Dodaj do ulubionych

Didim lipiec 2009

IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 21:06
Witajcie!
Czy ktoś może wybiera się do Didim w dniu 7.07.09r. samolotem z Krakowa z
biurem Almatur?
Mam też kilka pytań do tych osób, które odwiedziły tą miejscowość.
Jak w Didim wygląda "życie nocne", jakie są mniej więcej ceny artykułów
spożywczych, jakie ciekawe miejsca są w tej miejscowości (różnego typu), a
także trochę opinii o Aparthotel Pine Corner by się przydało. Czytałem już
inne wątki, ale niekiedy są to enigmatyczne wypowiedzi.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.09, 19:44
      dziwny zbieg okoliczności ale ja się wybieram z teog biura i właśnie
      w tym terminie :P i Karków też :)
      • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.09, 19:48
        ziom jak coś to podbij na gadu :6708673
    • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.09, 18:14
      Byłam z almaturem w zeszlym roku w didm...
      zycie nocne....co tu duzo mowic jedna wielka impreza wszedzie, klub, do ktorego chodzi grupa z almaturu (garden) jest bardzo fajny, fajna muzyka, nastroj, mila obsluga wychodzi sie 23-24 do kolo 3-4, zalezy od tego jaka jest zabawa ;p
      Pine corner, warunki ok, obsluga fantastyczna, pomocna, mozliwosc skorzystania z internetu, teortycznie platna, ale praktycznie jak sie dogadasz z kelenerami to nie bd placil :)
      Klimatyzacja tez jest platna, ale na to tez znalezliscmi sposob, z tylu trzeba wcisnac guzik albo pozyczyc pilot od opiekunow ;p
      Na plaze jakies 2piwa dorgi z hotelu ;p bardzo blisko jest sklep, do kotrego wszyscy chodzili w nocy po wodke :D ach ta bazooka;p

A tak w ogole to wybieram sie ponownie 30.06, wiec sie spotkamy w didim :)
      • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 12:38
        Dzięki za pomocne info ;)
        A nie chodziliście do Meduzy w ogóle ? Zresztą to nie problem, można iść samemu
        ]:-> za klimatyzację jestem nawet skłonny zapłacić, byleby nie roztopić się ;) A
        jak kadra ? Na dużo Wam pozwalali, czy raczej pilnowali ?
        Zaciekawił mnie też sklep, a raczej wódka, jak cenowo to wyglądało i czy znośna
        w smaku ?
        Lecisz samolotem czy bus ? Spotkamy się ;)
        • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:25
          Do Meduzy nie chodzilismy, bo tam jest duzo narkotykow itp ;d
          Ale dla chcacego nic trudnego :P
          Jesli chodzi i wodke to ceny ok, o,5 -10-12 i z tego co pamietam to tyle
          placilysmy za smakowa. W smaku jak wodka, nie polecam tylko raki...fuuuu ;p
          fajki l&m link - 3,6 chyba ;p
          Kadra ok;] I z tego co wiem, ma byc ten sam kierownik, wiec powinien byc luuz !. :)
          samolotem 30.06 ;]

Lecisz z wawy?
          bd mogl kupic wodke na lotnisku, bo leci sie bez opiekuna zazwyczaj (na lotnisku
          jest tylko babka, ktora da ci bilet i pokarze stanowisko odprawy i pojdzie) ;p a
          z krakowa niestety z kadra (ale to tez jeszcze zalezy) ;p
          • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 18:10
            Ja lecę 7.07 właśnie z Krakowa, jeśli będzie kadra to trudno, kupię na miejscu.
            A fajki mnie nie interesują (nie palę). Widzę, że ceny dość atrakcyjne, a
            ogólnie miejscowi pozytywnie nastawieni do turystów?
            I jeszcze jak oceniasz jedzenie w hotelu ?
            Pozdro.
            • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 15:13
              Turcy jak najbardziej pozytywnie :)
              Jedzenie ok, kazdy znalazl cos dla siebie szczegolnie na kolacji
              (obiado-kolacja), sniadanie typowo tureckie...ale na sniadaniu prawie wszyscy
              spali ;d
              • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 15:13
                Cieszą mnie takie pozytywne komentarze :)
                Na pewno poznamy się w trakcie pobytu tam :D
                A jeszcze chciałbym zapytać, które posiłki mieliście jako bufet ?
                Pozdrawiam
                • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 10:40
                  No więc tak:
                  *śniadanie - szwedzki stół - nic spejcalnego( jajka gotowane, masło, dżem,
                  pomidory, ogórki, szynka, parówki albo jajecznica, kawa, herbta i chleb oczywiście,

*lunch-to zależy co zrobili -np. spaghetti,= i to było serwowane

*kolacja - tutaj było full jedzenia - oczywiście szwedzki stół - zupa, pełno
                  sałatek, warzywa, drugie danie-bardzo różne czasami grill, czasami kebab (tzn
                  mięso tylko)...każdy coś dla siebie znalazł;] I arbuz był jeszcze...dla nikogo
                  nie zabrakło jak się czasem zdarza :P

A i napoje oczywiście trzeba kupić albo przynieść sobie nalane w kubku z pokoju ;p
                  • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 15:58
                    Dzięki wielkie za całe info :)
                    Widzimy się chyba 8.07 ! :)
                    • Gość: Pauli Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 19:24

Nmzc :)

No ja myśle :P
                      Nie powinni was dać do aksela ;d;d tylko do pine cornera, a wiec bardzo mozliwe
                      ze nawet 7.07 :D

Chociaz w tamtym roku (byłam od 10.07-24.07) ludzie z krakowa i chłopacy byli w
                      Akselu :D jakies 50m dalej :P

pozdrawiam :)
                      • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 23:07
                        Mam nadzieję, że teraz takich jaj nie będzie :P
    • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: 95.160.234.* 14.06.09, 21:25
      KIEU _ BA _ SA !
      23 dni i ogień ;D
      • Gość: eremefmax Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 10:06
        22 ;]
        • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 14:34
          Też się wybierasz widzę :D
          • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 20:58
            co wy tak będziecie odliczać te dni :D ? , damy rade będzie
            gruuuuubbboooo :D %%%%%%%%% .... bibka przez 14 dni :D
            • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: 95.160.234.* 15.06.09, 21:30
              Ale ja się już nie umiem doczekać ;x
              • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 21:59
                Wy mi lepiej powiedzcie z kim ja moge być w pokoju :D bo ja jade w
                ciemno sam xP
                • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 23:06
                  Zapoznamy się na lotnisku, to pewnie już się ustalą trochę składy pokojów :D
                  pozdro ;)
                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 10:29

Musze was zmartwic, bo rok temu jak przyjechalismy do hotelu i mielismy juz
                    poustalane sklady pokoi..., a kadra sama sobie ustaliła składy przeczytali kto z
                    kim i tyle :D ale później oczywiście zamiany ;d
                    • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 17.06.09, 01:16
                      No to się nie zmartwiłem ;p
                      Wili = Bartek?
                      Maciek mi coś o Tobie wspominał :D

20 DNI :D
                      • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 12:17
                        Po co oni sami ustalają składy, jak potem i tak są zamiany ? -.-
                        Tak Wili = Bartek :D
                        • Gość: ... Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 13:09
                          No to pytanie chyba nikt nie zna odpowiedzi ^^
                          • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.09, 16:18
                            No jestem Bartek :D, deks to wy się znacie z Maćkiem ? też jesteś z
                            Zabrza ?
                            • Gość: ... Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:58
                              Widze, ze juz sporo osob leci w tym terminie co ja 7.07, ale ja z warszawy.
                              A koledzy mam nadzieje, ze jakies gruubsze imprezy beda :]
                              • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 17.06.09, 20:42
                                Tak. Ja jestem kumplem z szkolnej ławy Maćka ;P
                                A kolega z Warszawy to dobrze się nastawia bo my też tam jedziemy się wybawić i odsapnąć od 10 miesięcy hardkoru ;p
                                Mam nadzieje, ze bedzie zgrana ekipa i wszyscy bedziemy sie wspolnie uzupelniac i dawac czadu w Didim/Didyma/Altinkum ;D

P.S Jakie waluty bierzecie? Ja chyba biore OJRO aka EURO ^^
                                • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.09, 20:53
                                  Jak już mówiłem ja tam jade na 14 dniową impreze :D ja też biore
                                  Euro bo tam najlepiej stoji :P no i koledzy nie zapominajmy :D że
                                  dupy jakięś muszą być.
                                  • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 17.06.09, 20:55
                                    Moja dupa jest na swoim miejscu ;p
                                    Ale wiadomo, ze nie bedziemy uprawiac GEJPARTY ^^
                                    A i zapraszamy obozowe kolezanki na forum ;p
                                    • Gość: ... Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 23:17
                                      No ja tez biore euro.

A co do kolezanke na forum to jedna byla, ale uciekla chyba juz ;d
                                      mam nadzieje, ze jej nie wystraszylismy?

A tak w ogole to slyszalem, ze w tym didim zajebista impreza jest!

GEJPARTY^^
                                      • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 14:11
                                        Tylko że ona leci w innym terminie (30.06) :P
                                        No dżampreza musi być koniecznie :P
                                        Trzeba odpocząć i wyszaleć SWOJĄ dupę :P
                                        • Gość: ... Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 14:55
                                          To bedzie bardzo dobrze obeznana ;P

A my tacy nowicjusze bedziemy :D
                                          Ale tak w zasadzie to tylko tydzień wcześniej :D

Kupujecie tam alko i fajki czy w polsce?
                                          • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 18.06.09, 21:08
                                            O takich tematach lepiej porozmawiać osobiście ;D
                                            zapraszam na pw
                                            gg: 569295
                                            jabber : deksg@aqq.eu
                                            • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 11:13
                                              PW do mnie :
                                              GG : 4911693
                                              Jabber : peciu88@aqq.eu
                                              • Gość: :))Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 19:54
                                                hahah bedzie gruboo. jedziecie na dwa tygodnie ? ja wyjezdzam 30.06
                                                na 2 tyg, wiec raczej sie z Wami spotkam :P ((:
                                                • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.09, 20:29
                                                  no jedziemy na dwa tygodnie ... od 07.07 :) więc na bank się spotkamy
                                                  • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 20:51
                                                    hah ((;
                                                  • Gość: Paulina Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:52

No to jedziesz ze mna :P

A z wawy czy krakowa ;>?
                                                  • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 09:56
                                                    kraków ;d
                                                  • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 17:59
                                                    No to zobaczymy się w Didim :P
                                                  • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:24
                                                    cos watek podupada ;p
                                                  • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 22.06.09, 02:04
                                                    Nie upada. Bo bylismy jestesmy i bedziemy.
                                                    A wylot do Turcji za 15 dni.
                                                    A później to już tylko ogień i leń 100 % ;D
                                                  • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:29
                                                    8 dni jak dla mnie, Drogi Kolego :D
                                                    nie moge sie doczekac ;d
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 11:10
                                                    7 :D
                                                    A koleżanka Ola ile ma lat ;>?
                                                  • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 12:14
                                                    Tak niedawno było jeszcze ponad 40 :P
                                                    A teraz już coraz bliżej byczenia się i wreszcie trochę słońca i normalnej
                                                    temperatury, bo to co jest w Polsce teraz to masakra jest jakaś ! :P
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 12:19
                                                    Teraz jest deszcze, deszcz, deszcz ^^

Ale widzialam juz u siebie kilku odwaznych, ktorzy sie kapali na plazy miejskiej
                                                    normlanie ^^ :D
    • Gość: kora Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 12:58
      Didm to swietna miejscowka. Jest tam wszytko pod dostakiem. Dziwie
      sie ze tylko 1 biuro almatur organizuje tam wycieczki. Szerze moge
      powiedzec ze jest tam fajniej niz np w Bodrum Marimaris alany.
      Przezylam tam moje wkacje zycie. Zazdrosze wszytki co tam jada w tym
      roku.
      • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:41
        Zawsze można jechać 2 raz, co to za problem :P
        • Gość: ... Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:45
          no w zasadzie dobrze mowi kolezanka.

Ej 'kora' mowi, ze tam jest zajebiscie [tez tak slyszalem], paulina jedzie drugi
          raz. czyli czeka nas zajebista zabawa

coo ktos sie w jeziorze kapie? co za idioci.
          a gdzie te jezioro, tzn w jakim miescie?
          • Gość: Paulin Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:50
            Olsztyn oczywiście :)

Co do stwierdzenia o zabawie to masz 100% racji;p
            • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 16:11
              a kolezanka Ola ma lat prawie 16. ;p mam nadzieje,ze nie bede
              typowana jako najmlodsza ;d
              • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 22.06.09, 18:05
                To prawie brzmi bardzo tajemniczo ;D
                Bo prawie to pojęcie względne :D
                Ja mam 17 ;)
                • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 18:48
                  Ja też 17 ale tylko rocznikowo :P ja chcę już tam jechać, nie mogę patrzeć na
                  ten kraj (chory kraj) !
                  • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 19:00
                    hah, a 15 lat to duzo ? ;p ((:
                    • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.09, 21:37
                      chill out xD troche :P dobra tak w sumie to sam się nie mogę
                      doczekać :D 15 dni :P i bayabonga :D
                      • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 11:37
                        Coraz bliżej Turcja :D 14 dni i OGIEŃ :P
                        • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:45
                          7 dni ;D
                          • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 00:03
                            13 dni do dnia zero :D
        • Gość: kora Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:04
          Chetnie pojechalabym tam drugi raz ale nie moge. Teraz jestem
          mezatka a tam mieszka moja byla wielka milosc, ktory tez jest po
          slubie. Moj maz o tym wie i na bank nigdy tam nie pojade :-((( Bylam
          wtedy jak mialam 19. Jest to idealne miejsce dla ludzi mlodych.
          Dziewczyny uwazajcie na lokalnych podrywaczy. Ja tam zostawilam
          serce i bylo mi bardzo ciezko wracac do szarej polskiej
          rzeczywistosci.
          • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:14
            Bez przesady, nie sa az tacy straszni ^^
            • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:27
              ;]
              • Gość: ... Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:17
                No Aleksandro jestes najmlodsza na razie...
                Ja podobnie jak inni 17 lat.
                A Paulina z Olsztyna ilee lat ma ?? :D
                • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:10
                  obstawiam,ze Paulina ma rowniez 17, patrzac na nick 92 :P
                  coz, na szczescie ludzi po wieku nie poiwnno sie oceniac ;p ;D
                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:19
                    No nie było w tym nic trudnego :) Oczywiście, że 17 :P

6 dni zostało, a nie 7 :P
                    No chyba, ze liczysz tez dzien dzisiejszy ;p
                    A o ktorej w ogole lecicie z krakowa?
                    • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:24
                      liczylam lacznie z dniem dzisiejszym. :)
                      22.35 jest z Krakowa wylot..
                      • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:29
                        No to ja troche wczesniej 15:15 :P

Ale wy przynajmniej pozniej bd wracali :)
                        A lecisz sama czy ze znajomymi;>?
                        • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:33
                          sama,w tym roku jakos nie udalo mi sie ze znajomymi dogadac ;c
                          a Ty ? ;> ;D
                          • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:38
                            Ze znajomymi :P moze pogadamy na gg;>? [9095346]
                            • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:17
                              okok :D
                              • Gość: ... Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 13:47
                                A dziewczynki pewnie nas już obgadały panowie ;d
                                • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:30
                                  ee tam ;d jakis temat ? (;
                                  • Gość: ... Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 20:01
                                    wam juz zostalo tylko 5 dni.....a nam 12 ;D

Jak tam przygotowania ?
                                    • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 20:54
                                      Jak już to nam zostało 13 ;]
                                      A przygotowań jako takich jeszcze nie prowadzę :P
                                      Ale już niebawem ! :P
                                      • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 20:57
                                        przygotowwanie jeszcze nie na pelnych obrotach, ale powoli,
                                        powoli.. ;D (:
                                        • Gość: Tuff Re: Didim lipiec 2009 IP: 212.87.245.* 24.06.09, 21:06
                                          przygotowania? ja przez tą pogodę nie czuje do końca, że są wakacje.
                                          I najprawdopodobniej się poznamy osobiście, bo też będę na obozie od 7.07. :)
                                          • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 00:25
                                            Oo widze kolejna osoba, ktora bd, ale tydzien po mnie i po Oli ;] No ale fajnie
                                            w kazdym razie:)
                                          • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 01:00
                                            Tylko nie wiem jeszcze czy to kolega czy koleżanka :)
                                            A lecisz z KRK czy WWA ? :P
                                            Przygotowania zaczną się myślę od 1.07 no i będzie wzrastać podekscytowanie :)
                                            • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 25.06.09, 02:10
                                              Ja się będę przygotowywał jak będzie tydzień do wylotu, jak narazie to mam luzz, ale lipna pogoda, a toteż trzeba "na dwór" wyjść czasem :D
                                              Troche późno mamy lot i nic poza światłami nie będziemy w przestrzeni widzieć ;(
                                              A co do obgadywania nas przez dziewczyny - LOTTO ;P
                                              • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 02:16
                                                No niestety aura z leksza jesienna -.- mam nadzieję, że się poprawi jeszcze :P
                                                dziewczyny obgadują a potem zweryfikują swoje wnioski z tych obgadywanek, jak
                                                nas poznają ;)
                                                • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 09:57
                                                  A kto powiedział, ze was obgadalysmy ?! :> Jeszcze nie, nie bylo czasu :D
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 10:00
                                                    A czemu az tak wczesnei sie chcecie przygotowywac ;>? Ja jeszcze nawet nie
                                                    zaczelam, a tylko 4 dni zostaly ^^
                                                  • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:45
                                                    ja tam powolutku przegladam szafe ;D
                                                    a co do obgadywania, to rzeczywiscie nie bylo jeszcze czasu ;p
                                                    (:
                                                    4 dni ;D
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:02
                                                    A zresztą obgadywanie na gadu jest takie jakby nudne ^^
                                                    Ja jutro ściągam walizkę ze strychu i pewnie powoli zacznę się pakować :) !.
                                                  • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 25.06.09, 12:13
                                                    No wiecie... nam zostało jakieś 12/11 dni więc pełen luzz pewnie zacznę około 5.07 się pakować, bo to wystarczy, aby zabrać wszystkie potrzebne rzeczy. No ale znów powróci te bezcenne uczucie - "Czego znowu zapomniałem?" ;D Dlatego nie lubię się pakować, ani rozpakowywać, bo przy rozpakowywaniu ubrania często nieładnie pachną.
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:17
                                                    Ja sie ograniczam to wywalenia wszystkiego kolo pralki^^ Co do uczucia, czego
                                                    zapomnialem.... jest okropne za kazdym razem mi sie wydaje, ze cos zostalo :P
                                                    Rok temu zostawilam paszport, ale na szczescie szybko sie zorietowalam :D
                                                  • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 12:28
                                                    Ale musicie przyznać, że to uczucie, że czegoś się zapomniało jest jakby
                                                    dodatkowym smaczkiem przed takim wyjazdem, i zawsze mamy to lekkie podniesienie
                                                    adrenaliny :) nieodłączna część wyjazdu. Co do przygotowań to miałem na myśli
                                                    raczej zakupy :P A pakowanie w moim przypadku to będzie 6 lub 7 lipca :)
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:43
                                                    Zakupy bd w weekend pewnie takie ostatnie^^ A za jakas godzine maly maraton po CH :P
                                                  • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 13:32
                                                    widze,ze juz wszyscy zyja obozem :)
                                                  • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 25.06.09, 15:48
                                                    No jasne! I będzie maraton do biedronki hahahahhaa ;D
                                                    Polecam :
                                                    www.youtube.com/watch?v=bvYltphf0-I - boję się tego ! ;/ ;D
                                                    www.youtube.com/watch?v=HvnNFSwcb50 - tego się nie boję ;D
                                                    www.youtube.com/watch?v=yE9zjK4nqLs - to jest piękne !
                                                  • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 18:31
                                                    przestan ! ((:
                                                    juz nie moge sie doczekac.. :)

pees. filmiki, pierwsza klasa!
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 19:09
                                                    Moglam isc do bidronki, moze jakas promocja by byla :D
                                                  • Gość: Tuff Re: Didim lipiec 2009 IP: 212.87.245.* 25.06.09, 20:10
                                                    koleżanka, która leci z Krakowa :)
                                                    dziewczyny, wy będziecie tam szybciej więc powinnyście się doczekać... jakoś na
                                                    pewno przetrwacie.
                                                    Ja dopiero ostatnio zaczęłam się interesować i przejmować (bardziej ze
                                                    wskazaniem na to drugie), bo wszyscy się pytają o wakacyjne plany i się dziwią
                                                    jak ja tak mogę sama, nikogo nie znając, na obozy jeździć.
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:21
                                                    Ja zazwyczaj tez jezdze sama, a teraz jakos tak wyszlo, ze jedziemy we 3 :D

Samemu jest najlepiej !. <no może prawie> :D
                                                  • Gość: Tuff Re: Didim lipiec 2009 IP: 212.87.245.* 25.06.09, 20:27
                                                    samemu jest najlepiej. zawsze się kogoś fajnego poznaje.
                                                    z reguły jeżdżę na obozy sama i nic mi się nie stało :), a oni się dziwują jak
                                                    tak mogę, że się nie boje i inne dziwne teksty rzucają.
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:59
                                                    Skad ja to znam... xD Lecisz z wawy czy krk ;>?
                                                  • Gość: Tuff Re: Didim lipiec 2009 IP: 212.87.245.* 25.06.09, 21:07
                                                    Krakowa, bo bliżej mam :)
                                                  • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 25.06.09, 21:08
                                                    Tuff znasz już nas ;D jesteśmy jedną małą rodziną ;D 4+40 xD ale reszta jeszcze nie odkryta przez globtroterów!
                                                  • Gość: ... Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 21:12
                                                    To wiedze, ze ja sam z warszawy sie wybieram... no nie no, tak nie moze byc :D
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 21:15
                                                    No to fajnie ^^ Z wawy lepiej, nie zapomnij oczywiscie o standardowych
                                                    opoznieniach ;] min 1-1,5h ;d no chyba, ze bd cud ;p Ale ja na niego nie licze,
                                                    a poza tym bvd mozna przynajmniej spokojnie sobie obczaic jakies alko, fajki czy
                                                    cos na lotnisku :p
                                                  • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 22:00
                                                    O Warszawie to ja się wypowiadać nie będę...
                                                    A co do jeżdżenia samemu na obozie, to zdecydowanie bardziej wolę jechać z 1-2
                                                    znajomymi (bo duża ekipa to też słabo) :) jakoś zawsze jest we 2-kę raźniej a i
                                                    ludzi też się poznaje :) a koleżanka Tuff w jakim wieku ? :D, może jest
                                                    wcześniej napisane ale nie chce mi się szukać :P
                                                    Pozdrawiam ludzie ;)
                                                  • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.09, 22:15
                                                    Widzę że wszytkim już adrenalinka skacze :P co do filmów to widze że
                                                    nie jestem sam :P też oglądam na youtube wszystko co wyświetliło się
                                                    po wpisaniu Didim :P Tuff skąd jesteś ?, ja lece sam, ale już widze
                                                    że wiara spoko, dlatego nie ma się co obawiać :D czeka nas dobra
                                                    zabawa.

Pess : deks ten aqua Park jest Zajebiaszczy :P !
                                                  • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.09, 22:18
                                                    i teraz też widze że uzyłem czy razy słowa "widzę " xD hahah, moja
                                                    frau od poslkiego by mnie zabiła :P (wybaczcie mi powtórzenia ale
                                                    jestem po małej imprezie :P kumpel zdał prawko ) i było bajabongo xD
                                                  • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 22:23
                                                    Aquapark konkretny, ale jak znowu sobie zedrę kolejne kąpielówki ehh :P
                                                    Adrenalina skoczy dopiero 6 lub 7 lipca, to będzie ogień :D
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 22:33
                                                    30 bd ogien !. ;d
                                                  • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 23:19
                                                    Paulina mnie chyba na naszej klasie podgląda :P
                                                    Czy Twój profil ma miniaturkę z pociągiem w tle ? :D
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 00:05
                                                    Wydalo sie :D

• Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 00:41
                                                    Taa mleko się wylało :P
                                                    Nie no spoko, generalnie nie mam nic przeciwko :P
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 01:20
                                                    No ja mysle :D Ale widzialam, ze ty rowniez mnie podgladales na nk ;d

Jackson umarł, jaka zwala...
                                                  • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 07:40
                                                    Jackson ;cccccccccccccccccccccccccccccccccccc
                                                    a wczoraj Farrah Fawcett ;/
                                                  • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 11:32
                                                    Wielkie gwiazdy XX wieku odchodzą...Jackson i jego moonwalk [*]
                                                  • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 26.06.09, 18:35
                                                    To nie jest temat o Jacksonie tylko o Didim ludzie ! ;D
                                                    11 dni / 4 dni ;] bajabongo w sensie bongo czy w sensie baja? ;>
                                                  • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 21:44
                                                    W sensie takim że dzisiaj boli mnie głowa, a wczoraj wogóle nie
                                                    pamiętam :D wiesz co mam na myśli ? Ja ogólnie nie przepadam za
                                                    Majkelem xD...
                                                  • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 22:38
                                                    W sensie relax :P
                                                    11 dni do upragnionego wyjazdu :)
                                                    Za chwilę ostatnia dycha :P
                                                  • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 22:49
                                                    U mnie w zasadzie 3 dni juz :D Oj bd sie dzialo cos tak czuje ^^ !.
    • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 27.06.09, 00:01
      Cóż. To już 10 DNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 10:45
        3 dni ((;
        • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 13:30
          W zasadzie to 2 dni :P

Trzeba zaczac sie pakowac ^^
          • Gość: Liśka ;)) Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 14:40
            Racja ;DD
            Też 30.06, wylot z Krakowa :)) Już się nie mogę doczekać <33 A Wy
            mnie dodatkowo nakręciliście haha ;PP
            • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 27.06.09, 15:00
              Cieszymy się ;D Ale coś brak kobiet na wylot 7.07 z KRK ... ?
              • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.09, 15:03
                Deks, no muszą być kobiety :D nie ma innej opcji .
                • Gość: Liśka ;)) Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 15:28
                  Spokojnie panowie, na pewno się doczekacie xD
    • Gość: maniek Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 17:15
      Ja jade 1 raz tez ten termin wraz z kumplem i tez z krakowa wiec pewnie sie tam
      zobaczymy:)
      • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 27.06.09, 17:43
        No siemano!
        Ten termin czyli 30 czy 7? :P
        Widzę ekipa się konkretna szykuje :)
        A ile macie lat ;> ?
        • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.09, 18:35
          Sobota, niedziela, poniedzialek -> ostatnie imprezy przed wyjazdem teraz :D ^^
          • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 27.06.09, 19:33
            A później 24 na dobę ! Tak tak ! Ja to wiem :D Widzę Paulina równie rozrywkowa dziewczyna ;)
          • Gość: Liśka ;)) Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 19:34
            Szkoda tylko, że taka ciulowa pogoda, bo wszystkie plenerówki
            odpadają ;))
            • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.09, 22:31
              No chyba że jesteś hardcorem :) jak jest dobra miejscówka, to pogada nie
              przeszkadza :D witam nowe osoby w wątku, dołączam się do pytania Deksa, kolega
              Maniek i jego kumpel w jakim wieku ? ;)
              • Gość: ... Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 23:10
                O widze, ze trpche ludu przybylo :P
                Paulina pawnie juz na jakies imprezie sie dobrze bawi :D
                Na plenery to w sumie troche zimno, chociac wlasnie wrocilem ze 'spacerku' to
                cieplo nawet jest :D
                • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.09, 23:12
                  U nas tak samo ciepło jest, a jeszcze (co ostatnio dziwne na południu) nie pada! :P
                  • Gość: ... Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.09, 23:22
                    No to kozacko :D
                    Ja zaraz lecę na spacerek się dotlenić, bo nudno trochę :P
                    • Gość: Liśka ;)) Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 23:24
                      U mnie też ciepło, ale od czasu do czasu leje ;/
                      Hardcorem nie jestem, aczkolwiek... różnie bywa ;))
                      Przyjemnego spacerku ;PP
                      • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.09, 23:42
                        A w Turcji a konkretniej mam dla Bodrum prognozy, zaledwie 34 stopnie, 0 mm
                        deszczyku :) i tak ma być przez 2 tygodnie od 7.07 ;) a napoje się już chłodzą w
                        tamtejszych marketach :D
              • Gość: PinkY Re: Didim lipiec 2009 IP: *.multimo.pl 27.06.09, 23:49
                Ja od Mańka... Myślę że w wystarczającym wieku ;p ja mam 17, jak maniek będzie
                chciał to odpowie. Dzisiaj z mankiem zrobiliśmy małą rozgrzewkę przed obozem.
                Mama nadzieję że kadra będzie spoko, bo nie widzą mi się kolorowe przypały xD

Pe.Es.: Nie chce z nigogo robić nałogowca, ale ktoś jest pijus? Bo rozmyślamy z
                Mańkiem nad asortymentem... ;p słyszałem że nie jest tani u turasów, więc chcemy
                zabrać coś z sobą xD

Pozytywne pozdrowienia z Kluczborka. Jak coś to piszczie na gg:5853226, chętnie
                pogadam na temat obozu :)
                • Gość: maniek Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 23:59
                  Ja mam 15 ale na pewno na owego nie wygladam a nie powiem ze bawic sie nie lubie:)
                  • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 00:28
                    No to witamy na "pokładzie" kolegów ;) z napojami chłodzącymi różnie to bywa,
                    zawsze jest sklep bezcłowy w airport. Myślę, że każdy we własnym zakresie sobie
                    wybierze czy brać czy nie :) a zabawy na pewno będzie wiele, w końcu 2 tygodnie
                    z dobrą ekipą i w dobrym miejscu :)
                    • Gość: zychu92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 00:31
                      BTW : 9 DNI :)
                      • Gość: PinkY Re: Didim lipiec 2009 IP: *.multimo.pl 28.06.09, 00:33
                        No, niestety my tylko jeden tyg ;/

napiszcie na gg, to się jakąś konferencję zrobi
                      • Gość: maniek Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 00:34
                        no elegancko;d 9;D my bierzemy 1.7l po 3 albo 4 desperadosy na leba i
                        1.5 warki na leba tez;D mysle ze starczy bo z tego co slyszalem to 1,5
                        zlotego na plazy piwo chodzi;d
                        • Gość: maniek Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 00:34
                          moje gg 8336380
                          • Gość: Paulina92 Re: Didim lipiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.09, 11:07
                            Jaki asortyment ^^!. Ja tam kupuje na miejscu, bo mi sie raczej nie zmiesci :D:D
                            A nie mam zamiaru miec po raz 2 nadbagazu :D
                            • Gość: maniek Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 11:22
                              nie no ale czartery przewaznie przymruzaja oko na nadbagaz a wogle
                              zobaczymy;p
                            • Gość: PinkY Re: Didim lipiec 2009 IP: *.multimo.pl 28.06.09, 11:24
                              Spoko ;)
                              Ty tam już chyba byłaś, więc powiedz nam jakie są mniej więcej ceny za litr,
                              byle nie anyżówki xD
    • rencista.0 Re: Didim lipiec 2009 28.06.09, 12:23
      ja wróciłem kilka dni temu z Didim,podobało mi się.Bliższe
      informacje udzielam na gg 9019367
      • Gość: Ola Re: Didim lipiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 19:12
        widze,ze watek sie rozkrecił ;D a od wtorku chill ;D
        • Gość: dekS Re: Didim lipiec 2009 IP: *.stk.vectranet.pl 28.06.09, 21:52
          Narazie tego co się dzieje meteorologicznie w PL nie można nazwać Chill'em ;D
        • Gość: Tuff Re: Didim lipiec 2009 IP: 212.87.245.* 28.06.09, 22:04
          wy od wtorku, a my jeszcze tydzień :)
          plenerowe spontany w taką pogodę jak była wczoraj (tzn. deszcz i niezbyt ciepło)
          są na pewno niezapomniane i mokre, niestety.

Mam 18 lat, ale nikt mi nie chce wierzyć. I jestem z Częstochowy.
    • Gość: Wili Re: Didim lipiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.09, 22:13
      Tuff zapodaj jakieś gg :). Integrujmy się wszyscy :D
      • Gość: Tuff Re: Didim lipiec 2009 IP: 212.87.245.* 28.06.09, 22:19
        gg: 4656209