Gość: taka..t IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 12:49 ...ludzie pomocy, ja nie chcę do dołu....buuuuuuuuuuuuu ...widze, on nie ma dna..... pomocyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!! nie chce buuuuuuuuuuuuuuuuuu:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! 24.11.01, 12:52 kurna, co sie dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 13:01 a...buuuuuuuuuuuuuu a kurna....to tak...buuuuuuuuudelikatnie........buuuuuuuuuuuuu a tam chyba nie ma dna.............buuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! 24.11.01, 13:07 nie martw sie, juz wezwalam doktora A ty z poznania? bo kolezanka znajomosci szuka wiec przysluga za przysluge ja tobie doktora ty mnie kontakty jak cie odratuja bo ja tylko prawnika i kuratora znam w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 13:10 buuuuuuuuuu...pewnie, ze jak mnie odratuja.buuuuu to tobie wszystko....buuuuuuuuuu tak z poznania...buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! 24.11.01, 13:17 zaraz poszukam ksiazki do nauki prawa jazdy.. byly tam tajniki pierwszej pomocy... ale co by mi tylko z wrzesni i wsi osciennych nie byla tylko centrum ratuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 13:28 przy samym lotnisku... wrzesnu, a fe! buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! 24.11.01, 13:38 na tym wygwizdowie??? a ty czasem nie zalapala sie na jaka lufthase i dlatego teraz lecisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 13:40 wygwizdowo...buuuuuuuuuu lece...buuuuuuuuuuuu ale antkiem buuuuuuuuuuuuuu i stad tyle buczenia........ Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! 24.11.01, 13:43 dzipolcha niy pin wiencyj- bo jeszcze biole myszy bydziesz widziec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 13:47 toc to ja trzezwa jak ta swinia...buuuuuuuuuuuuuu a pic to bede wieczorem.....buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 14:01 i buuuuuuuuuuuuu znikad pomocy buuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! IP: 195.116.253.* 24.11.01, 18:33 daj rękę, trzymaj się mocno, pomogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! IP: 217.136.234.* 24.11.01, 18:58 kochana, nie upadaj, bo bedziesk kobieta upadla i dupe ci obrobia jak mnie. Wszystkiego dobrego z twojej okazjii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: LECĘ, LECĘ...w dół...RATUNKU!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 17:31 nie upadlam...:) przezylam... a grono nowych znajomych zdobylam:) dzieki za pomoc:))) pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś