Dodaj do ulubionych

Coral na Thassos

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:53
Za tydzień jedziemy do hotelu Coral na Thassos. Czy coś na przykład
koniecznie trzeba zabrać? I w ogóle, jak tam jest?

Pozdrawiam,

Majka
Obserwuj wątek
    • Gość: Staszek Re: Coral na Thassos IP: *.dolnet.myslenice.pl.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 11:29
      Byłem na Thassos 3 lata temu, jest super - spokojnie. Mieszkaliśmy w Skala
      Rachoni. Doskonały wypoczynek, mnóstwo gajów oliwnych. Trochę uciążliwe są
      komary, trzeba coś przeciwko nim zabrać.
      • Gość: jacekzakrzewski Re: Coral na Thassos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:27
        Wyspa piekna. Najpiękniejsze plaże i krajobrazy na płd i wschodnim wybrzezu.
    • alicjab1 Re: Coral na Thassos 29.07.04, 22:45
      Tez wybieramy sie do Coral w Skala Rachoni na Thassos. Wylatujemy z Poznania 2
      sierpnia. Lecimy z Triada i troche niepokoją nas liczne negatywne opinie o tym
      biurze. Zreszta juz pokazali sie ze zlej strony, bowiem tydzien przed odlotem
      zmienili nam hotel - placilismy za hotel Pachis Beach, ktory jest jednak chyba
      lepiej polozony niz Coral. Pozdrawiamy i.. do zobaczenia. Alicja i Piotr
      • Gość: Majka Re: Coral na Thassos IP: *.proxy.pascal.pl 30.07.04, 08:56
        Z tego co wiem, Pachis Beach jest teraz tylko w ofercie Itaki - był w katalogu
        Triady, ale w ofercie internetowej go na przykłąd nie było (my z kolei nie
        chcieliśmy jechać do Pachis Beach). U nas wszystko zgodnie z planem. W zeszłym
        roku było OK, teraz też będzie OK.
        Ale potrzebujemy tylko dowozu i ewentualnie noclegu :-)

Pozdr.

Majka
      • Gość: Anabell Re: Coral na Thassos IP: *.test.so / *.crowley.pl 30.07.04, 09:10
        Pachis Beach jest na samej plaży, ale standard bardzo podstawowy no i bardzo
        głośne 2 tawerny nieopodal, goście skarżyli się w zeszłym roku na hałas. Nie
        pamiętam gdzie jest Coral. Jeśli mi przybliżycie to może będę mogła powiedzieć
        coś o położeniu bo w samym hotelu nie byłam. Triada na Thassos w zeszłym roku
        spisała się b. dobrze, niczym się nie martwcie bo wyspa jest przecudnej urody,
        komara na oczy nie widziałam. Jaszczurki "wylegują" sie w słoću na ścianach ale
        absolutnie nie są groźne ani ochydne.
        • Gość: majka Re: Coral na Thassos IP: *.proxy.pascal.pl 30.07.04, 09:19
          Super! O tych tawernach wiedziałam, dlatego nie Pachis. Coral stoi nie na samej
          plaży, a w gaju oliwnym, pewnie będą cykady!

Pozdr.

majka
          • alicjab1 Re: Coral na Thassos 30.07.04, 22:58
            Dzieki za informacje. Tazos zapowiada sie świetnie.
            Pozdr.
            Alicja
            • Gość: ron5 Re: Coral na Thassos IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.04, 11:42
              Czy w hotelu pachis jest basen??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka