bei 03.08.04, 00:50 sorrki- bóóooooooooóóooooóoóoooooóóóóóóóóóóóóóóóóóó Nie ma Morfeusza- jak zaznąć aby spać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuu 03.08.04, 14:53 kiedys taki mondry stódent mi muwil, rze nie spię, bo nie obejmoje mnie morweusz- morze to taki super facet?- usypiacz z amfom? Odpowiedz Link
gran_ulka Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuu 03.08.04, 22:28 mnje tam njeobejmóje rzaden móżyn z matriksa a zasypjam. no powiccie same co by to było jagby mje jakiś opcy obejmował. co na to muj ukohany?????? To ja jusz niewjem. Bei muwi rze jakiś morweusz ma objonć a ja bez morweusza śpie. co to morze znaczyć?????????? Odpowiedz Link
czarnajagoda bóóóóóóóóo 10.08.04, 13:14 ten mondry stódent fcele pewnie niebył taki mondry tylko tak ódawau. pewnie sam sie nazywa Morfałusz i obejmuje sfojom kobjete tylko kjedy ta śpi i jeszcze uwarza rze tylko tak jest topsze ale jeśli pszystojny to ja bym nie mjaua nic pszeciw rzeby usnonć w jego ramjonah Odpowiedz Link
avarja Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.08.04, 15:28 Morweuż to hyba ten lek naseny! Ja ówarzamlk, rze najleprzy nasen jezd sposup domofy! Nalerzy ódeżć siem w guowe czymsik tfardym i cienszykim, ftedy siem dugo śpji... Oi dugo! Odpowiedz Link