anahella 16.09.03, 11:47 No rozsypal mi sie staruszek kompletnie. I przed wyjazdem nie zdaze pewnie go naprawic, wiec nie liczcie za bardzo na moja obecnosc na forum:(. Mam dostep co prawda z pracy ale troche czasu na to brak. Buuuuuuuuuuuuuuuuuu:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irysek1 Re: Zepsul mi sie komputer:( 16.09.03, 11:52 nie placz :)anahellko, wrocisz z wyjazdu i wszystko wroci do normy... z "komputrem", one tez czasem potrzebuja urlopu:) i. ps. sprawdz poczte , bo wyslalam, ale ta maupa gw jakas malo ruchawa:)) pzdr Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Zepsul mi sie komputer:( 16.09.03, 11:54 uszy do góry ! bliźniaki ci pomogą w naprawie ;) Odpowiedz Link
julla Re: Zepsul mi sie komputer:( 16.09.03, 11:59 anahello, wysłałam ci @, ale nie wiem czy doszła, bo nie ma jej w folderze "wysłane" Jesli nie, to napiszę jeszcze raz:)) Odpowiedz Link
daffne Re: Zepsul mi sie komputer:( 16.09.03, 12:21 hihi wyglada na to , ze tylko ja sie spozniam z wyslaniem @ do Anahellki :)) p/s Anahellka moze twoj komputer jest samonaprawialny i jak wrocisz to moze bedzie juz dzialal ? :) Odpowiedz Link
anahella Kochani jestescie 16.09.03, 12:26 Ze mnie pocieszacie. Dostalam mejle, od Padalca i Julli, a od Iryska nie:( Jakby co to piszcie na anahella@wp.pl - ten adres poki co dziala. Odpowiedz Link