnym przejazdem w jedną stronę. Dlatego mam pytanie: czy są tutaj na forum jacyś ludzie, którzy chcieli jechać na tą wyspę? Czy to po prostu kolejna wymówka tego pseudo biura?

Pozdrawiam miłośników cichych zakątków Grecji.
Obserwuj wątek
    • mir.szu Re: Ok Services - Alonissos 2011 09.04.11, 07:06
      jeżeli ok serwices zrezygnowało z Alonissos to faktycznie musieli nie mieć chętnych.
      jezeli potencjalni wczasowicze dowiedzieli się o podróży 40- godzinnej,gdzie ostatnie 1,5 godziny podróży autokarem jedzie się po krętej górskiej drodze nieprzystosowanej dla autokarów, a potem 3 godziny rejsu jak ktos to nazwał pyrkawką to wcale sie nie dziwię że rezygnują
      ja tam byłem i też chętnie bym wrócił ale nie Ok !!!!!!!
      zero organizacji jeżeli chodzi o podróż !
      1600 km z Bielska- bo tyle jest na Alonissos w 40 godzin !!!!!-toż to rekord świata
      Do Volos jest 1500 km !
      W tym roku OK nazwał rejs na wyspę:"opłatą transportową"
      dobrze że przy tej organizacji zrezygnowali z tego kierunku
      Ktoś kto organizuje wyjazdy na Alonissos musi brać jako cel podróży:Volos a z Volos albo wodolot albo ostatecznie prom na wyspę-innej opcji nie ma.
      pozdrawiam
    • Gość: seba Re: Ok Services - Alonissos 2011 IP: *.183.173.182.dsl.dynamic.eranet.pl 13.04.11, 17:47
      bo takie to jest biuro-jego klon to AQUAMARIS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka