Dodaj do ulubionych

KRETA z ECCO HOLIDAY

IP: 62.29.136.* 18.07.05, 11:38
co sądzicie o tym biurze, bo dochodza do mnie różne opinie???Czy ktoś był w
hotelu STORK???PZDR
Obserwuj wątek
    • kakofoniks Re: KRETA z ECCO HOLIDAY 18.07.05, 15:25
      bylem niedaleko stork w ammoudarze hotel normalny zajrzyj do neronki, jsli
      chodzi o jedzenie podobno na sniadania to samo, ale ja bym nie wybieral ecco
      holiday. poczytaj na forum + tutaj: www.kakofoniks.friko.pl/ecco.html

to da ci wyobrazenie o traktowaniu klientow przez biuro
    • Gość: Aniaka Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: *.toya.net.pl 18.07.05, 17:39
      Witam
      je lecę z Ecco 07.08 na Kretę , ale sama nie wiem jak będzie bo zdania sa mocno
      podzielone.
      Pozdrawiam
      Anka
      • azra19 Re: KRETA z ECCO HOLIDAY 19.07.05, 08:07
        Myslę, że będzie dobrze. Ja się nie zawiodłam: za stosunkowo niewielkie
        pieniądze miałam dokładnie to co chciałam. Myślę, że dużo zależy od
        nastawienia. A krucjatą Kakofoniksa bym się nieprzejmowała:)
    • Gość: Aniaka Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: *.toya.net.pl 19.07.05, 13:37
      Witam
      ja tez do Panoramy jadę, różne są zdania na temat tyego hotelu, zobaczymy na
      miejscu, mam nadzieję że bardzo strasznie nie bedzie, jak wrócę to się pochwalę.
      Pozdrawiam
      Anka
    • Gość: były klient Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 62.111.174.* / *.crowley.pl 25.07.05, 14:45
      Byłem z nimi na Krecie.
      Zdarzały się przypadki (całkiem sporo), kiedy ludzi którzy wykupili pobyt w
      Chanii zawieziono do Ammoudary.
      Dlatego nie pytaj o konkretny hotel, bo nie wiesz w jakim mieście spędzisz
      wakacje.
      Reklamacje są beszczelnie zbywane przez p. Rafała Ropę.
      Odradzam Ecco Holiday, to biuro to kompletny brak szacunku dla klientów.
      • Gość: Marta Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 217.153.70.* 04.08.05, 08:06
        ja tez lece z ecco 7.08 do hotelu stork
        • Gość: ;) Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:32
          Ja wlasnie wrocilam z Krety(ecco) i powiem szczerze ze wszystko bylo tak jak w
          umowie(wiadomo ze po hotelu o niskim standardzie nie mozna oczekiwac cudow ale
          to nie wina biura).U mnie bylo ok ale slyszalam ze bywa roznie nie mozna sie
          jednak zle nastawiac.Mnie przed wylotem troche nastraszono a zostalam mile
          zaskoczona...;)tak wiec milych wakacji wszystkim zycze!!!!
          • Gość: arsi Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 212.244.108.* 05.08.05, 19:19
            Hej a mógłbyś powiedziec w jakim byłęs hotelu i czy godziny odlotu i wylotu
            był bez zmian.No i moze rzuc jakieś aktualne ceny produktów spozywczych w
            sklepach i barach.
          • Gość: arsi Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 212.244.108.* 05.08.05, 19:25
            witam,mogłbys napisac w jakim byłęś hotelu i czy nie zmienili godzin wylotów?
            I wrzuć jakieś aktualne ceny ceny produktów spożywczych w barach i sklepach.
          • Gość: ;) Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:08
            wszystko bylo bez zmian.Poniewaz bylam z duza grupa znajomych wiem jakie sa
            warunki w storku ,w hanadakasie i lili studio.Najlepiej jest w lili najgorzej w
            handakasie ale tez w porzadku..:)cen tak dokladnie nie pamietam ale nie jest
            niestety tanio...:(pamietam ze w knajpie koktajl kosztowal kol 3 euro ,a zwykly
            kebab ok2,5 ,pizza kolo 5 ,tradycyjne dania tak kolo 6.pozdrawiam
            • Gość: arsi Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 212.244.108.* 05.08.05, 23:15
              A moze o hotelu Minoas coś wiesz? o ja lece własnie tam, jesli tak prosze o info
              • wikulka Re: do arsi 06.08.05, 10:35
                Witaj, ja byłam w czerwcu w Minoasie ( z ecco oczywiście). Nam się podobało,
                właściciele bardzo sympatyczni, ładny basen, pokoje codziennie sprzątane..(ale
                tu muszę dodać ,że wymagający nie jesteśmy, zwłaszcza że zapłaciliśmy śmieszne
                pieniądze...)
                pozdrawiam - aneta
    • Gość: mirette Re: KRETA z ECCO HOLIDAY IP: 80.50.84.* 07.08.05, 17:03
      byłam z ecco na teneryfie, w tunezji i egipcie. super. teraz 28 sierpnia lecę na
      kretę hotel eri palace all inclusive. ecco to dobra firma, jeżdżę tylko z nimi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka