Dodaj do ulubionych

CYPR czy WŁOCHY? - Triada

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:19
Co wg Was jest bardziej atrakcyjne jeśli chodzi o ofertę Triady:
Włochy (Kalabria) czy Cypr?

Jak oceniacie ofertę Triady na Cyprze... a jak we Włoszech (Kalabria)?

Jakie doświadczenia z Triadą...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alicja Re: CYPR czy WŁOCHY? - Triada IP: 82.160.190.* 13.05.07, 11:14
      Byłam i w jednym i drugim miejscu. Nic mnie nie urzekło. Cypr zupełnie bez
      emocji, Calabria również. To są tylko moje odczucia. Być może spowodowane
      tym ,że zawsze planuję wyprawy samodzielnie ,a nie przez biuro poróży. Robię
      tak gdyż tylko wtedy poznaję dany kraj i okolicę takim jak jest na codzień. Nie
      zadowala mnie i nie rozumiem sensu byczenia się w hotelowych molochach,
      basenach, Allzestawy itp. To wszystko dla mnie jest bez sensu. Calabria to
      koszmar Polaków, którzy tam pracują przy zbiorze owoców i warzyw. A już
      całkowitym upadkiem są polskie kobiety, które tam pracują. Natrafiliśmy z moim
      mężem i siostrą na "polskie miasteczko". Mieszka tam około 100polskich kobiet w
      opustoszałych zdefastowanych domach bez okien i drzwi. W dzień zajmują się
      najczęściej praniem, sprzątaniem i kilkugodzinną lekką pracą, zaś w nocy
      uprawiają seks z murzynami ,którzy się nimi opiekują. Wstyd i hańba, dobry
      temat dla dziennikarzy z TVN. Chętnie podam namiary. Co za wstyd!!! Algierczyk
      powiedział mi, że tylko Polki schodzą na dno. Nie spotkasz tam tylu Litwinek,
      Bułgarek czy Ukrainek w ten sposób zeszmaconych co Polki! Wiec sprawa wygląda w
      ten sposób, że wiele "oaz hotelowych" i ich okolice wyglądają w miarę pięknie,
      zwłaszcza w południowej Italii, poza tym koszmar i "dziki
      zachód".....Zwiedziłam już wiele na świecie...W Europie najbardziej podobało mi
      się w Grecji (wyspy jońskie), Chorwacji (Riwiera Makarska), Norwegii (okolice
      Stavanger, Bergen) ....Jeśli planujesz wypad w okolice południa Włoch to
      polecam wysepkę Capri...jeśli północ to Sardynia.
      Pozdrawiam
    • Gość: ulabi6 Re: CYPR czy WŁOCHY? - Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 11:49
      jeśli lubisz się bawic polecam cypr miejscowość ayia napa uważają to miejsce za
      drugą ibizę jeśli chodzi o triadę raz byłam właśnie tam i więcej z triadą nie
      jeżdżę nigdy nie wiadomo gdzie się znajdziesz są niesolidni
    • Gość: Alicja Re: CYPR czy WŁOCHY? - Triada IP: 82.160.190.* 13.05.07, 12:03
      Poszperaj w necie oferty na Sardynię...zdecydowanie polecam!
      images.google.pl/imgres?
      imgurl=www.italiatour.pl/photos/050621_222217_82_27.jpg&imgrefurl=http://
      www.italiatour.pl/page.php%3Fidkat%3D575%26PHPSESSID%
      3D78a183ab93bc7110aab209b5b9e3cf1a&h=350&w=500&sz=43&hl=pl&start=103&um=1&tbnid=
      -nPvTVRn52alPM:&tbnh=91&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dsardynia%26start%3D100%
      26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN
      • Gość: Alicja Re: CYPR czy WŁOCHY? - Triada IP: 82.160.190.* 13.05.07, 12:05
        upsss.......sorry

www.italiatour.pl/page.php?idkat=575&PHPSESSID=78a183ab93bc7110aab209b5b9e3cf1a
        • Gość: Alicja Re: CYPR czy WŁOCHY? - Triada IP: 82.160.190.* 13.05.07, 12:08
          Oczywiście nie polecam biura,,,tylko podróż na własną rękę. Podobne koszta lub
          wyjdzie taniej,,,a wiele więcej można zobaczyć
          • mediterraneo1978 Re: CYPR czy WŁOCHY? - Triada 15.05.07, 09:34
            O Triadzie duzo zlego ludzie mówią. Ale to jest logiczne. Kalabria w wydaniu
            biura za 999 zł itp. to baraki w zabitych dechami dziurach. Jesli chce sie
            dobrze spedzic urlop, to trzeba zaplacic. Kalabria czy Cypr - to tak trudno
            porownywac. I jedno, i drugie miejsce ladne. Kalabria nad Wybrzezem Tyrrenskim
            jest najladniejsza. Tropea, Capo Vaticano. Co ma do rzeczy, że ktos spotkal
            Polakow pracujacych przy zbiorze warzyw ?
            Cos z Cypru, cos z Włoch ma była włoska, a obecnie grecka wyspa Rodos.
            • Gość: isabe11e Re: CYPR czy WŁOCHY? - Triada IP: 192.193.220.* 15.05.07, 14:50
              Nie wiem czemu twierdzisz, ze Triada oferuje same baraki bo sa TE SAME HOTELE w
              Triady i w innych biurach, z tym, ze Triady wychodzi taniej. Po co wiec placic
              2*wiecej w neckermanie jak mozna miec TEN SAM hotel za polowe ceny w Triadzie?
              • mediterraneo1978 Re: CYPR czy WŁOCHY? - Triada 15.05.07, 15:15
                Które te same hotele ? I może zacznijmy od tego, że Triada miewa też ceny
                hoteli 999 zł + 12 dopłat (lotniskowe, klimatyczne, paliwowe
                • mediterraneo1978 Re: CYPR czy WŁOCHY? - Triada 15.05.07, 15:18
                  mediterraneo1978 napisał:

> Które te same hotele ? I może zacznijmy od tego, że Triada miewa też ceny
                  > hoteli 999 zł + 12 dopłat (lotniskowe, klimatyczne, paliwowe

dokończę - z tych dopłat wychodzi 2100 np.
                  A Neckermann to jeszcze poda cenę 2300 ale po jakims obliczeniu rabatu wyjdzie
                  1950.
                  O Kalabrii pisalem o apartamentach - nie wiadomo dokad sie trafi nawet przy
                  tych apartamentach.
    • kyune Re: CYPR czy WŁOCHY? - Triada 13.07.17, 16:40
      sprawdź na stronie biura podróży Yobboo yobboo.pl/cypr/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka