Gość: mk IP: 212.59.248.* 16.07.09, 15:23 Triada przeprosiła się z Little Bay :) Jedzie ktoś? My jedziemy we wrześniu. Kilka lat temu tam spędziliśmy nasze najlepsze wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: G. Re: Little Bay IP: 80.82.148.* 10.08.09, 10:23 Myśmy w sŕodę wrócili, i faktycznie były jedne z najlepszych wakacji...wszystko wspaniale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Little Bay IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.09, 11:06 Stavros jest the best. Co prawda Little Bay mi sie nie podobał (byłam w srodku, obejrzec) - szczególnie okolica, bajoro koło hotelu, ale mieszkałam w Zorbasie. Było cudnie:)Al;e skoro mówicie że jest świetnie, moze next year...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Little Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 10:38 no faktycznie ,w tych dusznych pokojach bez klimy .sama rozkosz Odpowiedz Link Zgłoś
krainaksiazek.pl Re: Little Bay 11.08.09, 14:12 Bo Little Bay to dla nas takie "kultowe" miejsce, klima nie była potrzebna, basen też nie, najważniejsze było zawsze tanie wino, wieczory nad zatoczką, śpiew jakiegoś Greka pływającego rano po zatoce i sama atmosfera jak z Greka Zorby. Żadne tam olinkluziwy, czy inne... Pozdrawiam wszystkich, z którymi byliśmy w Little Bay i innych miejscach w Stavros. tomek Odpowiedz Link Zgłoś
gacek95 Re: Little Bay 11.08.09, 22:27 O tototo to:) przyłączam się do klubu miłośników Stavros i Little Bay, w ubiegłym roku byłam tam prywatnie w drugiej połowie września- puściuteńko,poza mną i przyjaciółką nikogo!!!bajka, rezerwacja odbyła się wirtualnie, mogłam wybrać sobie pokój który mi się spodobał (klucze we wszystkich drzwiach, wyobrażacie sobie:))zapłaciłam zostawiając pieniądze pod lustrem, ach te poranne kąpiele w prywatnym kawałku zatoczki (rybak się zbiesił i nie śpiewał), ta wieczorna retsina na puściutkim patio, ten ohydny papieros grecki do pary ...ech... co prawda kreteński urlop już za mną ale może jeszcze wrześniowo/październikowy skok na Stavros uda się? Również pozdrawiam sympatyków Little Bay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Little Bay IP: 80.82.148.* 14.08.09, 13:39 No nie wiem, ale klimy nie było potrzeba, w Stavros wiał wietrzyk a w nocy było około 24 stopni i wiało, blisko morza - wróciliśmy przed tygodniem, ale jak ktoś musi mieć 15 stopni, to niestety trzeba klimę..... Odpowiedz Link Zgłoś
amelia131 Re: Little Bay 17.08.09, 10:01 Jakie jest wyposażenie w apartamentach Little Bay? Czy są jakies garnki, sztucce, patelnia, talerze? Czy bez problemu można zrobic zakupy w Stavros? chodzi przede wszystkim o warzywa i owoce i jakie są ceny. Czy trzeba zabrać lub kupić na miejscu np papier toaletowy? Czy sa tam komary??? Pytań dużo, ale bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Little Bay IP: 80.82.148.* 24.08.09, 15:01 Jak przyjechaliśmy to była trochę mało wyposażona kuchnia, ale poszłam do pani, która sprzątała i ma zaraz na początku taki magazyn, gdzie jeje pokazałam co potrzebuję i mi dała (mówiła tylko po grecku, bardzo miła). W Stavros są dwa sklepy i są pyszne owoce i warzywa, ceny już nie pamiętam, ale spoko można kupić, nie jest drogo. Papier toaletowy mieliśmy dodawany co 2-3 dni, nie braknął, komarów nie było, może raz w nocy jakiś...ale można raczej wziąść coś do wtyczki. S5 ręczniki wymieniane co 4 dni (różnie) i pościel też od przyjazdu 2 razy wymieniona..było super, naprwd4 jest bardzo fajnie i przyjemnie....tyklko siż zastanawialiśmy gdzie ten Kostas co wszyscy o nim pisali, były dwie panie...miłe bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Little Bay IP: 212.59.248.* 17.08.09, 13:35 A kto siedzi w pokojach (nie było duszno!) na Krecie? :) Ludzie, ludzie, ludzie, krajobrazy, pływanie, ludzie... W LB spędziłam swego czasu najlepsze wakacje (a jeżdżę duuużo); za takie pieniądze, naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mago Re: Little Bay IP: *.aster.pl 19.08.09, 14:20 I ja wspominam LB z nostalgią. Dwa cudowne pobyty. Pamiętam jak czekaliśmy na odjazd i w tym czasie przyjechała kolejna zmiana. Panie typu "gdzie tu jest deptak" rozglądały się po okolicy i w końcu pytają czy nam się tu podobało. Odpowiadamy , że było super. Panie:a co tu jest takiego fajnego , na to moja wówczas 18-letnia córka : bo tu jest proszę pani zaje...ście. To cała prawda o LB i Stavros. Pamiętacie Kostasa i Rudego Kota ??Pozdrawiam miłośników LB i Stavros. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Little Bay IP: 212.59.248.* 19.08.09, 14:25 My mielismy na stanie bialego kota, a wlasciwie jeszcze kotka; w ogole sie nie bal i przez caly czas siedzial na kolanach :) Moj maz, milosnik psow, to sie po prostu w nim zakochal :) Na koniec przyniosl nam zywa jaszczurke :)) Odpowiedz Link Zgłoś