piecyk.gazowy 13.06.04, 16:10 Kópłem se czipsy i f źrodku jezd tatółasz, taki smog fajoski i teraz se myźle, dzie go dadź, rzeby trędy było. CHELP!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opalona_maryolka Re: Dzie taółasz? 13.06.04, 16:34 Cheja!!! Tatółasz najlepiej pszyklejić na placach, na dole, tak rzeby było go widać nat styngami, natenczas gdy ubieżesz opcisłe biodrufki. To jest bardzo seksi i zafsze w modzie. Znam to z epilepsji... autopsji... czy jakoś tam. Bóziaki!!! Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Dzie taółasz? 13.06.04, 16:47 No, dzienki za rade, ale potszekam jescze co inni sondodzom, morze jakiś inny pomys. Ja znam tesz Majrolke, ale ona nie opalna. Cmoxy for ju! Odpowiedz Link
dzika_mumia_z_bagien Re: Dzie taółasz? 13.06.04, 17:29 Po primo piersze: najlepsze tatułarze som we gómach do rzucia, ewętułalnie we lizakach czupa-czups. Po drógie: jak hcesz byc tredi bojem to pszyklej tatu na ramie se, na bicebsa normalnie! Bendziesz taki kul jak muj idol, Bolec, ze filma "Chopaki nie płaczom". Tak zrup, muwie Ci. Odpowiedz Link
kamila77 Re: Dzie taółasz? 13.06.04, 18:24 oh pjedzyk jak ty zarombiscie bendziesz z tym tatu wyglondal to asz mi deh w sylykonach zaparło pszyhylam sie do opini kolerzanki wyrzej rze najlepi bendzie na naple [Wiadomość usunięta ze względu na złamanie regulaminu forum] Mysle, rze sie ze mno kozmogerlki i kozmobojki zgodzicie. Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Dzie taółasz? 13.06.04, 19:28 OK, dzienki. Ale Wy gites dziechczyny som!!! Cmoxy4all! A jescze co myźlicie rzeby na naplecy dać??? Odpowiedz Link
nonstop Re: Dzie taółasz? 14.06.04, 08:33 no ja nje wjem piezygu, czy kamila "naplecy" mjała na myśli hihi Odpowiedz Link
klymenystra Re: Dzie taółasz? 14.06.04, 09:22 na guowe. tam z tyu. jeszli jestes trędi i łysy. cmok Odpowiedz Link
brunosch tatółasz? 14.06.04, 13:03 piecyk.gazowy napisał: > Kópłem se czipsy i f źrodku jezd tatółasz, taki smog fajoski i teraz se myźle, > dzie go dadź, rzeby trędy było. CHELP!!! Tatółasz to hyba u gury naplecach, no na tej... no szuweldze, uopatce, no. Widziałem takiego, co jak ruszau pledzami, to mu ten smog tesz siem ruszau, ale to mósi bydź widadź, to nie mosze być zagryte odźeszom. To najlepże jest. Odpowiedz Link
bzdura24 Re: Dzie taółasz? 14.06.04, 13:51 na natgarstkó! Mufie ci! to jedyne mjesce sóperekstra trędi. bendziesz wyglondal jak z mafji. Odpowiedz Link