nat.ka 01.07.04, 19:55 ile razuw dziennie zaglondacie do lóstra???? a wiecie co, bo ja ósłyszałam se normalnie, rze za pomocom lóstra to moszna siem zobaczyć tam, no, wiecie gdzie, tam pod dołem! prawda li to???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: ile razuw? 01.07.04, 21:09 ee ściema totalna.... pewnie w fokósie pżeczytałaś, tam takie chistorie wypisójom rze szok. Odpowiedz Link
nat.ka Re: ile razuw? 01.07.04, 21:13 oj bo wcale rze bo nie! kolerzanka mi muwiła, taka kójonica, co to czyta ksionrzki, i ona wyczytała w takiej ksionrzce "nonologi waginy", no, a co ten tytół oznacza wogle, hę? Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: ile razuw? 01.07.04, 21:36 Nonologi to ja nje znam takjego słofa, a te drógie to hyba mósi bydź wagony! Odpowiedz Link
eirenne Re: ile razuw? 01.07.04, 22:04 Ja nje wjem, nje czytam takih gópih gópod... )) Odpowiedz Link
nonstop Re: ile razuw? 02.07.04, 08:48 wagony wagony, to so takie pociongi, pod nadzorem i sie ftedy na pópce robie pieczontki, jezd to ponodź podniecajonce bardzo o! Odpowiedz Link
cibella Re: ile razuw? 01.07.04, 22:37 luzderko to ja mam całyczas pszy sobie i sie w nim oglondam bo ładna jezdem i pod dołem i pod guro i bojsom sie podobam Odpowiedz Link
nat.ka Re: ile razuw? 01.07.04, 23:28 a witamy sredecznie!)))))) skoro tag to powiec, czy nozisz bluski bes pżodu? Odpowiedz Link