ja22ek 02.03.10, 12:58 Ze zwglendó isz planóje dószszy ląs na Malajkach rzegnam całom Kozmo-ekipe. Kisiorki forol! Beńdzie miwas Brako wao! Waż dozgońnie Jacek Placek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: Rzegną Waz 02.03.10, 22:56 Ja??ku, ale co to za porzegniania, niemasz ifona, laptoka czegokolwjek? Ty mi sie tu nierzegnaj bo jusz za durzo mamy porzegnań! W dzisiejszyh czasach niema czegos takiego jak duszsze porzegnanie, z właszcza w dobje inetrnetu. Pszywołuje Cie do pożątku!!!!!!!!!!!1111111111111 Odpowiedz Link
bei Re: Rzegną Waz 03.03.10, 15:34 Smódkiem powjało Zplajtofałeź czy co?- interned Ci Tepza naprawja? Odpowiedz Link
doral2 Re: Rzegną Waz 04.03.10, 22:24 jasskó!! hcesz pofjedziec isz ci kaski nie staje na jenternert tódziesz klaptoka z ajfonem?? no nje hce mie siem wjeżyć!! mósisz zapuacić osjem miljouf ojro i ci potłonczom jenternert do fszyskiego czego tylgo kcesz!! wjenc ja nje pszyjójem rzadnyh porzegnan!! wracai natentyhmiast!! Odpowiedz Link
aga_piet Re: Rzegną Waz 04.03.10, 23:04 JaZZku, jaci nawet octompie muj internet jeźli hcesz! Odpowiedz Link