Gość: Janusz IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 18:59 Wybieram się na wczasy z BP. Tęcza do Grecji do hotelu Vlassis. Co sądzicie o tym hotelu i o tym biurze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kostas Re: Stomio Vlassis BP Tęcza IP: *.lar1.nas.panafonet.gr 03.08.03, 17:38 BP TECZA OK, HOTEL VLASSIS BARDZO DOBRY.z widokiem na morze,wspaniale wschody slonca zostana dlugo w pamieci.plaza szeroka piaszczysta, miej. Stomio duzo przyrody,i u stup gory morze,malownicze krajobrazy,liczne tawerny,dyskoteki i sklepy rozciagajace sie wzdluz przepieknej promenady.Milego pobytu. www.gounistravel.gr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Stomio Vlassis BP Tęcza IP: *.otenet.gr 03.08.03, 21:25 MIEJSCE TO NIE WIEM, ALE B.p. supeR - DBA O SWOICH KLIENTOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika wczoraj wrocilam IP: 213.77.32.* 04.08.03, 11:35 Miejscowość malutka ale piękna, plaża piaszczysta i kamienista do wyboru, hotel super, apartamenty z widokiem na port (jezeli jesteś zrzedliwy będzie ci przeszkadzalo w nocy wplywaja kutry) ja uwielbialam wstac o 2 w nocy i podziwiać powracajace z polowu w tym widoku bylo tyle czaru... Jeżeli jesteś młody bedziesz się nudził (1 dyskoteka w sobote i w niedzielę) jeżeli lubisz nurkować i podziwiać podwodny świat to kamienista plaża jest idealna. Jeżeli twoja żona marzy o futrze to miejscowość odradzam - 0!!! zakupów. Dla mnie były same plusy oprócz jednego - wycieczek fakultatywnych!!!!! Jeżeli pojedziesz na nie z biura tecza to przeplacisz, jeżeli z biurem Gounis (w tym miejscu pozdrawiam Emilkę i pana Kostasa - patrz wpis wyżej) to niestety bedziesz żałowal (dlaczego - przeczytaj potem w nowym watku który mam w planie zalożyć na temat wycieczek fakultatywnych) Grecja piękna ale dla ludzi których potafi zachwycić malowniczość a nie bogactwo i nie będzie ich zrażać trochę bałaganu. Jeżeli chcesz więcej informacji zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś