Gość: gliwiczanin IP: 62.29.136.* 18.07.05, 11:38 co sądzicie o tym biurze, bo dochodza do mnie różne opinie???Czy ktoś był w hotelu STORK???PZDR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakofoniks Re: KRETA z ECCO HOLIDAY 18.07.05, 15:25 bylem niedaleko stork w ammoudarze hotel normalny zajrzyj do neronki, jsli chodzi o jedzenie podobno na sniadania to samo, ale ja bym nie wybieral ecco holiday. poczytaj na forum + tutaj: www.kakofoniks.friko.pl/ecco.html to da ci wyobrazenie o traktowaniu klientow przez biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaka Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: *.toya.net.pl 18.07.05, 17:39 Witam je lecę z Ecco 07.08 na Kretę , ale sama nie wiem jak będzie bo zdania sa mocno podzielone. Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
azra19 Re: KRETA z ECCO HOLIDAY 19.07.05, 08:07 Myslę, że będzie dobrze. Ja się nie zawiodłam: za stosunkowo niewielkie pieniądze miałam dokładnie to co chciałam. Myślę, że dużo zależy od nastawienia. A krucjatą Kakofoniksa bym się nieprzejmowała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaka Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: *.toya.net.pl 19.07.05, 13:37 Witam ja tez do Panoramy jadę, różne są zdania na temat tyego hotelu, zobaczymy na miejscu, mam nadzieję że bardzo strasznie nie bedzie, jak wrócę to się pochwalę. Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 62.111.174.* / *.crowley.pl 25.07.05, 14:45 Byłem z nimi na Krecie. Zdarzały się przypadki (całkiem sporo), kiedy ludzi którzy wykupili pobyt w Chanii zawieziono do Ammoudary. Dlatego nie pytaj o konkretny hotel, bo nie wiesz w jakim mieście spędzisz wakacje. Reklamacje są beszczelnie zbywane przez p. Rafała Ropę. Odradzam Ecco Holiday, to biuro to kompletny brak szacunku dla klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 217.153.70.* 04.08.05, 08:06 ja tez lece z ecco 7.08 do hotelu stork Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:32 Ja wlasnie wrocilam z Krety(ecco) i powiem szczerze ze wszystko bylo tak jak w umowie(wiadomo ze po hotelu o niskim standardzie nie mozna oczekiwac cudow ale to nie wina biura).U mnie bylo ok ale slyszalam ze bywa roznie nie mozna sie jednak zle nastawiac.Mnie przed wylotem troche nastraszono a zostalam mile zaskoczona...;)tak wiec milych wakacji wszystkim zycze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arsi Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 212.244.108.* 05.08.05, 19:19 Hej a mógłbyś powiedziec w jakim byłęs hotelu i czy godziny odlotu i wylotu był bez zmian.No i moze rzuc jakieś aktualne ceny produktów spozywczych w sklepach i barach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arsi Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 212.244.108.* 05.08.05, 19:25 witam,mogłbys napisac w jakim byłęś hotelu i czy nie zmienili godzin wylotów? I wrzuć jakieś aktualne ceny ceny produktów spożywczych w barach i sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:08 wszystko bylo bez zmian.Poniewaz bylam z duza grupa znajomych wiem jakie sa warunki w storku ,w hanadakasie i lili studio.Najlepiej jest w lili najgorzej w handakasie ale tez w porzadku..:)cen tak dokladnie nie pamietam ale nie jest niestety tanio...:(pamietam ze w knajpie koktajl kosztowal kol 3 euro ,a zwykly kebab ok2,5 ,pizza kolo 5 ,tradycyjne dania tak kolo 6.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arsi Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 212.244.108.* 05.08.05, 23:15 A moze o hotelu Minoas coś wiesz? o ja lece własnie tam, jesli tak prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś
wikulka Re: do arsi 06.08.05, 10:35 Witaj, ja byłam w czerwcu w Minoasie ( z ecco oczywiście). Nam się podobało, właściciele bardzo sympatyczni, ładny basen, pokoje codziennie sprzątane..(ale tu muszę dodać ,że wymagający nie jesteśmy, zwłaszcza że zapłaciliśmy śmieszne pieniądze...) pozdrawiam - aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirette Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 80.50.84.* 07.08.05, 17:03 byłam z ecco na teneryfie, w tunezji i egipcie. super. teraz 28 sierpnia lecę na kretę hotel eri palace all inclusive. ecco to dobra firma, jeżdżę tylko z nimi Odpowiedz Link Zgłoś